Gość: kasia IP: 194.204.138.* 11.10.01, 09:02 pozdrawiam Wszystkich baaaardzo serdecznie :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krotoss Re: dzien dobry :)) 11.10.01, 11:39 Witaj słonko dobrze ze choc Ty swiecisz dzis milo bo to na niebie jakos nie chce :-))) KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: dzien dobry :)) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 11.10.01, 17:19 Zdrastwujcie, :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® i dobry wieczor :)) ntxt IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.10.01, 17:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: dzien dobry :)) IP: 194.204.138.* 12.10.01, 10:33 ...i po nocy wypada przywitac dzien... dobry.. oczywiscie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: dzien dobry :)) IP: *.szpital-bielany.torun.pl 12.10.01, 13:29 Oj, jaki dzień dobry...szczególnie że już niedługo 15-ta pa pa pa Pzdr On Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: dzien dobry :)) 12.10.01, 20:22 "dzien dobry" dzis po raz pierwszy tu zagladam... KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: dobry wieczor 12.10.01, 20:40 Witam wszystkich. Dzien nie byl,az taki dobry.Ugrzesnalem na autostracie z powodu wypadkow. Ponad trzy godziny stania w tlumie aut,a w oczy prosto swiecio silne slonce. Byc moze to bylo przyczyna tych wypadkow.Stoisz i sie pieczesz. No,ale juz przy kawie-jestem w Bydgoszczy. radca Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: dobry wieczor 13.10.01, 15:37 Zamienil bym Radco te Twoje korki na nasze drogi... KroTosS Ps.Dzien dobry przy okazji wszystkim :-) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: dobry wieczor 13.10.01, 19:48 Te korki juz sa zauwazane rowniez w Bydgoszczy,szczegolnie w godzinach szczytu. Wiadomo,coraz wiecej aut,drogi zazwyczaj te same. pozdrawiam tego wieczoru radca Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: dobry dzien 14.10.01, 12:22 Witam w prawdziwie jesienna niedziele. radca Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: dobry dzien 14.10.01, 15:36 Witam rowniez u nas w Bydzi raczej bardziej ta niedziela przypomina lato ;-)))) KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: dobry dzien 15.10.01, 10:57 Tez jestem ale Ty Kasiu cos dzis nie tak pogodnie jak zwykle ;-))) ale to moze przez pogode... KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: dobry dzien IP: 194.204.138.* 15.10.01, 11:13 ...bo mi sie nic nie chce... jesli chodzi o forum.. nie spodziewalam sie, ze sie kiedys tego doczekam... ale to przejdzie.. mam nadzieje, ze innym tez :)) no dobra.. to pozdrawiam wszytskich bardzo serdecznie :)) ps. mialam szalony weekend a to wszytsko bo pomylily mi sie dni, tygodnie, miesiace.. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: dobry dzien 15.10.01, 12:39 Gość portalu: kasia napisał(a): > ...bo mi sie nic nie chce... jesli chodzi o forum.. nie spodziewalam sie, ze > sie kiedys tego doczekam... ale to przejdzie.. mam nadzieje, ze innym tez :)) > > no dobra.. to pozdrawiam wszytskich bardzo serdecznie :)) > ps. mialam szalony weekend a to wszytsko bo pomylily mi sie dni, tygodnie, > miesiace.. Wstyd mi sie przyznac ale szczyt zainteresowania forum mam juz dawno za soba niestety... ale coz wszystko przemija. Szczegolnie blado to wszystko jak i reszta spraw wypada przy jednej sprawie :-))) Pozdrowki-KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: dobry dzien IP: 194.204.138.* 15.10.01, 12:42 a to nie jest znudzenie tylko zniechecenie... ja bardzo lubie forum tylko mnie cos zniechecilo.. na chwile.. a Twoje sprawy rozumiem, moje wypadaja rewelacyjnie.. oby do soboty!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss PRYWATA niezainteresowani proszeni o niepatrzenie. 25.10.01, 21:55 #kasia napisał(a): > dzien dobry.. pozdrawiam :)) A tak pozno to zobaczylem ze musze dobry wieczor powiedziec hi hi :-))) ale aly dzien dzis dobry byl i widzialem ze TObie humorek tez dopisywal-tak trzymac :-))) do zobaczyska w Stopce-na szczescie sie zdecydowalas ;-) KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
debett Re: PRYWATA niezainteresowani proszeni o niepatrzenie. 02.11.01, 15:18 Witeczka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: PRYWATA niezainteresowani proszeni o niepatrzenie. 02.11.01, 15:21 Czesc Debett (i wszyscy inni) dobrze ze znow jestes :-))) bo forum czeka ;-) KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Re: dzien dobry :)) 02.11.01, 15:32 czesc.... pozdrowionka.. jak zdrowko? Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: dzien dobry :)) 02.11.01, 15:37 #kasia napisał(a): > czesc.... pozdrowionka.. jak zdrowko? I siedimy z Debettem obaj pewnie zachodzac w glowe o kogo zdrowko chodzi :-))) KroTosS Ps.Uprasza sie o sprecyzowanie pytnia personalnie ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Re: dzien dobry :)) 02.11.01, 15:39 ogolnie.... wszystich forumowiczow.... a gdzie siedzicie? na chacie? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
debett Re: dzien dobry :)) 02.11.01, 15:40 Otóż to. Jeżeli chodzi o moje zdrówko, to nie narzekam. No może z gardłem nie najlepiej, ale chyba przeżyję. A co u Was? Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Re: dzien dobry :)) 02.11.01, 15:45 ja siedze a raczej kwitne w pracy.. ale mam doskonaly humor... o yezu jak bardzo... smieje sie wciaz i do wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: dzien dobry :)) 02.11.01, 15:59 No to ja teraz: zdrowko juz dobre :-))) a humorek to powiem Ci #kasiu ze mam jeszcze lepszy niz Ty :-)))) wiesz dla czego hi hi i musisz przyznac ze Ciebie w humorku przebijam z tego powodu ;-) KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Re: dzien dobry :)) 02.11.01, 16:02 raczej mnie nie przebijasz...nie znasz mojego powodu Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Re: dzien dobry :)) 02.11.01, 16:03 ja sie z ludzi nie smieje... nie zauwazyles? :))))) bys sie pofatygowal i maila do mnie napisal jak juz siedzisz przed tym kompem i wcale sie z tym nie kryjesz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Re: dzien dobry :)) 02.11.01, 16:27 hihi jak dlugo pisze sie maila??? czekam i czekam i juz sie doczekac nie moge a w skrzynce pusto!!!!! sie zarycze ;(((( Odpowiedz Link Zgłoś
debett Re: dzien dobry :)) 02.11.01, 16:58 No przecież już Ci go wysłałem. Gdybyś mi napisała, że to takie pilne, za pisanie wziąłbym się od razu. I nie rycz, bo mi monitor zachlapiesz. Odpowiedz Link Zgłoś