.weronika. 03.02.02, 01:09 ha! i kto pierwszy?:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scoopa_84 Re: TORUN>>po spotkaniu 03.02.02, 09:55 lepiej bys jakies sprawozdanie napisała a nie tylko te twoje hahahah!!! pozdrawiam Łukasz Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: TORUN>>po spotkaniu 03.02.02, 10:37 uuuu nie dosc ze nie mielismy sie scigac to jeszcze nie napisalas Werka "recki" nieladnie, nieladnie! tak to ja bylem 24:45 w domku i moglem prafke strzelic ;-P KroTosS Ps.No ale bez gloloslowia: wczoraj w Toruniu odbylo sie 6(he he szczesliwe 7 w Bydzi) spotkanie netBiT'u. Organizowal je SDB z Alterego (greetz za ten parking ze szlabanem!) Poczatkowa godzine spotkania z 15.30 na parkingu energetyki trzeba byl jak zwykle za sprawa SDB ;-P opoznic-znaczy cala Bydzia jadaca 140-150km/h (Mesio) i Honda chyba 180km/h byla juz spooro wczesniej i musiala czekac na gustowny czerwony tramwaj z machajacym SDB w srodku. No ale w koncu sie zebralismy i udalismy sie do torunskiego planetarium(po dorodze mijajac slub z zielona Felicja w roli glownej ^__~), gdzie juz czekali Debett z Alterego. Udalismy sie tam na godzinny seans z twoarzyszacym mlaskaniem i ziewaniem Tomcia i :-) i malymi lekcjami historii, ktorymi meczylem Debetta he he. Gdy seans sie skonczyl udalismy sie (pomijajac powrot po zostawiona torebke) do pizzeri "Starej Browarnej" (dolaczyla tam do nas reszta pewnej szacownej rodziny ze swa lepsza polowa-pozdrowienia! )gdzie starym zwyczajem wrzucilismy cos na zab. Najmniej zjedli of corbs ci, ktorzy najjaskrawiej manifestowali swoj przenikliwy glod. Po strawie przyszla kolej na klub w starym mlynie gdzie spedzilismy kilka godzin (niektorzy prz "kefirze")poznajac coraz to nowych znajomych Alterego nie wspominajac juz o wlascicielach ;-) Po naradzie zdecydowalismy sie przeniesc. Udalismy sie w kurs poszukiwawczym Kobra-Baza-Mis. W Kobrze pusto ale szukamy dalej bo nie bylo wiecie takiej fajnej kuli z malym swiatelkiem na koncu rurki ups swiatlowodu o srednicy 0,9 mikrometra. W Bazie za gesto od ludzi i dymu papierosowego tylko parkiet pusty... w Misiu za gesto od ludzi. Wrocilismy wiec do Kobry gdzie znow byl "kefir" ale obowiazkowo pilkarzyki i lotki vel oponki dla niektorych ;-))) tam spedzilismy czas do 24 gro czasu przeznaczajac na zazarte dyskusje na temat naszego logo ;-) KroTosS von "kefir" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
scoopa_84 Re: TORUN>>po spotkaniu 03.02.02, 10:36 Hmmm ja moge tylko powiedzieć iż mimo tak małej ilości osób, bo było nas aż 8 (Basia, Weronika, Alterego, Tomcio, Debett, Sdb, Krottoss...no i moja skromna osboa) zabawa była wyśmienita. Najpierw obejrzeliśmy sobie 2 pokazy w Planetrium, poźniej wskoczyliśmy na pizze do pamiętnej Starej Browarnej ( 2 RAZY CAPRI HAWAJSKA PEPPERONI...:)))). Po wielkim "obrzarstwie" ok. godz. 18 udaliśmy się do Starego młyna, gdzie omówiliśmy kilka problemów związanych z netBitem. Następnie już w 7 osobowym składzie (Debbet niestety musiał wracać do swych pociech:) znaleźliśmy się w pubie "Cobra" (pozdrowienia dla barmanki, która rozlewała piwo i nie wiedziała co to Malibu). W tymże lokalu pograliśmy troche w piłkarzyki i w lotki. W późnych godzinach wieczornych wykończeni ale w pełni zadowoleni rozjechaliśmy się do domów. ps. Kto nie był nich żałuje!!!! Pozdrawiam Scoopa von marny pisarz:) Aha Kroti i Basia ...dzięki za transport. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: TORUN>>po spotkaniu 03.02.02, 10:38 No tak ladnie, ladnie tak to jest jak sie pisze na raz i wysyla minuta po sobie ;-P no ale zawsze lepiej miec dwie recki niz jedna he he. KroTosS Ps.Ja dziekuje tym co chcieli transport powrotny i nie zostawili mnie samego na pastwe nocy :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
.tomcio. Re: TORUN>>po spotkaniu 03.02.02, 10:50 krotoss napisał(a): > No tak ladnie, ladnie tak to jest jak sie pisze na raz i wysyla minuta po > sobie ;-P no ale zawsze lepiej miec dwie recki niz jedna he he. > > KroTosS > > Ps.Ja dziekuje tym co chcieli transport powrotny i nie zostawili mnie samego > na pastwe nocy :-)))) No i przez całą drogę mlaskali i ziewali. Tomcio Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: TORUN>>po spotkaniu 03.02.02, 10:58 .tomcio. napisał(a): > No i przez całą drogę mlaskali i ziewali. Tylko ci z gorszej plci ;-) reszta byla bardzo urocza i o wiele bardziej gustowna :-P KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
.tomcio. Re: TORUN>>po spotkaniu 03.02.02, 10:53 A tak swoją droga impreza była fajna, bardzo cieszyły mnie piłkarzyki oraz lotki. W te pierwsze, jak zwykle SDB okazał się mistrzem, choć trochę pograłem zanim władował mi te wszystkie bramki, oraz lotki, gdzie basia i alterego rzucali poraz pierwszy i zawstydzali starych graczy. Ogólnie było fajni, tylko w planetarium ktoś ciągle ziewał i mlaskał - choć nie wiem kto. Tomcio Odpowiedz Link Zgłoś
alterego Re: TORUN>>po spotkaniu 03.02.02, 12:20 A ja po pozegnaniu calego towarzystwa wrocilem jeszcze do Mlyna, aby sie "dopalic" i nadzialem sie na jakas wycieczke lesbijek z Portugalii. Zaczelo sie "ostre" granie i tance - a mnie bardzo brakowalo meskiego wsparcia z Bydgoszczy, chociaz i kolezanki nie narzekalyby pewno na brak wrazen ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: TORUN>>po spotkaniu 03.02.02, 12:27 cholera ;-) kto pierwszy rzucil pomysl zeby wychodzic ze starego mlyna??? ;-))) KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: TORUN>>po spotkaniu IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 12:36 Haaaaaaaa!!!!! Dopiero teraz pisze bo musialem sie najpierw wyspac. Dzien dobry!!! Spotkanie Netbitu bylo jak zwykle udane, mimo ze pierwszy raz bylo tak malo uczestnikow. Zapowiadaly sie nowe twarze ale jakos do nas nie dotarly:((( Niektore stare twarze sie takze zapowiadaly i rowniez nie zaszczycily nas swoja obecnoscia. O starych twarzach, ktore od razu mowily ze nie przyjada w ogole nie wspominam- szkoda ze was nie bylo. Ze spotkania jestem zadowolony, wszystko zagralo tak jak mialo byc, to ze przegralem w lotki to tez oczywiscie bylo przeze mnie zaplanowane wczesniej :))))) Pozdrawiam caly Netbit i sympatykow :))) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: TORUN>>po spotkaniu 03.02.02, 12:41 Gość portalu: SDB napisał(a): >to ze przegralem w lotki to tez oczywiscie bylo > przeze mnie zaplanowane wczesniej :))))) "planowales" przegrac z .Tomciem. a tym czasem nawet ja Cie objechalem (parszywa oponka kolo 9 a bylo by tak git) he he :-P no i jeszcze dwa gole w pilkarzykach Ci wbilem (i jeden sobie Twoja technika ^__^")choc kompletnie nie potrafie grac w to... podsumowujac spotkanie dla Ciebie pod wzgldem sportowym zakonczylo sie porazka ;-)))) :-P KroTosS Ps.No juz wiecej nie truje hi hi ale musialem bo jakis nieswoj dzis jestem >< Odpowiedz Link Zgłoś
scoopa_84 Re: TORUN>>po spotkaniu 03.02.02, 13:34 Alterego sorrki to cały czas trułem by przenieść się do Bazy...... pozdrawiam scoop€k Odpowiedz Link Zgłoś
alterego Re: TORUN>>po spotkaniu 03.02.02, 14:00 Oczywiscie, ze wybacze. Wszyscy wiedza, ze byles po jednym piwie i dlatego nalezy ci odrobina tolerancji :-D Odpowiedz Link Zgłoś
debett Re: TORUN>>po spotkaniu 03.02.02, 14:45 No tak, człowiek zrywa się trochę szybciej myśląc że impreza i tak niebawem się skończy, a tu jak na złość (i dopiero teraz się o tym dowiaduję) towarzystwo urządziło sobie późnowieczorny Tour De Knajp. To prawda, że Krotoss udzielał mi lekcji historii, uświadamiając między innymi, że egipska cywilizacja nie była pierwszą. Przepraszam Krotoss, czy Ty miałeś na myśli Atlantyde? Mi, podobnie jak Wam wszystkim (no chyba że ktoś z Was prawdy nie pisze) spotkanie bardzo się podobało. Do planetarium weszliśmy na ostatni dzwonek i zmuszeni byliśmy zająć takie miejsca, z których obserwacja tego co wyświetlane było na kopule, wymagało intensywnych (niekiedy nawet bolesnych) skrętów głową. Sam pokaz był jednak ciekawy, a na niektórych wywarł tak wielkie wrażenie, że z tego wszystkiego zapomnieli o swoich torebkach. Warto tez zaznaczyć, że w planetarium poza pokazem, można na półpiętrze za szybą zobaczyć zamrożonego kosmonautę. W Browarnej zregenerowaliśmy siły (przepraszam Basia za to, że swój łokieć włożyłem do Twojego wypełnionego surówką talerza) i poszliśmy do Starego Młyna. Wielkie słowa pochwały należą się Alteremu i SDB za wzorową organizację. Dzięki Krzyżak za pozdrowienia. Gdybyś był, dowiedziałbyś się coś naprawdę ciekawego. Daj mi swój adres, to wyślę Ci maila. Pozdrawiam wszystkich obecnych i nieobecnych na spotkaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: TORUN>>po spotkaniu 03.02.02, 15:03 debett napisał(a): >To prawda, że Krotoss udzielał mi lekcji historii, uświadamiając między >innymi, że egipska cywilizacja nie była pierwszą. Przepraszam Krotoss, czy Ty >miałeś na myśli Atlantyde? To przynudze troche: do stworzenia cywilizacji potrzebny jest osiadly tryb zycia, jak wiadomo na poczatku prowadzono koczowniczo/nomadyczny tryb zycia, co nie sprzyjalo tworzeniu cywilizacji, lecz powstawaly mniejsze lub wieksze plemiona przenoszace sie z miejsca na miejsce. A czemu tak sie dzieje? Czemu sie przenosili? Otoz jakiez to prozaiczne: potrzebowali pozywienia! wiec gonili za zwierzetami, za terenami do wypasu oswojonych zwierzat itp. itd. dopiero uprawa zboz umozliwila osiedlenie sie. A zboza sie nie wymyslily, tylko byla to nazwijmy dzika roslinnosc, ktora czlowiek nauczyl sie uprawiac. No ale do tego potrzebne sa odpowiednie warunki i na poczatku uprawiano ja na gorzystych terenach, dopiero wynalezienie melioracji pozwolilo zejsc na niziny. Ok ale do czego zmierzam, takie zboza rosly w owym czasie tylko i wylacznie w dolinie tzw. "zyznego polksiezyca" miedzy Tygrysem a Eufratem(dzisiejszy Irak a wiec nie Egipt czy Atlantyda, ktora lezy pod ;lodami Antarktydy he he) i tam wlasnie dzieki temu powstala pierwsza cywilizacja(obecnei nam znana, bo kto wie czego jeszcze nie znamy). Stworzyli kuture itp. itd. Byla to cywilizacja Sumerow. przybyli oni (jest teoria ze z gor Tybetu...) okolo polowy IV tysiaclecia b.c. Dla zobrazowania na okolo 3100 rok datuje sie odnalezienie tam (UrukIV) tabliczek z pismem klinowym (najstarsze na swiecie) wtedy w Egipcie caly czas scinali trzcinke nie majac pojecia jeszcze ze tymi patykami mozna pisac ;-))) KroTosS von Sumer Ps.Aha jeszcze jedno doczepienie szczegolowe hi hi jak juz nudzilem: to przed Babilonia nie bylo juz dawno Sumeru jak to mowili w planetarium tylko sumero- akad. (i sorry jak cos przekrecilem bo ten "wyklad" robie z pamieci) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: TORUN>>po spotkaniu 03.02.02, 17:08 Gość portalu: SDB napisał(a): > zagralo tak jak mialo byc, to ze przegralem w lotki to tez oczywiscie bylo > przeze mnie zaplanowane wczesniej :))))) Ciekawe kto Ci w to uwierzy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: TORUN>>po spotkaniu IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.02, 14:18 Dzień dobry wszystkim:) Cóż mogę jeszcze dodać.Trochę żałuję(chyba nie tylko ja),że nie było tańców ,chociaż jak się tak chwilę zastanowić to ułożenie ciała przy rzutach lotkami przypominało w pewnym sensie pozycje taneczne(ciężar ciała na prawą nogę, pozycja jaskółki i wymach jednej ręki) hmm, niczym balet..prawie;) basia:) PS.Specjane podziękowania dla szefa kuchni "kobry" za przepyszny barszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
alterego Re: TORUN>>po spotkaniu 03.02.02, 15:31 Basiu! Jawiem, ze spieszno ci bylo spotkac sie z nami, ale nie uwazasz, ze 180km/h to troche za szybko? Blagam jezdzij wolniej, bo bede sie o ciebie martwil. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: TORUN>>po spotkaniu 03.02.02, 17:09 alterego napisał(a): > Basiu! Jawiem, ze spieszno ci bylo spotkac sie z nami, ale nie uwazasz, ze > 180km/h to troche za szybko? Blagam jezdzij wolniej, bo bede sie o ciebie > martwil. :-) te 180/h to zwykłe pomówienia i plotki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: TORUN>>po spotkaniu 03.02.02, 17:27 basia! napisał(a): > te 180/h to zwykłe pomówienia i plotki ;) taaa dziwne ze 140/150 jechalem a bylem o pol godziny pozniej ;-))) Pozdrowki KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: TORUN>>po spotkaniu IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.02, 18:19 krotoss napisał(a): > basia! napisał(a): > > > te 180/h to zwykłe pomówienia i plotki ;) > > taaa dziwne ze 140/150 jechalem a bylem o pol godziny pozniej ;-))) Bo pół godziny później wyjechałeś;) > > Pozdrowki > > KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: TORUN>>po spotkaniu IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 19:11 Ahaaaaa no to Krotoss, przyznaj sie bez bicia jak dlugo jeszcze bladziles po Toruniu :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: TORUN>>po spotkaniu 03.02.02, 19:33 Gość portalu: SDB napisał(a): > Ahaaaaa no to Krotoss, przyznaj sie bez bicia jak dlugo jeszcze bladziles po > Toruniu :)))))) Mam swiadkow prosciotko do parkingu energetyki :-P i cio? KroTosS Ps.Ale zeby Ci nie bylo smutno powiem: Smart okolo 6 w city jednak -__- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: TORUN>>po spotkaniu IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 20:45 Haaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: TORUN>>po spotkaniu 03.02.02, 21:29 Gość portalu: SDB napisał(a): > Haaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! no haa haa gdzies czytalem/slyszalem ewidentnie z inaczej, no ale to dawno bylo wiec moglem przekrecic, w co nie wierze he he. Pewnie jakies konfabulanckie zrodlo mialem ;-) No ale slowo sie rzeklo-post przyznajacy racje na forum puscilem teraz tylko piwko postawie i bedzie spoczko ^___^ KroTosS Ps.Posilujesz sie na lapke o piwko w ramach rewanzu? ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
.weronika. Re: TORUN>>po spotkaniu 03.02.02, 16:18 ten nocny post to byla prowokacja,srednio sie udala, ale mniejsza oto:P oczywiscie spotkanie bylo bardzo udane, co w duzej mierze zawdzeczamy organizatorom:), no i oczywiscie wszystkim tym, ktorzy byli ps doprawdy nie wiem, jak ktos mogl zapomniec o torebce:) pps Scoopa>>przyznaj sie, ze barmanka bardziej podpadla Ci tym, ze nie byla swiadoma egzystencji Fiolki jako polskiej piosenkarki (barman zreszta tez okazal duza ignorancje w tym temacie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
scoopa_84 Re: TORUN>>po spotkaniu 03.02.02, 23:07 hahahahahaha Filoke już podaruje bo dużo osób jej nie zna ( no poza Basią oczywiści :) ale żeby nie wiedzieć co to MALIBU?????? Sama Weroniko przyznasz, że ten "KEFIR" ze sokiem pomarańczowym i czarno porzeczkowym był wyśmienity! Ustalacie ludzie nowy termin bo z Weroniką musimy zacząć działać!! pozdrowienia Scoopa von kefirowy organizator:))) Jeszcze raz WIELKIE dzięki za transport:) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: TORUN>>po spotkaniu 04.02.02, 18:16 scoopa_84 napisał(a): > Ustalacie ludzie nowy termin bo z Weroniką musimy zacząć działać!! Jak obiecalem tak zrobilem-juz zaczolem (zaczelismy hi hi) dzialac i okazalo sie ze muzeum jest!!! troszke inne i w ogole o ktorym myslelismy ale jeszcze jedna sprawe bede zalatwial wiec szczegoly potem. > pozdrowienia Scoopa von kefirowy organizator:))) a smoku czemu nie dosc ze moj "von" sciagasz to jeszcze jego czlon "kefirowy" he? ;-)))))))) KroTosS von muzeum Odpowiedz Link Zgłoś
.tomcio. Re: do Weroniki 03.02.02, 23:31 A jak nowy sposób na spanie? Poskutkowało czy do kitu? Tomcio Odpowiedz Link Zgłoś
blondynka Re: Wybaczcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.02.02, 23:46 Przepraszam kochani, ze mimo zapowiedzi nie dojechałam. Naprawdę siła absolutnie wyższa nie pozwoliła. Jak juz napisałam Krotosowi robiłam co mogłam, ale niestety nie dało się. Jeszcze raz wybaczcie. Nic niestety nie tłumaczy tego, ze nie dałam znać telefonicznie - myślałam po prostu, że sie doskonale bawicie i będę tylko przeszkadzać smętnymi telefonami. Co do zabawy jak czytam się nie myliłam, natomiast co do telefonu w 100% - co wypomniał mi pamiętliwy Kroti. Czytam jak było super i mnie dusi z rozpaczy..... Blondynka Na Wpół Uduszona Odpowiedz Link Zgłoś
scoopa_84 Re: Wybaczcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.02.02, 09:10 A właśnie się zastanawiałem co stało się z Blondynką że nie dojechałą pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
snoop Re: Wybaczamy 04.02.02, 13:10 Sory rowniez przepraszam za brak mojej osoby na tym spotkaniu ale niestety sily wyzsze(kobieta:)) zadecydowaly o tym ze musialem ten czas spedzic inaczej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
scoopa 6 miesięcy!!! 04.02.02, 13:58 To już pół roku się spotykamy:)) Ps. jeszcze trzy i może coś urodzimy:)) Pozdrowienia !! Odpowiedz Link Zgłoś
debett Re: Wybaczamy 04.02.02, 14:08 snoop napisał(a): > Sory rowniez przepraszam za brak mojej osoby na tym spotkaniu ale niestety sily > > wyzsze(kobieta:)) zadecydowaly o tym ze musialem ten czas spedzic inaczej. > Pozdrawiam Kobieta to siła wyższa? Snoop bądź chłopem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #kasia Re: Wybaczamy IP: 194.204.138.* 04.02.02, 14:47 debet nie podskakuj Odpowiedz Link Zgłoś
debett Re: Wybaczamy 04.02.02, 15:15 Uderz w stół, a nożyce się odezwą:)) A tak w ogóle, to masz nieusprawiedliwioną nieobecność. Odpowiedz Link Zgłoś
.weronika. do Tomcia 04.02.02, 23:41 Sama bylam zaskoczona jego skutecznoscia... Wieeelkie dzieki, to naprawde dziala, moglbys jakas poradnie otworzyc czy cos;) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: do Tomcia 05.02.02, 13:51 .weronika. napisał(a): > Sama bylam zaskoczona jego skutecznoscia... Wieeelkie dzieki, to naprawde > dziala, moglbys jakas poradnie otworzyc czy cos;) no to zapodajcie ta metode! prosze tak z ciekawosci ^_^ bo mi wystarczy poczytac to i tamto... :-P KroTosS von sleep Odpowiedz Link Zgłoś
.weronika. Re: do Tomcia 05.02.02, 17:31 niech Tomcio Ci opowie, bo nie chce byc posadzona o lamanie praw autorskich;) Odpowiedz Link Zgłoś
.tomcio. Re: do Tomcia 05.02.02, 18:40 krotoss napisał(a): > .weronika. napisał(a): > > > Sama bylam zaskoczona jego skutecznoscia... Wieeelkie dzieki, to naprawde > > dziala, moglbys jakas poradnie otworzyc czy cos;) > > no to zapodajcie ta metode! prosze tak z ciekawosci ^_^ bo mi wystarczy poczyta > c > to i tamto... :-P > > KroTosS von sleep Zamiast liczyć barany to trzeba wyobrazić sobie wdospad, oraz przestać natrętnie odpędzać myśli. To podobno przedłuża zasypanie. No i trochę treningu, w wymyślaniu tego wodospadu, dla nocnych marków i zasypanie gotowe. Tomcio Podobno działa - tak mówi Weronika Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: do Tomcia 05.02.02, 20:36 .tomcio. napisał(a): > > Zamiast liczyć barany to trzeba wyobrazić sobie wdospad, oraz przestać >natrętnie odpędzać myśli. To podobno przedłuża zasypanie. No i trochę treningu, >w wymyślaniu tego wodospadu, dla nocnych marków i zasypanie gotowe. hm... ciekawe, dla efektu mozna sobie jeszcze kran z woda odkrecic ^__^ ale ja i tak wole poczytac Prousta :-P > Podobno działa - tak mówi Weronika he he radzi a nie wie co ;-) i jak dziala-a jakby to bylo niebezpieczne i grozilo spiaczka? Trzeba sprawdzic na sobie najpierw! :-))) KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
.tomcio. Re: do Tomcia 05.02.02, 21:51 krotoss napisał(a): > > he he radzi a nie wie co ;-) i jak dziala-a jakby to bylo niebezpieczne i > grozilo spiaczka? Trzeba sprawdzic na sobie najpierw! :-))) > > KroTosS Ty mi tu nie fiziuj. Ja nie mam żadnych problemów z zasypianiem. Jak się już kładę, to koniec. Śpię i już i dlatego ciężko mi będzie próbowac metody, bo i tak z góry wyniki byłyby przekłamane. Tomcio - śpich Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: do Tomcia 05.02.02, 22:18 .tomcio. napisał(a): > Ty mi tu nie fiziuj. Ja nie mam żadnych problemów z zasypianiem. Jak się już > kładę, to koniec. Śpię i już i dlatego ciężko mi będzie próbowac metody, bo i t > ak z góry wyniki byłyby przekłamane. a fe! jakiez ordynarne okreslenie na tak piekna dziedzine sprawe jak filozofia. Niestety (dla Ciebie he he) nie przestane fizolowac ;-) bo ja filo filozofie :-P KroTosS von filo Ps."z butow sterczy sloma-literature zna, z opracowan lektur buraczana dama, kto rodzi sie prostakiem-prostakiem przemija, chocby sloma w butach ze zlota byla" ;D Pps.Baaaaaaaaardzo luzno prosze of corbs powyzszy cytat potraktowac i nie osobisice ^__^ Odpowiedz Link Zgłoś
.tomcio. Re: do Tomcia 05.02.02, 18:38 .weronika. napisał(a): > Sama bylam zaskoczona jego skutecznoscia... Wieeelkie dzieki, to naprawde > dziala, moglbys jakas poradnie otworzyc czy cos;) Ciesze się, że zadziałało. Fajnie, że pomogłem. Służe zawsze radą. Tomcio Odpowiedz Link Zgłoś