Dodaj do ulubionych

Sklep Bambi

• marcysia282 Re: Sklep Bambi 05.10.14, 07:27
      Ja robiłam wyprawkę w tym sklepie dla swojego synka...
      Ogólnie nie polecam ...
      Nie dośc że drogo to i bardzo mały wybór....
      No ale cóz takie jest moje zdanie
      • www.bambi-plock.pl Re: Sklep Bambi 06.10.14, 16:39
        Witam

Jak już ktoś musi pisać w tym wątku o innych sklepach i do tego negatywnie to proszę wyraźnie zaznaczać o jaki sklep chodzi.
        Ktoś niezorientowany może pomyśleć że to u nas w hurtowni jest drogo lub mały wybór.
        Zwyczajnie nie łatwo przeczytać każdy post i może okazać się że przyszła mama wejdzie na forum i kliknie kila razy i przeczyta złe opinie nie wiedząc że są nie o nas.

Ktoś kliknie w wątek o BAMBI i przeczyta "NIE POLECAM" nie przyjdzie mu do głowy że na tym wątku trwała dyskusja o innym sklepie.

serdecznie pozdrawiam

Konrad Kwasiborski
        tel. 698 617 066
        e-mail: sklep@bambi-plock.pl
    • Gość: Ewa Re: Sklep Bambi IP: *.opera-mini.net 20.05.15, 14:18
      Ostrzegam przed zakupem czegokolwiek w sklepie Bambi na ul. Królewieckiej 14.
      Zgłosiłam się z reklamacją z wózkiem będąc w ciąży. Zrobili mi taką awanturę, że Glowa mała.
      Robią straszne problemy z reklamacją, sprzedają wózek z kartonu a przy oglądaniu w domu okazało się, ze był używany czyli na pewno nie z jednej reklamacji.Gondola rozchodziła się na szwach, a stelaż był strasznie pościerany, fotelik-nosidełko porwany.
      Dodano mi również komentarz (Pani w białych włosach jak i facet)"Nie musi Pani u nas kupować, ładny kolor wózka więc zaraz się sprzeda, ma Pani inne sklepy więc do nas proszę nie wracać !!!".
      Nie dają paragonu zapewne by nie rozliczać się z podatku i by nie mieć podstawy do reklamacji (rozmawiałam już nie z jedną tak oszukaną osobą w tym sklepie).

Ludzie dokładnie oglądajcie co kupujecie!!!
      Podpisuję się pod komentarzami na forum-opinie o tym sklepie. Wszystko to jest prawda.
    • ew-lew14 Re: Sklep Bambi 20.05.15, 17:33
      Zgłosiłam się z reklamacją z wózkiem będąc w ciąży. Zrobili mi taką awanturę, że Glowa mała.
      Robią straszne problemy z reklamacją, sprzedają wózek z kartonu a przy oglądaniu w domu okazało się, ze był używany czyli na pewno nie z jednej reklamacji.Gondola rozchodziła się na szwach, a stelaż był strasznie pościerany, fotelik-nosidełko porwany.
      Dodano mi również komentarz (Pani w białych włosach jak i facet)"Nie musi Pani u nas kupować, ładny kolor wózka więc zaraz się sprzeda, ma Pani inne sklepy więc do nas proszę nie wracać !!!".
      Nie dają paragonu zapewne by nie rozliczać się z podatku i by nie mieć podstawy do reklamacji (rozmawiałam już nie z jedną tak oszukaną osobą w tym sklepie).

Podpisuję się pod każdym komentarzam na forum-opinie o tym sklepie. Wszystko co ludzie piszą jest prawdą.
      • www.bambi-plock.pl Re: Sklep Bambi 16.06.15, 16:27
        Nie zaglądałem tu długo i widzę że nazbierało się kilku "klientów"
        Nie wiem w sumie jak się przed tym bronić jak ktoś chce wywołać jakąś kontrowersje to napiszę bzdurę i ja mam się z niej tłumaczyć.
        Nawet nie wiem od czego zacząć i czy w ogóle warto się do tego odnosić ale obiecałem kiedyś zaglądać na Forum i odpisywać więc odpiszę.
        Oczywiście nie robimy żadnych problemów z reklamacjami
        Reklamacje zdarzają się rzadko więc nie mamy specjalnej osoby od tego
        Przyjmujemy zawsze reklamacje i wszyscy pracownicy mogą to robić (poza kasjerką)
        Przyjmują wszyscy sprzedawcy na hali i robią to z profesjonalizmem i szacunkiem, nie utrudniają i bardzo szybko je przesyłają do producentów.
        Jesteśmy chyba wzorem pod tym względem Powiatowy Rzecznik Konsumenta nigdy nie prowadził żadnej sprawy przeciwko nam. Nie wiem czy jakakolwiek inna firma może się poszczycić takim bilansem.
        nie będę się dalej rozpisywał
        wkleję link do innego podobnego przypadku
        forum.gazeta.pl/forum/w,37021,109944547,149736490,Re_Sklep_Bambi.html?wv.x=2
    • ew-lew14 Re: Sklep Bambi 21.05.15, 15:02

Podpisuję się pod komentarzami na forum-opinie o tym sklepie. Wszystko to jest prawda.
      • pieli7781 Re: Sklep Bambi 27.05.15, 14:37
        Jakiś czas temu wybrałam sobie kilka modeli wózków i chciałam je obejrzeć. Niestety pani z obsługi powiedziała że spacerówkę wyciągną jak już się zdecyduje na konkretny wózek i przejdę do kasy. Tylko jak mam się na coś zdecydować nie widząc tego wcześniej? Polityka tej firmy to porażka. Nie zrozumiałe jest też że nie ma możliwości zwrotu albo chociaż wymiany towaru na inny.
        • www.bambi-plock.pl Re: Sklep Bambi 16.06.15, 16:48
          O ta Pani jest prawdziwa :)
          Faktycznie była i była rozczarowana że u nas (tak samo jak w innych sklepach w Polsce) wózki 3w1 są rozłożone z gondolą. Potrafiła się skontaktować i wyrazić swoje niezadowolenie z tego faktu. Jej zdaniem gondola nie ma znaczenia w wózku. Odpisałem że rozumiem jej odmienny pogląd ale 95% Mam chce oglądać wózek na gondoli i jest ona dla nich ważna, więc niestety musimy się tym kierować.
          Zaproponowałem że specjalnie dla niej zmienimy część sklepu na 1 dzień i wózki będą stały z zamontowanymi spacerówkami.
          Skończyło się tym że napisałam mi że już się zdecydowała i nie ma potrzeby przerabiać dla niej sklepu. Szacunek dla niej

Oczywiście że wymieniamy towar codziennie Babcie, Ciocie, Wujkowie, Koleżanki z pracy itp. itd. kupują u nas ubranka na prezenty w rozmiarze "na oko" i wracają za kilka dni wymienić na inny rozmiar.
          Normalna rzecz ,jak ubranko jest nowe i ma metę to od razu wymieniamy na poprawny rozmiar.
          To naprawdę codzienność Maluszki szybko rosną :)

Zwrotów u nas nie ma. Nie wymieniamy używanych produktów. Nie wymieniamy także rzeczy higienicznych jak nocnik czy nakładka na sedes. i uważanych za osobiste jak laktator.
          Słyszałem że gdzie indziej się to zdarza ale u nas Klient musi mieć pewność że jego nocnik czy laktator jest nowy, sterylnie czysty i nie dotykał niczyjej piersi czy tyłka :)
          Tylko kupując u nas Klient ma taką pewności i uważam że to wielka zaleta naszej hurtowni.
          • Gość: pieli7781 Re: Sklep Bambi IP: *.250.c73.petrotel.pl 19.06.15, 12:23
            > Faktycznie była i była rozczarowana że u nas (tak samo jak w innych sklepach w
            > Polsce) wózki 3w1 są rozłożone z gondolą. Potrafiła się skontaktować i wyrazić
            > swoje niezadowolenie z tego faktu. Jej zdaniem gondola nie ma znaczenia w wózku.

Mija się Pan z prawdą. Nie twierdziłam że gondola nie ma znaczenia, ale że wystawianie 10 gondol tego samego modelu tylko w różnych kolorach jest bez sensu, a w to miejsce można wystawić spacerówkę do danego modelu. Z gondoli korzysta się kilka miesięcy, a ze spacerówki kilka lat, więc to ona jest ważniejsza.
            Poza tym żaden sklep nie robi problemu z wyjęciem, wpięciem w stelaż wózka i zaprezentowaniem funkcji spacerówki. Niestety obsługa Pana sklepu ma z tym duży problem. Jak już łaskawie Pani spacerówkę wyciągnie, to nie zamontuje na stelażu, bo po co (???)

Ps. nie w całej Polsce wystawione są wyłącznie gondole, ponownie sugeruję trochę pojeździć po kraju :)

> Zaproponowałem że specjalnie dla niej zmienimy część sklepu na 1 dzień i wózki
            > będą stały z zamontowanymi spacerówkami.
            > Skończyło się tym że napisałam mi że już się zdecydowała i nie ma potrzeby prze
            > rabiać dla niej sklepu. Szacunek dla niej

he he he uśmiałam się z tej ironicznej propozycji, z resztą już komuś na forum też Pan to proponował :)

• www.bambi-plock.pl Re: Sklep Bambi 16.06.15, 16:35
        Nie zaglądałem tu długo i widzę że nazbierało się kilku "klientów"
        Nie wiem w sumie jak się przed tym bronić jak ktoś chce wywołać jakąś kontrowersje to napiszę bzdurę i ja mam się z niej tłumaczyć.
        Nawet nie wiem od czego zacząć i czy w ogóle warto się do tego odnosić ale obiecałem kiedyś zaglądać na Forum i odpisywać więc odpiszę.
        Oczywiście nie robimy żadnych problemów z reklamacjami
        Reklamacje zdarzają się rzadko więc nie mamy specjalnej osoby od tego
        Przyjmujemy zawsze reklamacje i wszyscy pracownicy mogą to robić (poza kasjerką)
        Przyjmują wszyscy sprzedawcy na hali i robią to z profesjonalizmem i szacunkiem, nie utrudniają i bardzo szybko je przesyłają do producentów.
        Jesteśmy chyba wzorem pod tym względem Powiatowy Rzecznik Konsumenta nigdy nie prowadził żadnej sprawy przeciwko nam. Nie wiem czy jakakolwiek inna firma może się poszczycić takim bilansem.
        Nie będę się dalej rozpisywał
        Wkleję link do innego podobnego przypadku
        Nie sprzedajemy wózków z kartonów.
        Stoją normalnie na sklepie i można brać i kierować się do kasy.
        W kartonie oryginalnie zapakowany można u nas kupić wysyłkowo na Allegro lub przez e-maila czy stronę .
        Jeżeli kupiła Pani przez internet to był orginalnie zapakowany przez producenta nie sprzedajemy używanych produktów ani ze zwrotów
        ten sam link
        • Gość: Kat Re: Sklep Bambi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.07.16, 15:09
          Zamiast się bronić lepiej popracować na lepsze opinie. Wszystkie negatywne komentarze to prawda w 100 procentach. Kpina z klienta i tyle. A wózki z wystawy to sam pan sobie bierz... wymacane przez tysiące brudnych rąk
      • Gość: Kat Re: Sklep Bambi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.07.16, 15:03
        Dokładnie takimi tekstami rzucają właściciele: nie musi pani u nas kupować. Nie polecam nikomu. Próbują tylko naciągnąć na kasę i wcisnąć byle bubel. NIE POLECAM!!!
    • Gość: Kat Re: Sklep Bambi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.07.16, 15:00
      Zdecydowanie nie polecam tego sklepu. Właściciele to zachlanne bydło nastawione tylko na zysk... wymiana? Nie dajcie się nabrać bo w sklepie nie ma mowy o wymianie nowych, fabrycznie zapakowanych produktów nawet na inny kolor. Zero profesjonalizmu, juz nie wspominając o kulturze osobistej. Wprost mówią, że nie zależy im na zadowoleniu klientów bo przyjda nowi i też wydadzą pieniądze. Nigdy tam nie wrócę. A ceny wcale nie niższe niż w innych sklepach. Takze panie konradzie skończ pan z tym oczyszczaniem sie z zarzutów bo Ci co byli to wiedzą jak jest naprawdę
    • Gość: gosc Re: Sklep Bambi IP: *.dynamic.mm.pl 18.10.16, 14:22
      Bylismy tu i tam, a najbardziej, wbrew naszym oczekiwaniom, przypadl nam do gustu Umalucha Kutno
      Mega wybor, jakby XXI ujawnil sie nam przed oczyma. Super obsluga, mega wybor. Polecilismy znajomym. Tez sa zadowoleni ;) polecam

Najbardziej lubie ich instagram

umalucha.pl
      facebook: pl-pl.facebook.com/umalucha.pl.3/
      instagram: www.instagram.com/umalucha/
    • Gość: Mama Płock Re: Sklep Bambi IP: 185.9.126.* 22.10.16, 14:27
      Wymieniają, super obsługa,największy wybór, najniższe ceny tyle w temacie. Wpisywanie przez konkurencyjne sklepiki kłamstw i oszczerstw aby przetrwać to nie najlepsza metoda, postarajcie się im dorównać zamiast ich oczerniać. Pełno tu reklam innych sklepów,że niby bambi jest ble i polecam inny i od razu link nazwa reklama. Kto się ma na to nabrać. Mamusie nie dajcie się zwieść. A najlepiej zajrzyjcie wszędzie i same oceńcie gdzie chcecie zrobić zakupy.
      • Gość: JaEm Re: Sklep Bambi IP: *.centertel.pl 18.02.17, 16:23
        A moze teraz próbuje ratować opinie jedna z tych czarownic pracownic haha skoro takie domysły ze inne sklepy atakują robiąc sobie reklamy dobry sklep nie potrzebuje psuć opinii drugiemu bo posiada klasę czego nie można powiedzieć o pracownikach i szefostwie bambi. Nie polecam mamusie sZczególnie tym w ciąży bo tam idzie sie tylko zdenerwowac zamiast cieszyc zakupem wyprawki dla dzidziusia ;)
    • Gość: JaEm Re: Sklep Bambi IP: *.centertel.pl 18.02.17, 16:13
      Towar ok . Ceny niekoniecznie.. za to obsługa fatalna baby z mina jakby za karę pracowały strasznie nie przyjemne i z wielkim bólem obsługują no chyba że dużo sie kupuje ha. Była jedna fajna babeczka bardzo uprzejma i sympatyczna Ale dawno jej już nie widziałam więc chyba juz tam nie pracuje reszta to wredne pudernice a szefowa następna zamiast jeść obiad na zapleczu rozłożyła się raz przy kasie i wielce oburzona że ludzie przeszkadzają jej w jedzeniu bo chcą zapłacić za produkty....przerwy z jedzeniem robi się raczej na zapleczu i wtedy zastępuje inna osoba a nie z pełną gębą obsługuje i jeszcze damę rznie.masakra . Nieprzyjemnie się tam wchodzi dlatego tam juz nie chodzę.... dobrze że jest akpol :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka