Dodaj do ulubionych

Miejskie Przedszkole nr 14 w Płocku opinie.

IP: *.183.c75.petrotel.pl 20.06.16, 16:33
Witam. Jestem mamą trzyletniej dziewczynki, która od września będzie uczęszczała do przedszkola na miodowej. Chciałam zapytać o opinie rodziców dzieci tego przedszkola, jakieś komentarze na temat pań opiekunek i pomocy w tym przedszkolu.
Niestety od kilku osób słyszałam raczej negatywne opinie, że niektóre panie nie miłe, dzieci chodzą nie chętnie, płaczą, skarżą się, że panie krzyczą, panie do pomocy nie chcą pomagać w ubieraniu, wymagają od dzieci by robiły to same.
Może ktoś ma doświadczenia z tym przedszkolem, bo już nie wiem co o tym myśleć.
Na prywatne mnie nie stać.
Obserwuj wątek
    • Gość: dase Re: Miejskie Przedszkole nr 14 w Płocku opinie. IP: 194.145.209.* 21.06.16, 10:15
      Gość portalu: Gocha napisał(a):

> panie do pomocy nie chcą pomagać w ubieraniu, wymagają od dzieci by robiły to same.

ty nadal nie potrafisz się sama ubrać? nic dziwnego, że i dziecko tego nie potrafi
    • akatera87 Re: Miejskie Przedszkole nr 14 w Płocku opinie. 28.06.16, 00:19
      Hej, to było moje docelowe przedszkole, ale córka dostała się do pobliskiej 10 i tam będzie chodzić od września. O 14 słyszałam tylko tyle, że ma być za jakiś czas zamknięte na czas remontu, a dzieci mają być odesłane gdzie indziej, ale nie wiem czy to prawda. Gdy składałam tam papiery, panie wydawały się być w porządku.

Myślę, że musisz obserwować dziecko i słuchać co mówi. To jest normalne, że trzylatki nie potrafią wszystkiego. Panie raczej nie powinny wymagać aby dzieci w 100% były samodzielne. Jeśli córka będzie bardzo niechętna to wtedy możesz zacząć drążyć temat. Na razie wyluzuj i poczekaj do września, ewentualnie możesz napisać do mnie, chętnie pogadam i pomogę :)
    • Gość: Dusia Re: Miejskie Przedszkole nr 14 w Płocku opinie. IP: *.146.93.239.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.11.16, 12:28
      Moim zdaniem Panie pracujące w 14 sa sympatyczne i zawsze dzieci mogą liczyć na ich pomoc. A to jest normalne, ze wymagają od dzieci zeby zaczęły byc samodzielne ty masz jedno dziecko do ubrania a one 25.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka