Dodaj do ulubionych

Praca od zaraz pieczarki - Niemcy szklarnie

• Gość: anna Re: Praca od zaraz pieczarki - Niemcy szklarnie IP: *.centertel.pl 07.06.13, 11:51
      Prosye o kontakt jestem yainteresowana,2 osobz
      • Gość: ewelina Re: Praca od zaraz pieczarki - Francja IP: *.kpn.net 30.01.15, 12:26
        Dla jednego z naszych klientow poszukujemy osoby do zbioru pieczarek we Francji z doswiadczeniem!!!
        -zaznaczam, iz dowiadczenie w zbiorze pieczarek jest wymagane.
        -Mile widziana znajomosc jezyka obcego.

Oferujemy legalna prace ,dobre warunki pracy i placy.

Jezeli posiadasz referencje,umiejetnosci oraz znasz technike zbierania pieczarek wyslij swoje CV na adres maila ewelina@tmf-jobs.nl lub zadzwon pod nr tel.+31615339995
        • Gość: aczachoragnieszka@ Re: Praca od zaraz pieczarki - Francja IP: *.zeelandnet.nl 25.04.15, 19:55
          Witam jestem zainteresowana ofertą pracy zbiór pieczarki w Francji .proszę napisać jakie są warunki zatrudnienia oraz płacy .pozdrawiam Agnieszka
          • Gość: Ewelina Re: Praca od zaraz pieczarki - Francja IP: *.kpn.net 28.04.15, 10:49
            Prosze przyslac CV na adres maila ewelina@tmf-jobs.nl
            • Gość: Beata Re: Praca - Francja IP: *.play-internet.pl 22.10.15, 14:05
              Hej, pilna sprawa! Znalazłam fajną ofertę pracy we Francji z językiem angielskim! Jako kelnerka. Szukam info na temat agencji która tę oferte wystawiła. Podaje linka Proszę o pomoc, bardzo chce wyjechać, a ta oferta wyglada na atrakcyjną. Moze ktos juz wyjezdzal z nimi?
              • Gość: Beata Re: Praca - Francja IP: *.play-internet.pl 22.10.15, 14:07
                Nie wiem czemu zjadło mi linka, może tym razem sie uda jobsplus.pl/oferty-pracy Chodzi o ta agencje jobsplus.pl
      • Gość: ewelina tmf-jobs Re: Praca od zaraz pieczarki - Niemcy szklarnie IP: *.kpn.net 22.10.15, 14:09
        prosze przyslac swoje dane.numer telefonu
    • olek2517 Re: Praca od zaraz pieczarki - Niemcy szklarnie 08.06.13, 19:44
      Witam.

Bardzo proszę o przyjęcie mnie do Państwa pracy w szklarni przy zbiorze pieczarek.

Ostatnie 3 lat pracowałem w Niemczech.
      • olek2517 Re: Praca od zaraz pieczarki - Niemcy szklarnie 10.06.13, 18:08
        olek2517 napisał(a):

> Witam.
        >
        > Bardzo proszę o przyjęcie mnie do Państwa pracy w szklarni przy zbiorze pie
        > czarek.
        >
        > Ostatnie 3 lat pracowałem w Niemczech.
        > Proszę o kontakt na e-maila aleksander.gontarowski@opoczta.pl
    • Gość: lew0108 Re: Praca od zaraz pieczarki - Niemcy szklarnie IP: *.is.net.pl 10.06.13, 13:16
      prosze o kontakt, jestem zainteresowany podjęciem pracy, znam j.niemiecki i mam własny środek transportu
    • Gość: sebastian bazela Re: Praca od zaraz pieczarki - Niemcy szklarnie IP: *.stargard.mm.pl 10.06.13, 20:53
      Dzien dobry w skrocie jestem pracownikiem w zawodowej słuzbie wojskowej mam doswiadczenie w pracach gospodarczych bo wychowalismy sie od dziecka . ja wraz z ojcem i matka ktorzy równiez wychowali sie na gospodarstwie i spedził tam całe zycie , wiedz do ciezkiego wysiłku fizycznego jestesmy przyzwyczajeni, posiadamy prawojazdy kat b , my do miejsca pracy dojedziemy własnym samochodem oraz wrócimy. Interesuja nas rózne oferty pracy najlepiej od lipca na ok 3 mies. prosze o odpowiedz w sparawie pracy pozdrawiam
    • Gość: oldzi16@buziaczek. Re: Praca od zaraz pieczarki - Niemcy szklarnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.13, 19:32
      jestem zainteresowana praca w niemczech prosze o kontakt 727488815
    • Gość: Paulina Re: Praca od zaraz pieczarki - Niemcy szklarnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.13, 17:22
      Witam
      Poszukuje z chłopakiem pracy na lipiec/sierpień
      Jesteśmy bardzo chętni do pracy proszę o kontakt. stefaan15@wp.pl
      Pozdrawiam
    • Gość: adam Re: Praca od zaraz pieczarki - Niemcy szklarnie IP: *.30.145.160.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.06.13, 09:59
      51 lat mezczyzna komunikatywna znajomość jezykan niemieckiego proszę o szczegoly
    • Gość: Honorata Re: Praca od zaraz pieczarki - Niemcy szklarnie IP: *.icpnet.pl 27.06.13, 19:41
      Witam jestem zainteresowana pracą.
      Pozdrawiam Honorata
      • Gość: PB Re: Praca od zaraz pieczarki - Niemcy szklarnie IP: *.cdma.centertel.pl 08.07.13, 15:14
        Witam posiadam doświadczenie kilkuletnie w pracy przy zbiorach owoców i warzyw , jestem gotowy do pracy od zaraz 518-794-489
    • Gość: adam Re: Praca od zaraz pieczarki - Niemcy szklarnie IP: *.181.137.127.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.06.13, 10:22
      51 lat mezczyzna interesuje mnie ta oferta proszę o szczegoly
    • Gość: irena Re: Praca od zaraz pieczarki - Niemcy szklarnie IP: *.play-internet.pl 30.06.13, 12:28
      jestem zainteresowana oferta . pilnie potrzebuje pracy .mam 55 lat .pozdrawiam .irena
    • Gość: Jonasz Re: Praca od zaraz pieczarki - Niemcy szklarnie IP: *.dynamic.mm.pl 30.06.13, 13:30
      Witam jestem zainteresowany, mozna prosic jakis kontakt do Panstwa?
    • Gość: janina Re: Praca od zaraz pieczarki - Niemcy szklarnie IP: *.sin.nokia.net 08.07.13, 10:07
      jestem zainteresowana ta praca cz nadal jest aktualna z poszanowani janina
    • Gość: Aneta Re: Praca od zaraz pieczarki - Niemcy szklarnie IP: *.multilink.net.pl 14.07.13, 16:39
      Witam nie wiem czy oferta jest aktualna ale wraz z koleżanką interesowała by nas ta praca .Obydwie pracowałysmy już w niemczech koleżanka nawet przy zbiorze pieczarek.Jesli oferta jest aktualna prosze o więcej szczególów na adres anewoj@poczta.fm
    • Gość: agnieszka Re: Praca od zaraz pieczarki - Niemcy szklarnie IP: *.adsl.inetia.pl 15.07.13, 20:07
      jestem zainteresowana proszę o kontakt
    • Gość: Janek Re: Praca od zaraz pieczarki - Niemcy szklarnie IP: *.legnica.vectranet.pl 16.07.13, 11:14
      Jestem zainteresowany danym ogłoszeniem o pracę. Proszę o kontakt z dokładniejszymi informacjami. Pozdrawiam
    • Gość: Janek Re: Praca od zaraz pieczarki - Niemcy szklarnie IP: *.legnica.vectranet.pl 16.07.13, 11:16
      Jestem zainteresowany daną ofertą pracy. Proszę o szczegółowe informację na maila: quiz_20@wp.pl . Pozdrawiam
    • Gość: bogdan Re: Praca od zaraz pieczarki - Niemcy szklarnie IP: *.cdma.centertel.pl 23.07.13, 14:39
      witam moge podioc prace wkazdei hfili mui numer +48 781702473
    • Gość: Agata Duda Re: Praca od zaraz pieczarki - Niemcy szklarnie IP: *.radom.pilicka.pl 23.07.13, 18:43
      Dzień dobry.
      Nazywam się Agata Duda. Szukam pracy w Niemczech. Znam podstawy jęz. niemieckiego.
      Czekam na odpowiedź na adres e-mail: agataduda@onet.eu
      Mogę zacząć już od 1 sierpnia
      Agata - Radom
      woj. mazowieckie
    • Gość: Paulina Re: Praca od zaraz pieczarki - Niemcy szklarnie IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.13, 15:04
      witam ja w sprawie oferty do Niemiec do pracy do pieczarek.
      Nadal aktualna prosze o odpowiedz jak najszybciej!
      • izabelka127 Re: Praca od zaraz pieczarki - Niemcy szklarnie 06.05.14, 12:19
        Gość portalu: Paulina napisał(a):

> witam ja w sprawie oferty do Niemiec do pracy do pieczarek.
        > Nadal aktualna prosze o odpowiedz jak najszybciej!
        ludzie nie piszcie na moj prywatny email .To jest blew tez chciałam tam pracować to nikt nie odpisuje
    • Gość: Marcin Re: Praca od zaraz pieczarki - Niemcy szklarnie IP: *.play-internet.pl 26.07.13, 12:46
      Jestem zainteresowany wasza oferta pracy jezyk niemiecki znam jestem osoba dyspozycyjna i pracowita przede wszystkim czekam na odpowiedz
    • Gość: mirek Re: Praca od zaraz pieczarki - Niemcy szklarnie IP: *.play-internet.pl 26.07.13, 22:03
      JESTEM ZAINTERESOWANY DANA PRACA.LUBIE PRACOWAC. JESTEM DYSPOZYCYJNY..
    • Gość: piotr Re: Praca od zaraz pieczarki - Niemcy szklarnie IP: 46.77.124.* 28.07.13, 21:40
      witam piotr 20lat i jolanta 50lat chetni podjecia pracy oto nr 663429268
    • Gość: iwona Re: Praca od zaraz pieczarki - Niemcy szklarnie IP: 91.245.80.* 29.07.13, 05:35
    • Gość: jacek Re: Praca od zaraz pieczarki - Niemcy szklarnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.13, 09:57
      Witam, bardzo zalezy mi na pracy, mogę zacząć od zaraz, Pozdrawiam
    • Gość: jaro Re: Praca od zaraz pieczarki - Niemcy szklarnie IP: *.customer.tom-net.pl 11.08.13, 20:06
      chcielibyśmy podjąć u państwa prace zależy nam mamy trochę zadłużenia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka