Dodaj do ulubionych

Praca opiekunki osób starszych (Premia Świąteczna)

21.11.17, 15:24
Szukam pracy jako opiekunka osób starszych na okres świąteczny. Szukam firmy, która oferuje najwyższe premie świąteczne. Póki co, znalazłam agencję osób starszych z Wrocławia, ich oferty wydają mi się całkiem sensowne www.veritas-opieka.pl/oferty-pracy/. Czy są jeszcze jakieś agencje godne polecenia na wyjazd w tym czasie? Będę wdzięczna za odpowiedź :)
Obserwuj wątek
    • Gość: IwonaBulkowiak Re: Praca opiekunki osób starszych (Premia Świąte IP: *.188.142.83.hornet.pl 28.11.17, 14:20
      Ja pracuję w agencji Medipe, przejrzyj sobie ich regulamin bo jest dość krótki i treściwy. Pracuję ponad rok i wszystko jest w porządku, świetne warunki i zarobki. Premie świąteczne też dość spore się szykują (ok 400euro).
    • Gość: Joanna345 Re: Praca opiekunki osób starszych (Premia Świąte IP: *.dynamic.chello.pl 04.12.17, 22:54
      Również współpracuję z Medipe od paru miesięcy i jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Regulamin rzeczywiście fajnie stworzony i płaca taka, jaka była obiecywana.
    • violett44 Re: Praca opiekunki osób starszych (Premia Świąte 06.12.17, 15:21
      A gdzie byś chciała wyjechać? Ja jeżdżę do Wlk. Brytanii z Promedica24 i oprócz premii dają też inne bonusy, na przykład szkolenia online, spotkania integracyjne, no i organizują cały wyjazd od a do z, więc opiekunki nie mają już wyżywienia czy dojazdu na swojej głowie.
    • Gość: beatkab Re: Praca opiekunki osób starszych (Premia Świąte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.17, 23:46
      Pracuję dla Medipe i szczerze polecam. Świetna agencja, z tego co widziałam to chyba najlepiej się reklamują w internecie
    • Gość: kristina Re: Praca opiekunki osób starszych (Premia Świąte IP: *.icpnet.pl 11.12.17, 17:54
      Mogę z czystym sumieniem polecić Perfekton. Pracowała w różnych firmach przez ostatnie 6 lat i w końcu trafiłam na firmę, która mi odpowiada.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka