intensse 20.09.07, 21:46 melodia z zajawki wczorajszego programu... podajcie wsystko, co poznaliscie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielonykociak Re: you can dance 22.09.07, 17:24 W ostatnim odcinku utwór, pamiętam tylko fragment refrenu "But it`s too late..." głos podobny do Michaela Buble,ale czy to on śpiewał ? Ktoś może kojarzy ? Odpowiedz Link
lulinka Re: you can dance 22.09.07, 22:01 zielonykociak napisała: > W ostatnim odcinku utwór, pamiętam tylko fragment refrenu "But it`s too late... > " > głos podobny do Michaela Buble,ale czy to on śpiewał ? > Ktoś może kojarzy ? oj, czy to był podkład muzyczny do tańca tej dziewczyny w marchewkowych włosach? Jak Ona bosko tańczyła.......mało co nie popłakałam się ze wzruszenia....ten taniec i ta muzyka...a głos- faktycznie podobny do M.Buble'a. Też chciałabym wiedzieć-kto to śpiewał i jaki tytuł nosi ten utwór :) pozdrawiam . Odpowiedz Link
jarine Re: you can dance 23.09.07, 13:30 mi się wydaje, że ta piosenka z "too late" to One Republic- "Apologize" ale nie pamietam juz dobrze czy to akurat ta Odpowiedz Link
zielonykociak Re: you can dance 23.09.07, 20:39 jarine napisała: > mi się wydaje, że ta piosenka z "too late" to One Republic- > "Apologize" ale nie pamietam juz dobrze czy to akurat ta Dobrze Ci się wydaje, dzięki wielki. W ogóle nie znałam takiego zespołu, a tu proszę, coś takiego co weszło do głowy od pierwszego przesłuchania i do tej pory nie chce wyjść. pl.youtube.com/watch?v=xBazmTmvkMs Odpowiedz Link