Dodaj do ulubionych

Kolacja z firmą Profit

23.08.10, 11:52
Od pewnego czasu firm Profit zdrowa żywność zaprasza mnie na kolacje
-telefonicznie. Kolacja dla czterech osób w restauracji U Grzegorza ul.
Piątkowska. Może ktoś korzystał z takiego zaproszenia? czy warto czy to zwykłe
naciągactwo telefoniczne? Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: x skorzystaj lepiej z mojego zaproszenia. IP: *.unitymediagroup.de 23.08.10, 22:46
      Będzie kolacja i śniadanie i jeszcze co zechcesz :D
    • Gość: Mela Re: Kolacja z firmą Profit IP: *.zary.vectranet.pl 08.12.10, 00:24
      Czyste naciągactwo!!! Uwaga na Panią która "organizuje" kolacyjki na ternie Żar- KŁAMCZUSZKA!!!
      • Gość: Ira Re: Kolacja z firmą Profit IP: *.xdsl.centertel.pl 09.02.12, 13:10
        Ja tez mam takie zaproszenie i po przeczytaniu wpisów postanowiłam że szkoda nerwów .A super kolację zjem ze swoim kochanym mężusiem 14 lutego 2012 r bo własnie wtedy miała by być ta pseudo kolacja i wręczenie wygranej
    • Gość: gość Re: Kolacja z firmą Profit IP: *.146.42.196.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.01.11, 20:29
      Hej, wybrałeś się na tę kolację? Również dostałam takie zaproszenie i zastanawiam się czy to nie jest jakieś naciąganie, ba poinformowano mnie,że również wygraną stanowi 7 dniowy wyjazd nad morze...chyba taka nagroda, za kilka pyt. w ankiecie jest nierealna.
    • Gość: meszek Re: Kolacja z firmą Profit IP: *.icpnet.pl 03.02.11, 09:32
      \\A ja chciała bym nr,kontaktowy do firmy Profit,wczoraj zadzwoniła do mnie pani że wylosowałam pobyt dla 2 osób w górach ale zbiłam ją z tropu że ja juz skorzystałam z takiej oferty i rozmowa się skończyła.Dopiero po czasie uświadomiłam sobie że wprowadziłam ją w błąd! Teraz chciała bym to odkręcić ale nie mam nr.telef.do owej pani bo nr.miała ukryty!!
      • Gość: gość Re: Kolacja z firmą Profit IP: *.182.74.71.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.02.11, 20:37
        Ja zrezygnowałam z tej kolacji, bo wydaje mi się, że to jest naciągactwo, a tym bardziej dziwne jest, że ktoś w dzisiejszych czasach, w sumie za nic, prezentuje ci wyjazd kilkudniowy.
        • Gość: Tajla85 Re: Kolacja z firmą Profit IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.03.11, 20:25
          Hej wszystkim.
          Ja skorzystałam z kolacji, zwykły schabowy z ziemniakami i tyle, przy tym prezentacja jakiejś czarodziejskiej rączki i garnków!!! trwa to ze 3 godziny. co do wyjazdu na te wczasy to fakt pobyt jest za darmo,w sensie takim że nocleg ale warunkiem jest wykupienie wyzywienia no i dojazd trzeba pokryć. policzyłam to wszystko i wychodzi że w moim przypadku, czyli wyjazdu do Władysławowa to zaoszczędze tylko 540 zł albo aż jak dla kogo a wyżywienie to ponad 700zł więc tak na dobrą sprawę i tak dobrze na tym wychodzą. zastanawiam się czy skorzystać...
          pozdrawiam
          • Gość: gość Re: Kolacja z firmą Profit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.13, 13:16
            Ja też wygrałam wycieczkę nad morze, wiadomo coś jaki to hotel ?
      • Gość: Gość Re: Kolacja z firmą Profit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.13, 12:58
        Dajcie spokój, to jakieś naciągactwo! Ja wczoraj na tym byłam, wzięłam ze sobą córkę i zostałam wyproszona. Pani mi powiedziała, czy nikt mi nie mówił nic o dzieciach, że nie można z sobą brać. Zbulwersowało mnie to, bo skoro coś wygrałam, to biorę te osoby, które chcę. Zabrałam się i wyszłam zbulwersowana. Pani zapraszała mnie na kolejny dzień, że zadzwoni i żeby bez dziecka przyjść. Powiedziałam, że nie chce żeby dzwoniła. Strasznie się oburzyłam na Jej zachowanie. W ogóle ta kobieta była niemiła!
        Także dajcie sobie spokój. Nie idźcie na żadne kolacje, w szczególności do hotelu Belweder w Białymstoku, bo ja tam byłam zaproszona. Czyste naciągactwo!
    • Gość: eMKa Re: Kolacja z firmą Profit IP: *.rako-lan.pl 08.04.11, 19:12
      Pojechaliśmy na tę właśnie niby super kolacje z dzieckiem (dwulatkiem) i Pani która była z firmy profit na samym wejściu stanowczo i z agrsją w naszym kierunku zakomunikowała nam, że z dzieckiem nie mamy tu czego szukać, po za pytaniu dlaczgo usłyszeliśmy odpowiedz: bo ona jest w pracy i do pracy z dziećmi się nie chodzi a przecież my w końcu do pracy nie przyjechaliśmy tylko na kolacje!!! W bardzo niegrzeczny sposób straciła potencjalnych klijentów...szczerze odradzam Panią Ilone W.
      • Gość: ela Re: Kolacja z firmą Profit IP: 31.130.104.* 07.01.14, 18:10
        mnie tez atakuja na kolacje i 7 dni w gorach,czy to realne w dzisiejszych czasach?????????????rozmowa miła ale cos sie w tym chyba kryje
    • Gość: Aba Re: Kolacja z firmą Profit IP: *.ue.poznan.pl 05.11.11, 11:47
      Mnie zaprosiła (też 4 osoby) na kolacje do restauracji w hotelu Pomorskim. Myślę, że jestvto kolacja wiązana-musisz kupic ich produkty. Nie ma przecież nic za darmo. Pozdrawiam
      • Gość: x wystarczy silna wola i nic nie kupisz! IP: *.unitymediagroup.de 05.11.11, 23:24
        ale nie oczekuj wykwintnych dań ;)
    • janeeyre67 Re: Kolacja z firmą Profit 16.11.12, 10:13
      właśnie dostałam zaproszenie na kolację z firmy profit dla 4 osób.podobno wygrałam też wyjazd w góry w wybranym przeze mnie terminie.trudno uwierzyć,że nie ma tu żadnego haczyka.może ktoś z okolic wołomina był niedawno na takiej kolacji i coś może mi o tym napisać.pozdrawiam.
      • Gość: Karol Re: Kolacja z firmą Profit IP: *.ip.netia.com.pl 22.02.13, 15:11
        skorzystaliście w końcu z tego? ja byłem ostatnio na lunchu w extra dobrej włoskiej restauracji-tanio i smacznie, więc czasami lepiej nie liczyć na za darmo...
      • Gość: Gość Re: Kolacja z firmą Profit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.13, 13:03
        No i ktoś usunął moją wiadomość! Nie polecam, nie idźcie, szkoda czasu! To czyste naciągactwo!
    • janeeyre67 Re: Kolacja z firmą Profit 17.11.12, 22:43
      czy warto skorzystać z kolacj ufundowanej przez firmę profit.a może ktoś byl na wczasach wygranych dzięki ankiecie.
      • Gość: gos123 Re: Kolacja z firmą Profit IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.02.13, 16:34
        ja też dziś dostałam takie zaproszenie, do restauracji ROSA + wyjazd nad morze. zastanawiam się czy skorzystać z kolacji...
        • goc.hka Re: Kolacja z firmą Profit 07.02.13, 14:57
          chyba lepiej skorzystać z oferty innych poznańskich restauracji, które oferują ciekawe promocje-kupując je na portalach zakupów grupowych, co??
          • Gość: samir Re: Kolacja z firmą Profit IP: *.ip.netia.com.pl 19.03.13, 12:22
            ofert lunchowych teraz jest pełno i w super cenie-można zjeść pyszny posiłek!
            • Gość: erwa Re: Kolacja z firmą Profit IP: *.ip.netia.com.pl 28.03.13, 16:18
              w Mollini była taka oferta za 20 zł i nie wiem czy jeszcze jest
              • Gość: cywras Re: Kolacja z firmą Profit IP: *.play-internet.pl 20.05.13, 07:38
                Oferta lunchowa w Mollini nadal obowiązuje, 21 zł, w tymzawsze zupa i coś na ząb, tagliatelle, pierożki itp
              • Gość: petrickova Re: Kolacja z firmą Profit IP: *.play-internet.pl 26.05.13, 17:16
                Mollini to świetne miejsce na spotkania biznesowe.
                • Gość: pib Re: Kolacja z firmą Profit IP: *.ip.netia.com.pl 03.06.13, 15:37
                  Ponownie wprowadzili ofertę lunchową za 21 zł - zacne porcje :)
                  • Gość: zgolasak Re: Kolacja z firmą Profit IP: *.30.59.63.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.06.13, 20:18
                    No to fajnie, bo lubiłem tam lunch zjeść w przerwie. Mollini widzę trzyma poziom :)
                    • Gość: ramptam Re: Kolacja z firmą Profit IP: *.31.64.121.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.06.13, 19:19
                      Czy to Mollini to ta włoska kuchnia?
                      • Gość: bo Re: Kolacja z firmą Profit IP: *.play-internet.pl 05.07.13, 00:28
                        a co oznacza samo słowo Mollini? ktoś wie? to jest z włoskiego?
              • Gość: Moliniarz Re: Kolacja z firmą Profit IP: *.awist.pl 15.09.13, 12:01
                Cały czas są oferty lunchowe w Mollini na św. Marcinie, każdego dnia dodają na swoim fanpage-u na fb post co można dobrego u nich zjeść a ceny to 21zł, czasem 17zł, pyszne dania za niewiele:)
                • Gość: Robert_25 Re: Kolacja z firmą Profit IP: *.awist.pl 13.10.13, 13:31
                  Śledzę dzień w dzień co mają dobrego a na ich stronie www mają rozpiske na cały tydzień także można sobie zaplanować wyjście do nich na coś pysznego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka