Gość: szperacz IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 18:34 poszukuje osob, ktore fascynuje BDSM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tommy Re: klub miłośników BDSM IP: 213.25.119.* 19.03.02, 17:59 a cio to???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan39 Re: klub miłośników BDSM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.13, 16:00 Jestem Michał, wolny, bezdzietny, naturalnie dominującym facetem, w życiu lubie wydawac polecenia, lubie pokorne kobiety, posłuszne, poddające się woli Pana, Właściciela, chce wychować ułożyć, spokojne, jestem despotyczny, tyranizuje ale tez opiekuńczy i troskliwy....szukam uległej kobiety, lubiącej wielkiego penisa, najlepiej do związku, opis relacji sexualnych przy bliższym poznaniu, chce poznać realną poważnie określoną w swoich potrzebach...... kobiete..... wolną..... lokalizacja dowolna.... mieszkam sam..... kontakt facet36facet@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJ Re: klub miłośników BDSM IP: *.icpnet.pl 07.12.03, 19:07 To nie jestes sam.Razem z moim niewolnikiem też chcemy powołać loże w Poznaniu.Pzdr.LADY J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LL00aa Re: klub miłośników BDSM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.03, 16:34 tak loza by sie przydala... Odpowiedz Link Zgłoś
veno.m666 Re: klub miłośników BDSM 02.04.14, 18:36 razem z moją Panią tez szukamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: klub miłośników BDSM IP: *.play-internet.pl 18.09.15, 20:39 Witajcie czy Twoja pani jest domina? Jesli tak to moze wprowadzi mnie w te klimaty nigdy nie probowalem byc uleglym wobec kobiety a strasznie mnie to kreci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: klub miłośników BDSM IP: *.play-internet.pl 18.09.15, 21:57 Witaj Lady J mam do Ciebie prosbe czy moglabys zostac moja mentorka I wprowadzic mnie w klimaty sluzenia swojej pani? Jako ze nie mam zadnego doswiadczeniabw tej kwestii uznalem ze zwroce aie z ta prosba do Ciebie prosze daj mi szanse sie wykazac a na pewno ja wykorzystam moj mail tomasztoporowicz@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan39 Re: klub miłośników BDSM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.13, 11:28 szukam uległej kobiety z poznania kontakt facet36facet@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lou Reed Re: klub miłośników BDSM IP: *.icpnet.pl 02.04.14, 13:35 mnie fascynuje bdsm Odpowiedz Link Zgłoś
veno.m666 Re: klub miłośników BDSM 02.04.14, 18:34 jestem miłośnikiem bdsm szukam kontaktu też w poznaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eska Re: klub miłośników BDSM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.14, 22:40 jakiego typu bdsm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: klub miłośników BDSM IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.04.14, 18:26 szukam dominującej Pani 24 letni uległy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulegly bi Re: klub miłośników BDSM IP: *.cust.tele2.no 13.06.14, 17:04 Ja ulegly bi szukam dominujacych osób piotrkowalskiaaaa@gmail.com najbardziej lobie robic oral chetnie sprobuje grupowo pozdrawoam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: klub miłośników BDSM IP: *.play-internet.pl 18.09.15, 20:37 Jestem jedna z takich osob .... nigdy jeszcze nie probowqlem ale strasznie mniebto kreci. W jakim celu szukasz tych osob Odpowiedz Link Zgłoś