Gość: amelia IP: *.nszzs.put.poznan.pl 16.12.04, 09:02 W Tapas od niedawna mozna się pobawic.Dół baru to sympatyczny klubik z fajnymi ludzmi i muzyka.Mozna potanczyc na barze !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: raz po raz Re: Tapas Bar IP: *.icpnet.pl 06.02.05, 09:35 Nie mialem jeszcze okazji bawic na dole - moze powiesz jakiej muzy sie spodziewac i jakiego towarzystwa? To chyba zreszta pierwszy przypadek polaczenia restauracji z klubem (nie mowie tu o faxe, gdzie oddzielaja je wejscie i jeden poziom). Komentujac zas pierwotny charakter lokalu, nie ukrywam ze z przyjemnoscia oddalem sie tam konsumpcji, szczegolnie milo wspominam watrobki w sherry. Niestety ceny sprawiaja ze nieczesto tam wpadam. Chociaz w przweodniku newsweeka napisano bodaj, ze to miejsce "do ktorego przychodzi złota mlodziez psedzajaca wkacje na majorce i rozbijajaca sie jeepami". Czyzby kos pomylil zlota mlodziez z polswiatkiem;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elka Re: Tapas Bar IP: *.echostar.pl 07.02.05, 23:01 Nie wiem czy to jest półświatek, ale wiem że duzo dziewczyn tam się bawiących wygląda na dziewczyny do towrzystwa. Nie chcę nikogo urazić i nie kieruję tego do wszystkich dziewczyn tam się bawiących, ale co do niektórych takie wrażenie odniosłam. Także razi mnie fakt,że trzeba tam za wszystki płacić. Tzn szatnię rozumiem, ale łazienka... Najpierw stoisz w kilometrowej kolejce, a potem jeszcze musisz za to zapłacić. ogólnie wole chyba faxe. zanaczam,że nie piętnuję ani tego miejsca, ani osób tam się bawiących. ogólnie to fajny pomysł na klub tylko szkoda ,że jest taki malutki. Odpowiedz Link Zgłoś
nat.london Re: Tapas Bar 08.02.05, 01:04 TApas..milo,ale nie moj klimat.W Faxie na dole jeszcze sie nie bawilam.Teraz tylko Eskulap lub Post Dali w Alfie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyko Re: Tapas Bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 15:02 tam przychodzą same pedały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bente Re: Tapas Bar IP: *.80-202-79.nextgentel.com 28.09.05, 21:04 az nie wiem co ci na to stwierdzenie odpowiedziec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harik Re: Tapas Bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 05:40 dziś właśnie bawiłem się przednio w tym klubie i.....nie ma tłoku, jak w faxie...znaczy domu wikingów! świetna obsługa i naprawdę miła atmosfera!!zajebiste jedzenie /polecam steki! takich nie ma gdzie indziej!/ świetna muza i przede wszystkim nikt cie nie oszukuje przy barze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franz Re: Tapas Bar IP: *.access.as9105.com 09.09.05, 01:53 Tapas bar.Taaa...Nie zle miejsce.Lecz troche dziwne towarzystwo... heh ...Mam nadzieje ze kiedys bedzie to miejsce dla smakoszy.Rozkrecalem ta knajpe od strony gastronomicznej.Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: segal Re: Tapas Bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 11:34 Cze Franz!taaaapas,sztuka zjedzenia!Mozna sie jakos z toba skontaktowac?jesli mozesz zlap mnie na t_wojtkiewicz@yahoo.de chcialbym zadac kilka pytan i bylbym bardzo wdzieczny za odpowiedz.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zarunia Re: Tapas Bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 19:17 Klub Tapas swoje "złote dni" mial rok temu.Teraz jest bardzo przecietnie, bez rewelacji - mało miejsca, drogi (jak na warunki) wstęp,coraz "powszechniejsze" towarzystwo...Do plusów zaliczam miłą obsługę i możliwość potańczenia na barze ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julkul Re: Tapas Bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 14:48 W Tapas Barze spotkala mnie i moje kolezanki bardzo nieprzyjemna sytuacja.Bawilysmy sie tam bardzo dobrze pomimo tego ,ze wiekszosc panienek tam przebywajacych latalo z tylkami na wierzchu i faceci slinili sie na widok pani podchodzacej pod 40,no ale przeciez pokazala cosik i ma pieniazki to juz jest laseczka pierwsza klasa.Nie do tego zmierzam ,gdy bawilysmy sie w najlepsze nagle zobaczylysmy nasze torebki kurtki ktore lezaly na krzesle przy barze porozrzucane po calym parkiecie(moze bylo tam z 10 osob i wszystkie krzesla przy barze byly wolne ,ale akurat na tym musiala usiasc)i swietna ,sympatyczna pani po tym jak je porozrzucala usiadla sobie na krzeselku zadowolona z siebie.Podeszlam grzecznie proszac zeby je podniosla i skoro jej przeszkadzaja to mogla poprosic ,zeby zabrac te rzeczy.Nie potrafila powiedziec slowa tylko wywijala mi reka przed glowa.Zabralysmy nasze rzeczy z ziemi i podszedl do nas bardzo sympatyczny pan, ktory powiedzial,ze ta pani jest wlascicielka tego klubu i jak nie chcemy miec problemow to mamy sobie isc i dodal ,ze mamy isc do innego klubu poniewaz w Tapas Barze bawia sie tylko ludzie z pieniedzmi.Bardzo mily pan uswiadomil nas gdzie jest nasze miejsce i jakie jestesmy malutkie.Bylysmy tam pierwszy raz wiedzialysmy ,ze w piatki gra tam dobry dj i chcialysmy sie dobrze pobawic no i tak bylo do czasu tej nieprzyjemnej sytuacji.Najwyrazniej nie mozna pobawic sie dobrze w klubie przy swojej ulubionej muzyce gdzie gra twoj ulubiony dj nie majac tylu pieniazkow co pozostale towarzystwo.Zdziwilo mnie bardzo zachowanie wlascicielki klubu ,nigdy bym nie pozwolila sobie na to,zeby kogos tak potraktowac.Rozumiem,ze tam przychodzi wiele osob ktore maja duzo pieniedzy i wydaja ich wiecej od nas ,ale nie rozumiem takiego traktowania.Stwierdzilam,ze naprawde w innych klubach bawia sie bardziej kulturalni ludzie i nie patrza na to kto jak jest ubrany i ile ma pieniazkow.Naprawde dopiero teraz do mnie dotarło jacy ci ludzie sa beznadziejni i pusci.Pozdrawiam i nikomu nie zycze takiej nieprzyjemnej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Tapas Bar IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 16.05.06, 02:03 Nic sie nie przejmuj, pani sie dorobila w Niemczech na...wlasnej dupie, wiec.... czego sie spodziewac?? uszy do gory!! Odpowiedz Link Zgłoś
blonda5 Re: Tapas Bar 08.06.06, 17:35 Witaj,przeczytałam Twoją opowieść i nie wierzę własnym oczom, że tak Was tam potraktowali. Chodzę do Tapasu od ponad poł roku i nigdy się z czym takim nie spotkałam. Zachwalam ten lokal ze względu na bezpieczeństwo, a przede wszystkim kulturę...tak,tak! Może nie wszyscy ludzie tam chodzący są najmądrzejsi, ale nie ma burd, syfu a obsługa jest dla Ciebie po prostu sługą! itp.dlatego nigdy tych pieniędzy nie żałuję wydać,bo wiem,że będę się szampańsko bawić. Naprawdę przykro mi,ze coś takiego Wam się przydarzyło.A jeśli chodzi o właścicielkę to naprawdę sama osobiście wiem co to za kobieta i lepiej jej nie podpadać i udawać,że wszystko jest ok...na tym polega to wszystko- udajesz,że jesteś taki sam/a jak oni:)!pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Tapas Bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 12:46 Witam !! Dla mnie właścicielka jest poprostu zwykłym pustakiem i tyle. Mało mnie obchodzi co ona robi i kim jest !!! Tak się klientów nie traktuje i kultura o tym świadczy ... no ale co tu dużo mówić w jej przypadku kolor włosów najwyraźniej to nie przypadek !!! Jak to się mówi: Najgorzej jak się komuś coś wydaje ... Byłam w tym lokalu kilka razy ze znajomymi i nie powiem bo było miło, ale to co przytrafiło nam się wtedy to poprostu brak wychowania z jej strony ... Bawiłyśmy się same, więc już nie pasowałyśmy do towarzystwa... biegające 30 i 40 z cyckami i tyłkami prawie w całej odsłonie hahahha nie nie ja podziękuje aż tak poniżać się nie mam zamiaru, aby ktoś zwrócił na mnie swoją uwagę. Co to jest burdel jakiś czy co? Oczywiście nie zapomnijmy o dużej ilości wspomagaczy które napewno sypały sie że... właścicielka nie mogła zdjąć okularów hahah Boże co za ludzie ... Jak mam udawać kogoś kim nie jestem i to jeszcze tylko dlatego aby pobawić się na imprezie z takimi jak oni to dzięki ... to jakieś chore ... Nie mam zamiaru robić z siebie ... Będąc tam początkowo miałam wrażenie, że te ryczące piękności to jakieś Panie do towarzystwa ... ich zachowanie było wręcz szokujące ... Największy popis odstawiła Pani LAURA hahahah ... tego widoku nigdy nie zapomnimy buahahahhaha ... co tu dużo pisać KOMEDIA nic dodać, nic ująć!!!!! Wiec jeżeli komuś to odpowiada to niech się tam bawi... moja noga więcej tam nie postanie i podejrzewam, że moich znajomych również ( zaznaczam, że są to dość wpływowe osoby, jakie oczywiscie tylko powinny się tam znajdować ) Więc jak to dosadnie usłyszałyśmy " IDŹCIE SIĘ BAWIĆ DO TUBY... TAM SIĘ BAWIĄ LUDZIE BEZ PIENIĘDZY" Powiem tak, że może i bez pieniędzy, ale niektórzy z nich mają więcej ogłady niż cała ekipa Tapas... Pozdrawiam więc śmieszną PANIĄ WŁAŚCICIELKE i wszystkim 5* laleczką życze powodzenia w obciąganiu wszystkiego lub wszystkich ... hahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harik Re: Tapas Bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 05:27 aniu...moja droga! to dziwny klub i dziwni ludzie...ale takich atrakcji typu przekrojówka ludzkich słabości nie znajdziesz nigdzie! a to, że zostałaś tak właśnie potraktowana - to komplement! wątpliwej klasy, ale jednak!a czterdziestki....to nie klub dla małolatów!!!!! co do p. laury...zgadzam się w zupełności! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harik Re: Tapas Bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 05:31 a co do właścicielki.....każdy ma swoje słabości! i nie sądźmy, abyśmy nie byli sądzeni! nikt nie jest święty, a ONA ma przynajmniej świadomość swojej wartości, jaka by ona nie była!!!!!! i tego się nie wstydzi! nie próbuje być kimś innym, niż jest!!!! niezbyt częsta cecha u współczesnych!!!!! dla mnie bomba! i nie chodzi o kolor włosów!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Tapas Bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 20:05 Prosze Cię zazdrość!!!! Hehehe dobre dobre dawno nie słyszałam nic tak dobrego!!! Najwidoczniej jesteś częstym bywalcem tego lokalu:) Jak Ci się podoba to czemu nie, ja wyraziłam moją opinie na ten temat. A powiem Ci jedno, nigdy ale to nigdy nie chciała bym być taka jak ona...ja mam swoją godność i nie oceniam ludzi po grubości ich portfela!!!!! Śmieszą mnie takie osoby, które myślą że wszystko im można.Śmieszni ludzie którzy patrzą na życie przez pryzmat pieniędzy!!!!! Synusie bogatych tatusiów, którzy pasożytują na rodzicach, obwieszeni złotem heheh BOMBA. Panienki które wyglądają jak dmuchane lale do zerżniecia, nie no I klasa naprawde!!!! Faceci po 40-tce co ślinią się na każda Lalunie i myślą, że mają kobiety na wyłączność ...no bo przeciez Żona to nie choroba nie !!!Wszyscy na kokainie i całej reszcie... Naprawde jest czego zazdrościć hehehehe. Zresztą podejrzewam, że jestes tak samo snobistyczny jak oni wszyscy więc nie ma o czym z Tobą dyskutować. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kark Re: Tapas Bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 06:16 aniu moja droga! nie mówi się pustak, tylko pustółka! jeśli w ogóle.na czym się dorobiła, to jej sprawa. przemawia przez ciebie zazdrość?ona przynajmniej ma! a ty masz tylko złe wrażenie. idź gdzie indziej! dla mnie tapas jest zajebisty! a przede wszystkim obsługa!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rego Re: Tapas Bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 18:44 Kures... to chyba jeszcze nikomu sie nie zazdroscilo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harik Tapas Bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 05:19 jeśli ośmiorniczki są niedobre, to nie wiem, co jest dobre!! w tapasie ośmiorniczki są tylko/!/ w sosie słodko-kwaśnym i nie są wymęczone!! w życiu nie jadłem /w polsce/ lepszych! a sałatka z krewetek bije na głowę wszystkie inne........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Tapas Bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 01:24 jejku, parada kiczu, penerstwa i narkomanstwa. Nie, dziekuje. I wszyscy pewnie po podstawowce...wczesnie sie wyszlo z domu, to trzeba jakos inaczej byt zapewnic... Brak slow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdezorientowana Re: Tapas Bar IP: 83.238.212.* 30.03.07, 16:04 hm... nie bywam w Tapasie na imprezach, ale wybieram się tam w niedzielę wieczorem - można się nauczyć tańczyć salsę :-) i to w wybornym towarzystwie! może to odpowiedni taniec - rozpalając zmysły - jednocześnie łagodzi obyczaje...? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś