Dodaj do ulubionych

Gdzie problemy vikki??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 17:44
skoro nie nadawały sie na forum to w takim razie co z tym?
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=67&w=29501688
Obserwuj wątek
    • Gość: poznaniak jej problem to trudnosci w znalezieniu sponsora IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.09.05, 17:04
      a poniewaz to sponsorowana utrzymanka to jest to dla niej problem ze musi sie
      oddawac za marne grosze zulom spod zabki
    • Gość: krysia Re: Gdzie problemy vikki?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 17:06
      A może ty masz problemy z sobą?! może jej zazdrościsz!tak sądze ze tak jest
      • Gość: antyvika Re: Gdzie problemy vikki?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 17:22
        krycha ale ty jestes tępa!!!to że ktos komus wypomina że jest załosny nie
        oznacza że mu tego zazdrosci,no jestes krycha głupia jak nie wiem co!!juz wiem
        jak co!!jak vikka!!buahaha
        • Gość: krysia Re: Gdzie problemy vikki?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 17:25
          Faktycznie jest moją kumpelą i to niezłą...wkońcu razem imprezowałyśmy
          • Gość: facio Re: Gdzie problemy vikki?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 17:30
            niezłą?czyli że jednego wieczora obleci wiecej fagasów nież ty?
            • Gość: krysia Re: Gdzie problemy vikki?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 17:33
              Vikka nie daje ale ja jak najbardziej ale i tak nie stać Cie na mnie, nie
              wsiadam do samochodu jak nie ma złotych klamek, hahahaha
              • Gość: facio Re: Gdzie problemy vikki?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 17:37
                daje daje i nie raz o tym pisala wiec jak czegos nie wiesz to siedz cicho,czy
                nie było by mnie stac to nie badz taka pewna ale ja z dziwek nie korzystam bo
                mam kochającą rodzine,obyś kiedys znalazła własciwą droge do domu .......
                • Gość: patan Re: Gdzie problemy vikki?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 17:38
                  Jej droga do domu?ulica jej domem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka