dobrusia_to_ja 21.10.07, 22:57 Jutro pijemy:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dobrusia_to_ja Re: Hurrrrrraaaaaaaaaaaa!!! 21.10.07, 23:20 renepoznan napisał: > Dopiero jutro? Niestety:(( Dzisiaj z wrażenia wszyscy padli;) Odpowiedz Link Zgłoś
tipsiara Re: Hurrrrrraaaaaaaaaaaa!!! 21.10.07, 23:14 szkoda ze nie widac ja tańcze na stole ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus81 Re: Hurrrrrraaaaaaaaaaaa!!! 21.10.07, 23:21 Jakie jutro, jakie jutro??? JUŻ!!!!;) Zobaczyć minę Jarka: BEZCENNE;) Odpowiedz Link Zgłoś
marek.es Re: Hurrrrrraaaaaaaaaaaa!!! 21.10.07, 23:27 Mine Jarka już poznaliśmy.Zobaczyć minę Lecha, to dopiero będzie bezcenne.Spieprzać dziady !! Odpowiedz Link Zgłoś
kiks4 Re: Hurrrrrraaaaaaaaaaaa!!! 21.10.07, 23:28 Nerwowo było- niemal jak w kinie. Ale opłaciło sie czekać. Boję się tylko, że w miarę napływania wyników z kraju różnica może zmaleć, bo zapewne ankieterzy łatwiej docierali do wyborców w dużych miastach a małe miejscowości to matecznik PiS. Jednak różnica jest bezpiecznie duża. Teraz wybór koalicjanta- zapewne będzie to Pawlak- PoPiS juz nie grozi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Hurrrrrraaaaaaaaaaaa!!! 22.10.07, 00:17 kiks4 napisał: > Nerwowo było- niemal jak w kinie Czemu nerwowo? Jakbyś szperał po forach to wynik znałbyś już koło 20. Towarzystwo juz te proporcje podawało 5-10- minut po 20. Potem juz było tylko potwierdzenie. Nie ma jak to mieć w domu specjalistów od szperania po internecie. :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
o00 Re: Hurrrrrraaaaaaaaaaaa!!! 21.10.07, 23:34 Kto nie skacze, ten jest z PiS-u, hop, hop, hop! :) Odpowiedz Link Zgłoś