majka_le 10.02.08, 13:58 Poszukuje bardzo pilnie DJ na wesele 19.07.08, ktory rownoczenie poprowadzi mi wesele po polsku i troche po angielsku. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysztof_kis Re: DJ na wesele 22.02.08, 02:22 Jestem do Państwa dyspozycji! Kto? "Krzysztof KIS - ARTYSTYCZNA OPRAWA IMPREZ" - wokalista, wodzirej i D-j. Zajmuję się między innymi profesjonalną artystyczną oprawą zaślubin, (Quo Vadis, Ave Maria Bacha&Gunoda i Schuberta, Hymn codzinności), oraz uroczystości weselnej - gwarantuję wysoki poziom artystyczny. Posiadam profesjonalny sprzęt nagłaśniający firmy MACKIE i bogaty repertuar. Do dyspozycji wiele nagrań DVD z imprez. Zapraszam na moje strony internetowe: www.kis.prv.pl/ krzysztof-kis.mp3.wp.pl/ - tam można dowiedzieć się wszystkiego o mnie, obejrzeć galerię zdjęć, posłuchać nagrań i zapoznać się z ofertą. Pozdrawiam. Krzysztof KIS. 604-061-997 P.S. Współpracuję z profesjonalnym fotografem. Odpowiedz Link Zgłoś
magnetyzmserc.pl Re: DJ na wesele 22.02.08, 20:31 witam , jeśli nadal Pani nic nie znalazła, to prosze napisać do mnie, pomogę w znalezieniu dj'a ekspert@magnetyzmserc.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ricky87 Re: DJ na wesele 11.03.08, 19:39 Dj ze swoim profesjonalnym sprzętem z doświadczeniem z nie jednego wesela i imprez okolicznościowych muzyka dostosowana do bawiących się na życzenie. Żadnych repertuarów jak u większości cena nie wygórowana i do uzgodnienia Oferuje również oświetlenie dyskotekowe. polecam naprawde warto kontakt: 602-666-752, ricky87@o2.pl, gg:6398017 pozdrawiam Szymon Odpowiedz Link Zgłoś