Dodaj do ulubionych

pomoc on-line

06.04.05, 20:23
Czy ktos mi moze pomoc i zdalnie pogrzebac mi w komputerze.Zaplace
chetnie.Nalapalam roznego diabelstwa ,trojanow i innego robactwa i ciagle mi
cos wlazi.Nic nie dziala tak jak trzeba.Program antywirusowy sobie nie
radzi...wiem ze jest to mozliwe...
Obserwuj wątek
    • kolobos1 Re: pomoc on-line 06.04.05, 20:26
      Mysle, ze nie zdalne grzebanie nie bedzie potrzebne wystarczy ze zastosujesz
      sie do porad na forum i wszystko sie usunie :-)

Na poczatek sciagnij hijackthis:
      www.spychecker.com/program/hijackthis.html
      Uruchom, nacisnij "Do a system scan and save a logfile" i wklej zawartosc pliku
      tekstowego, ktory sie otworzy na forum :-)
      • Gość: piecyk gazowy Re: pomoc on-line IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 06.04.05, 20:28
        Masz rację! :-)

Pozdrawiam!
    • Gość: piecyk gazowy Re: pomoc on-line IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 06.04.05, 20:28
      Jeśli masz zewnętrzne IP (np. własną Neostradę), chętnie Ci pogrzebię w
      systemie za darmo.
      • neder Re: pomoc on-line 06.04.05, 20:36
        Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a):

> Jeśli masz zewnętrzne IP (np. własną Neostradę), chętnie Ci pogrzebię w
        > systemie za darmo.

no nie wiem, ja bym Ci nie wierzyła :P
        • Gość: piecyk gazowy Re: pomoc on-line IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 06.04.05, 21:15
          Kto jak kto, ale Ty mi??? :->
          • neder o ja niewdzięczna... 06.04.05, 21:55
            Ale widzisz - gdybym ja miała możliwość poszperania w Twoim komputerze to
            ciekawość (nie mylić ze wścibstwem...:/) nie pozwoliłaby mi ograniczyć się
            tylko do jakichś nudnych plików systemowych i poszukiwania w nich wirusa...;p

uuups...:D
            • Gość: piecyk gazowy Re: o ja niewdzięczna... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 06.04.05, 21:58
              „Pomoc zdalna” odbywa się w ten sposób, że właściciel komputera kontrolowanego
              przeze mnie widzi wszystko, co robię na ekranie. W ten sposób pomagałem
              koleżance z Łodzi odinstalować aplikację Neostrady, a innym razem usuwałem
              spyware. :-]
              • neder zatkało mnie... 06.04.05, 22:03
                piecyk - ja wiem co to jest "pomoc zdalna"... wybacz :/
                • Gość: piecyk gazowy Re: zatkało mnie... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 06.04.05, 22:10
                  OK. Mi chodziło o to, że w razie podejrzanych ruchów "naprawiacza" można mu
                  podziękować za współpracę np. wyciągając wtyczkę kabla sieciowego.
                  • mironka66 Re: zatkało mnie... 15.07.05, 20:13
                    Piecyku gazowy grzeb czym predzej...co sie tu u mnie dzieje....ho,ho....mam cos
                    w rodzaju neostrady....przepraszam ze mi sie przypomnialo po 3
                    miesiacach ...ale teraz sprawa jest pilna
                    :(,:(,:(
                    • Gość: Kolobos Re: zatkało mnie... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.07.05, 20:57
                      Moze jednak wklej log z hijackthis na forum? ;-)
                    • Gość: T-800 Re: zatkało mnie... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 15.07.05, 21:29
                      Obejdzie się, wklej loga: mgregor.republika.pl

T-800 = piecyk gazowy

:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka