Dodaj do ulubionych

kawa z ospa w tle

31.05.13, 08:55

wczoraj odwiedzilismy wreszcie lekarza i sie dowiedzialam ze nie moge miec pelnoplatnego chorobowego na dziecko dluzej niz 3 dni- potem jest urlop bezplatny. A przy ospie jakies 2-3 tyg w domu- ciekawa logika. Na szczescie ospiarzy sztuk dwie wiec wczoraj i dzis mam zwolnienie na druga a od poniedzialku praca z domu + ospiarzy sztuk dwie + maz na wyjezdzie od niedzieli do czwartku+ 2 psy do wyprowadzania :)
A teraz puscilam dziewczynom strone z grami Barbi i siadam do spotkania wirtualnego - godzinne wiec mam nadzieje ze gry Barbi beda hitem :P
-
moj blog: akarimaa.wordpress.com/

strona ze szczeniacka ;) Manii: sites.google.com/site/raunistulamania/
Obserwuj wątek
    • paris4 Re: kawa z ospa w tle 31.05.13, 09:22
      Ja kawa przed kompem i grzanki z masłem migdałowym, dzieci tylko wstały od śniadania pobiegły na ogród i tak od miesiąca. Wcześniej takiego szału nie było. Pojawiają się w okolicach obiadu brudni jak nieboskie stworzenia ;)
      Może zaraz wyjdę na badmingtona ich namówię a potem do pracy. Wieczorem na łódkę jak burzy nie będzie.
    • burdziaa Re: kawa z ospa w tle 31.05.13, 16:24
      Popołudniowa herbatka,szis Leos odwiedził Julka z pprzedszkolu,ale był szał zwłaszcza w kulkach- Jasio z pracy dzis wczesniej i naprawia cos w łazience,rąk się nie da umyc bo cieknie.a takie słońce piekne ,ze chyba zaraz na rowery pojdziemy,Miłego i zlotowiczkom słońca

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka