patrice7 11.02.08, 11:36 Napisz jak tam Julianek ,po tych lekach? ile zostalo do konca? lepiej juz? jak oczko? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
burdziaa Pati! 11.02.08, 11:46 Dzięki Kochana za pamięć- oczko juz dobrze, tzn zostały takie przekrwienia, małe żyłki czerwone ale doktor stwierdziła,ze juz "taka uroda" Jasiek tez ma podobnie- musimy obserwowac i za jakis czas zbadac dno oka, ale generalnie jest o.k. Gorzej z tymi antybiotykami :-(((no masakra- podawanie 2 razy dziennie plus osłonowe- istny horror, płacz, Julek na widok strzykawki dostaje juz histerii....kupilismy taką do podawania leków bo z łyzeczki wypluwał, no mówię Ci jeszcze do soboty trzeba się jakos przemeczyc. Ale nie do dziecko- płaczliwy, przyklejony do mnie jak małpeczka na raczkach, taki jakis smutny, brzuszek go boli- spustoszenie sieje ten antybiotyk albo walka jakas w organizmie z tą bakteria, co ją zwlaczyc musimy. Teraz mi znowu zasnął, a ja nic nie moge zrobic tylko chodze do pokoju patrze czy oddycha . No i tak to - mam nadzieje,ze Malwince już lepiej, sciskam! Odpowiedz Link
patrice7 Re: Blanka! 11.02.08, 12:42 raaanyy biedny nasz kochany Julianek.' Namecza sie te dzieciaczki no. Głowa d gory Asiu za chwile zno bedzie rozesmiany! Odpowiedz Link