dorjana1 21.01.10, 22:47 Poproszę o nachalną reklamę dobrego produktu -dziś spaliłam 3 opalarkę a jeszcze dużo do zrobienia.Macie jakąś sparawdzoną ? Dziś próbowałam gazową -to jest dopiero hit.Rzęs chyba nie mam:)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cromwell1 Re: opalarka hicior 22.01.10, 13:36 kiedy wlasnie gazowa jest najbardziej efektywna nie szkoda rzes gdy plonie farba na drzwiach;) z elektrycznych polecam takie z zabezpieczeniem termicznym bambosch robi niezawodne/tylko te z gornej polki cenowej/ pzdr. Odpowiedz Link
dorjana1 Re: opalarka hicior 24.01.10, 23:17 cromwell =dzięki ,kupuję jak mnie cena nie zastrzeli.Mam roboty - kredes czyszczę jeszcze -gigantyczny.Nawet dobrze schodzi te 15 warstw olejnej:) ale na samym spodzie jest taka lepka maź -ciągnie się to i kiepsko złazi.Tym płynem złuszczającym też próbuję ale teraz w zimę w pomieszczeniah to okropnie śmierdzi i ja już mam jakieś sny pomylone od tych smrodów...Ciągle mi się śni Maleńczuk...:))) Odpowiedz Link
mifff Re: opalarka hicior 25.01.10, 07:58 > warstw olejnej:) ale na samym spodzie jest taka lepka maź -ciągnie > się to i kiepsko złazi. Zapewne politura, Usuniesz cykliną. Odpowiedz Link
cromwell1 Re: opalarka hicior 25.01.10, 13:49 politura albo lakierek pykniety na nieodtluszczona powierzchnie dobra opalarka to rzad 4-5 stowek njalepiej wybrac z leguracjom temperatury przyda sie chocby do suszenia wlosow;) pzdr. Odpowiedz Link