vze 07.05.10, 03:37 Chcialabym Was prosic o opinie na temat archon.pl/gotowe- projekty-domow/dom-w-chmielu/m478f14cf66ecc Wejscie od polnocy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vze Re: Prosze o ocene projektu 07.05.10, 03:38 Cos nie wyszlo z linkiem archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom- w-chmielu/m478f14cf66ecc Odpowiedz Link
vze Re: Prosze o ocene projektu 07.05.10, 03:40 archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-w-chmielu/m478f14cf66ecc Odpowiedz Link
ruta.dl Re: Prosze o ocene projektu 07.05.10, 10:10 poza skosami na gorze, ktore moga byc uciazliwe, to mi sie podoba. Odpowiedz Link
mifff Re: Prosze o ocene projektu 08.05.10, 07:58 Garaż jednostanowiskowy z przystawką :( Umyj okna połaciowe w salonie :)))))))))))))))) Kominów bez liku itd. Szkoda czasu na pisanie. Do d... Odpowiedz Link
vze Re: Prosze o ocene projektu 09.05.10, 05:44 kominy sa 3 w projekcie ,ale ile ich bedzie to jeszcze nie wiem , jeszcze myslimy nad rodzajem ogrzewania i wentylacja .Z garazem to nie jest tak zle ,2 typowe osobowki zmieszcza sie spokojnie.Okna polaciowe fajnie doswietla hol na poddaszu i podobaja nam sie ,wydaje mi sie ze wystarczy je umyc 2 razy w roku ,dluga drabina i 10 minut pracy.Moze podpowiecie mi jak ze skosami na poddaszu przy kolankowej 117 i 38st spad.dachu no niestety tego nie umiem sobie wyobrazic .Wciaz powraca do mnie pytanie czy salon nie bedzie zbyt nasloneczniony od strony zachodniej ,chcemy zrezygnowac z poludniowego okna w salonie i na tej scianie zawiesic tv ,a gabinet przeznaczyc na mala biblioteke .Mysle tez nad wykuszem identycznym jak tu archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-pod- gujawa/m48b2765f6a30b Odpowiedz Link
vze Re: Prosze o ocene projektu 09.05.10, 05:45 archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-pod-gujawa/m48b2765f6a30b Odpowiedz Link
mifff Re: Prosze o ocene projektu 09.05.10, 06:52 > kominy sa 3 w projekcie Kominy są 2 + 2 dodatkowe wentylacje > nie jest tak zle ,2 typowe osobowki zmieszcza sie spokojnie Jedna osobówka i coś krótkiego do 3,8m. > sie ,wydaje mi sie ze wystarczy je umyc 2 razy w roku Pooglądaj dachówki na niskich budynkach, jak wystarczy......? :)))))) > drabina i 10 minut pracy 11-szczeblowa jest za krótka :( > poddaszu przy kolankowej 117 i 38st spad.dachu no niestety tego nie > umiem sobie wyobrazic Papier milimetrowy, kątomierz, linijka i ołówek. Wyjdą odległości, gdzie można się wyprostować :) Odpowiedz Link
vze Re: Prosze o ocene projektu 09.05.10, 14:23 To w takim razie co sugerujesz z tymi kominami zrobic? A garaz, wystarczy i 1m wysunac do przodu ? Qrcze na papierze to te skosy nie tak zle wygladaja Odpowiedz Link