Dodaj do ulubionych

Szukam stolarza

28.02.11, 22:02
z Małopolski, coby nam zrobił boazerię angielską białą na klatkę schodową, do tego poręcz i stopnice w drewnie, pomalował na biało tralki schodowe oraz meble kuchenne z ikei z brudnej bieli przemienił w śnieżną biel. Ach, no i jeszcze listwy przypodłogowe 15 cm. wysokie, białe, drewniane.
Obserwuj wątek
    • dorjana1 Re: Szukam stolarza 28.02.11, 22:37
      kusi mnie od jakiegoś czasu boazeria do lamperii z szerokim dechami do pokoju mojej młodej.To prosta robota -można samemu -wróć -samej :)) zdziałać.
      Tak na marginesie mówię -na stolarza swojego życia jeszcze nie trafiłam :)
      • woda.lekko.gazowana Re: Szukam stolarza 01.03.11, 11:34
        ja trafiłam na takiego, który potrafi zrobić wszystko.
        ale zupełnie nie rozumie słowa "termin", czy też: traktuje go z doskonałą, południową lekkością, wiec remont zaplanowany na miesiąc może się ciagnąc i rok :)
        • leda16 Re: Szukam stolarza 01.03.11, 21:51
          A masz namiary? Mnie się nie spieszy, bo na wiosnę będziemy dopiero tynkować. Może bibliotekę by zrobił w fornirze, na 2 ściany i koniecznie ze szklannymi drzwiami, żeby się książki nie kurzyły.
      • leda16 Re: Szukam stolarza 01.03.11, 21:48
        Kupiłam niedawno książkę "Wielka księga wnętrz". Wielka. I ciężka jak 3 cegły pełne. Ale w środku śliczności. Tam m.in jest taka boazeria w kremie. Elegancko wygląda.
    • luxkom Re: Szukam stolarza 07.04.13, 12:27
      Witam. Zdaję sobie sprawę że szukali Państwo stolarza już jakiś czas temu, przypadkiem natrafiłem na to forum i pragnę poinformować, że posiadam firmę która specjalizuje się w wykończeniach w stylu angielskim od wielu lat. Osobiście zajmuje się stolarką tylko w tym stylu od 9lat, natomiast niektórzy z moich pracowników od ponad 12lat. Zapraszam na moją aukcję na allegro allegro.pl/boazeria-angielska-i3139235475.html
      Pozdrawiam!
      • leda16 Re: Szukam stolarza 13.05.13, 21:46
        Panie Luxkom, b. ładna jest Pańska boazeria i jak na drewno nie taka znowu droga, tyle, że zmieniłam trochę koncepcję wystroju klatki schodowej. Może ew. na samych schodach, ale to na końcu remontu.
    • fifius Re: Szukam stolarza 01.05.13, 20:54
      Ja osobiście polecam stolarnię ISTRA - tutaj
      • leda16 Re: Szukam stolarza 13.05.13, 21:40
        Dawno mnie tu nie było, dziękuję za namiary. Dom jest 3 km za Krakowem, więc Warszawa odpada. Obecnie poszukuję stolarza do zrobienia 2 nietypowych drzwi na poddasze. Nie muszą być z drewna , muszą być białe i szczelne, bo będą oddzielać część mieszkalną ogrzewaną od nieogrzewanej.
    • novvvy [...] 19.05.13, 20:52
      Treść postu jest niedostępna.
      • leda16 Re: Szukam stolarza 19.05.13, 23:32
        novvvy napisał(a):
        > Uważajcie na niego!!!

Takie informacje są cenne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka