Gość: wars IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 19:53 oto link : www.hines.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wars Re: budowa biurowca LIVE - poprawka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 19:57 www.hines.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bula Re: budowa biurowca LIVE - poprawka IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 17.06.02, 23:46 No i co wszedłem i zobaczyłem czarną dziurę. Jakoś ciemno w tej waszej warsiawce he he. Szkoda na oświetlenie ulic w nocy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leba Re: budowa biurowca LIVE - poprawka IP: 195.117.136.* 22.07.02, 22:30 Gość portalu: bula napisał(a): > No i co wszedłem i zobaczyłem czarną dziurę. > Jakoś ciemno w tej waszej warsiawce he he. > Szkoda na oświetlenie ulic w nocy??? a co na Świcie buła? i nie narzekaj na swoich :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bula do leby IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 23.07.02, 00:02 Gość portalu: leba napisał(a): > Gość portalu: bula napisał(a): > > > No i co wszedłem i zobaczyłem czarną dziurę. > > Jakoś ciemno w tej waszej warsiawce he he. > > Szkoda na oświetlenie ulic w nocy??? > > a co na Świcie buła? i nie narzekaj na swoich :) > No ty kanalio przebrzydła ledwo wróciłeś znad morza i już pijesz?????? :)) Jak znam życie to siedzisz gdzieś z Markiem w kafejce internetowej i dajecie czadu!!! Szkoda że ja tak nie mogę :((( P.S. Oczywiście insynuacje, że Wsiawka to moje rodzinne strony, są nieprawdziwe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fgdf Re: budowa biurowca LIVE IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 15.06.02, 15:46 Co obchodzi Poznaniaka budowa jakiegoś warszawskiego biurowca? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin_ Re: budowa biurowca LIVE IP: *.lodz-teofilow.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 22:52 moze nic ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś