Dodaj do ulubionych

Poznań os. Batorego ul. Braille'a

IP: *.echostar.pl 27.02.06, 13:47
Mam pytanie - pojawiła się nowa oferta inwestycyjna w Poznaniu na os.
Batorego. Inwestorem jest firma PBR S.A. z Wyrzyska.
Czy ktoś coś może powiedzieć więcej na ten temat.

www.pbrwyrzysk.pl/wizbra.html
Obserwuj wątek
    • Gość: ewa.m Re: Poznań os. Batorego ul. Braille'a IP: *.icpnet.pl 27.02.06, 18:07
      a to ciekawe,nigdy nie slyszałam o ul.braille'a choć też mieszkam na
      os.batorego..gdzie dokładnie ma być położony ten budynek?na stronie www brak
      tej informacji
      • Gość: młody Re: Poznań os. Batorego ul. Braille'a IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 19:54
        Tutaj mapka : mapapoznania.wlkp.com.pl/index.php/m/0610/w/1
    • yomama Re: Poznań os. Batorego ul. Braille'a 27.02.06, 20:29
      Pierwsze slysze..i o firmie i o lokalizacji...hmmmm
      Ciekawe.....
    • Gość: Misza Re: Poznań os. Batorego ul. Braille'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 17:40
      Jak wynika z danych na stronie, to ich czwarta inwestycja w Poznaniu
    • Gość: G Re: Poznań os. Batorego ul. Braille'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 09:46
      Czy ta firma ma w ogóle jakieś biuro w Poznaniu? Chyba nie trzeba będzie aż do
      Wyrzyska jeździć?
      • Gość: hg Re: Poznań os. Batorego ul. Braille'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 21:47
        Cokolwiek by nie było, walutowi kredytowcy rzucą się jak sępy, optymistycznie
        licząc, że za 5 lat będa jeszcze mieli pracę. Powodzenia! Tylko ja przez nich
        oddalam się coraz bardziej od zamiany dwupokojowej pięćdziesięciometrowej
        klitki na porządne stumetrowe lokum...
      • Gość: shymekk78 Re: Poznań os. Batorego ul. Braille'a IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 04.03.06, 12:20
        Ma. Na ul. Piątkowskiej, w takim nowym budynku (notabene przez nich
        postawionym), przy klasztorze.
      • jupit Re: Poznań os. Batorego ul. Braille'a 15.01.07, 18:06
        PBR Wyrzysk ma swoje biuro w Poznaniu , na ul. Piatkowskiej ( budynek , który
        oni sami wybudowali)
    • Gość: hg Re: Poznań os. Batorego ul. Braille'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 22:20
      A byłem tam, obszedłem boisko-placyk. Współczuję mieszkańcom bloku 27, będą
      mieli zajefajny widoczek... Od południa nowego "apartamentowca" (!?) smrodzące
      palonymi w piecu plastikami kominy klocko-domów. Hałas od średnicowej, która
      będzie zapewne poszerzona niedługo, hałas od pobliskich parafialnych dzwonów...
      Nawet się napaliłem na trzypokojowe mieszkanko, ale mi przeszło...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka