gujazyl1 16.11.06, 13:28 Forum Łapskie ktoś zamknął, więc otwarłem na próbę. Jeśli tamto forum znowu odemkną, z chęcią przeniosę się spowrotem. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wesoly-romek Re: Nowe forum 16.11.06, 13:56 nie ktoś zamknął i dobrze o tym wiesz. Ten ktoś ma swoja nazwę. Jest ona tak obrzydliwa, ze nie bede swoich ust i Twoich uszu brukał jej wymawianiem. Grunt, ze Ty wiesz a ja rozumiem;) Czy gwarantujesz, ze to forum będzie oazą wolnosci słowa, ze żadne pisuary nie bedą na nim rzadziły, ze nawet najśmielsze myśli i słowa kasowane nie będą, jesli tak, zostaję na nim. Oczywiscie w razie reaktywacji forum Łapy, wracam na nie bo dobrze sie tam czulem. Odpowiedz Link Zgłoś
gujazyl1 Re: Nowe forum 16.11.06, 14:03 Gadaj o czy chcesz, abyś tylko nie podlizywał się JAKIEJKOLWIEK partii. To mój jedyny warunek. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly-romek Re: Nowe forum 16.11.06, 14:09 tak sie składa, ze wszelkie partie, ze szczególnym uwzględnieniem rzadzącej, sa dla mnie czymś wstrątnym. Ich terenowi czy centralni dzialacze podobnie. Na pewno nie pochwale ani żadnej partii, ani tym bardziej ich funkcyjnych klakierów. Masz to jak w banku. Jesli napisze, ze podoba mi sie jakas partyjka, będe albo pijany, albo sam nie wiem co;) Odpowiedz Link Zgłoś
jan.lapinski Re: Nowe forum 16.11.06, 14:11 i czego sie sadzisz bórhlu jak nie wiesz o co chodzi? adminisrator musiał zamknonć forum bo wszyscy sie uczepili jednej parti która wygrała. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly-romek Re: Nowe forum 16.11.06, 14:12 no prosze, już jesteś, ciesze sie niezmiernie. Gdyby tak jeszcze pojawił sie kolega przesympatyczny nazywany karrambą11, byłoby cudnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly-romek Re: Nowe forum 16.11.06, 14:11 mam jeszcze jeden warunek, jesli pojawi sie tu miejscowy7, musisz zagwarantować gościowi pełne bezpieczeństwo i luz w wyrażaniu poglądów. Już jedno forum, tak twierdzą niektorzy;), upadło przez tę szlachetna osobę, mam nadzieję, ze na "wolnym" za poglady prześladowanym nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
gujazyl1 Re: Nowe forum 16.11.06, 14:18 wesoly-romek napisał: > mam jeszcze jeden warunek, jesli pojawi sie tu miejscowy7, musisz zagwarantować > > gościowi pełne bezpieczeństwo i luz w wyrażaniu poglądów Będzie bezpieczny jak każdy inny. Tylko niech nie agituje za swojemy lyberałamy. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly-romek Re: Nowe forum 16.11.06, 14:22 co Ci zalezy, niech sobie agituje, w koncu jak wolne, to do końca. Marzy mi sie jednak by zagnieździlo sie tu kilkoro dyskutantów z poprzedniego forum, byłoby ciekawie, ciepło i domowo, mogliby błotka nanieść i nikt z tego powodu by nie robił problemu. Jesli sie juz dowiedzą, a pewnie stanie sie to szybko, powinni być zadowoleni, ze maja gdzie i kogo na słuszna i jedyna droge sprowadzać. Odpowiedz Link Zgłoś
zdziwak Re: Nowe forum 30.11.06, 09:14 czy ono jest na pewno "wolne" skoro ,żeby zamieścić post trzeba było się zalogować - jakoś na innych forach można funkcjonować jako "gość" Odpowiedz Link Zgłoś
miejscowy7 Re: Nowe forum 30.11.06, 09:22 zdziwak napisał: > czy ono jest na pewno "wolne" skoro ,żeby zamieścić post trzeba było się > zalogować - jakoś na innych forach można funkcjonować jako "gość" W forach Gazety Wyborczej nie ma opcji "gościa" i nie da się jej wprowadzić. Sprawdź sam. Odpowiedz Link Zgłoś
cayetan Re: Nowe forum 16.11.06, 14:35 Jak to sie wieści szybko rozchodzą, przed chwilą przeczytałem na pisowskim portalu, ze forum nowe powstało, co cieszy mnie mocno. Mam nadzieję, ze na nim od faszystów wyzywać mnie nie bedziecie. Pozwoliłem sobie rozesłać wici do moich ulubionych współforumowiczow, w tym do karramby11. Bez niego smutkiem wieje. Odpowiedz Link Zgłoś
cayetan Re: Nowe forum 17.11.06, 08:24 no widzisz, zagladaj tu częsciej a poczujesz sie jak na poprzednim forum. Odpowiedz Link Zgłoś
agolebie Re: Nowe forum 16.11.06, 23:31 Witam, Nie mieszkam już w Łapach jakiś czas, ale dość systematycznie odwiedzałem forum - no do poniedziałku. Jaki był powód jego zamknięcia? I czy jest szansa aby zostało przywrócone? Pozdrawiam Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
miejscowy7 Re: Nowe forum 16.11.06, 23:40 agolebie napisał: > Witam, > Nie mieszkam już w Łapach jakiś czas, ale dość systematycznie odwiedzałem > forum - no do poniedziałku. > Jaki był powód jego zamknięcia? I czy jest szansa aby zostało przywrócone? > > Pozdrawiam > Andrzej Tez się martwimy i czekamy, aż wszystko bedzie po staremu. Ps. Swoje zapytanie skieruj do ha14@gazeta.pl . Odpowiedz Link Zgłoś
gloswolny Re: Nowe forum 07.02.07, 13:03 miejscowy7 napisał: > Ps. Swoje zapytanie skieruj do ha14@gazeta.pl . ha14 nie wytrzymał przedwyborczego przegrzania na forum, szkoda, było PRZEDTEM dość merytoryczne. Odpowiedz Link Zgłoś
cayetan Re: Nowe forum 17.11.06, 08:23 o powod pytasz? Wykonaj telefon do biura pewnego łapskiego ważniaka, powinienes uzyskać odpowiedź na swoje pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś