petrykowa 13.10.09, 01:37 Ja też z tej pięknej wioseczki czy ktoś tu czasem zagląda czemu taka cisza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
11rewresbo Re: Witam wszystkich 14.10.09, 22:05 Witaj, witaj siostro Rajki, jak się domyślam, imienia nie wymieniam, bo jest nick. Wichura okropna z rana, omal dachówki nie spadały. No i śnieg, puszysty ... img353.imageshack.us/i/sobota0291.jpg/ Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Witam wszystkich 14.10.09, 22:14 Nieco poezji wieczornej : ~”*°•._~”*°••°*”~_.•*”~~”*°•. ****** DOBRY WIECZÓR! ****** •°*”~.•°*”~.•°* ”~_~”*°•.~”*°•.~ To wielka sztuka umieć żyć, znajdować dobro, omijać zło... Pragnąć miłości i bez niej być, doceniać przyjaźń, nie zejść na dno! To wielka sztuka umieć rozumieć, ludzkie przywary i cudzy ból... Czyjeś cierpienie, kruchość istnienia, istotę grzechu, wymowę słów... To wielka sztuka witać uśmiechem, każdy dzień nowy, choć serce drży... Wszak myśl ulotna powraca echem, w pogodne i mroczne dni.. DOBRANOC***...**•*•* ..) ……. .•* SPOKOJNEJ ………**NOCY ...- ….( ……. .•*,•**×...) . ,•*'*•. PEŁNEJ ...*•-•* ..) BAJKOWYCH …….•* SNÓW ! Odpowiedz Link Zgłoś
petrykowa Plutycze zimą w pazdzierniku 17.10.09, 22:34 witam, no akurat nie siostra Rajki tylko młodsza z rodu petrykowych,a Plutycze są piekne zimą nawet w pazdzierniku przynajmniej brak obserwowych czujek na ławkach,oj wiało,wiało dachówki mogło pourywać,dobrze tym co mają blachę i dobrze,ze gniazda u kańka nie zwaliło...Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Plutycze zimą w pazdzierniku 19.10.09, 07:08 Czujki to świetna sprawa, nic nie ujdzie uwadze w naszej wsi. Jednakże nie zawsze reagują na sprawdzone poruszające się obiekty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
petrykowa Jaka była by nasza wioseczka bez tych czujek ? 19.10.09, 21:46 Chyba nudna dobrze że jeszcze są.Mam w swojej galerii kilka zdjęć jak kiedyś się bawiły Plutycze ale niewiem jak to wprowadzić na forum proszę o podpowiedż.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Założyłam album i co dalej?? 20.10.09, 00:05 img1.imageshack.us/ za pomocą tego wklej zdjęcia a otrzymnany link skopiuj i wklej na forum Odpowiedz Link Zgłoś
nikjesienny Re: Założyłam album i co dalej?? 20.10.09, 06:16 Poleceniami : [imgx]tutaj wstawić zdjecie[/imgx] i poooszłooo . Z tej linijki trzeba usunąć "x" -y . Wstawiłem , bo inaczej nie byłaby ta linijka widoczna . Efekt będzie taki : [img]1.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
nikjesienny Re: Założyłam album i co dalej?? 20.10.09, 06:18 Zdjęcia zapomniałem wbudować.[img]D:/1.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
11rewresbo Re: Założyłam album i co dalej?? 20.10.09, 08:01 Niku może jednak mój sposób który jest moim zdniem prostszy na początek dnia, można załadowaćź kilka zdjęc naraz : img190.imageshack.us/img190/7803/bikcr.jpg img190.imageshack.us/img190/2968/rozbirka.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
11rewresbo Re: Założyłam album i co dalej?? 06.02.10, 21:13 i tak dalej my.imageshack.us/v_images.php Odpowiedz Link Zgłoś
nikwiosenny Re: Założyłam album i co dalej?? 08.02.10, 13:04 A ta z przodu do Pluticzanka ? Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Założyłam album i co dalej?? 08.02.10, 16:51 nikwiosenny napisał: > A ta z przodu do Pluticzanka ? A to ciekawe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
11rewresbo Re: Założyłam album i co dalej?? 08.02.10, 18:05 To jest strój z katalogu Neckerman/Allegro . Odpowiedz Link Zgłoś