babbel1 11.12.05, 01:56 Czy ostatnio mieliście problemy z telefonami z Plus Gsm ? Brak sieci etc.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maladanka Re: Sieć PLUS GSM 11.12.05, 10:41 od piątku nie wyslę sms-a i tylko raz udała sie rozmowa telefoniczna tzn.ja zadzwoniłam Odpowiedz Link Zgłoś
babbel1 Re: Sieć PLUS GSM 11.12.05, 10:43 Właśnie u mnie dzieje się to samo. Nie wiesz może co jest tego przyczyną ? Odpowiedz Link Zgłoś
marcinektg Re: Sieć PLUS GSM 13.12.05, 09:31 ponoć przez darmowe weekendy które wprowadzili ale od tego miesiąca wróciłem do Orange, Plus mnie mnie wkurzył, nie chcieli mi po 3 latach dać nowy telefon, abonament jak co to na 2 lata, obsługa w Salonie niekumata brrrrrr bez przesady, łaske mi nie robią więc wracam na karte Odpowiedz Link Zgłoś
rheeya Re: Sieć PLUS GSM 13.12.05, 15:43 Ja tam nie mam jakichkolwiek zaklocen w Plusie, wszystko dziala bardzo dobrze! Skolei moj przyjaciel ma w Orange i caly czas ma problemy, zaklocenia w sieci non stop. Odpowiedz Link Zgłoś
pro1001 Re: Sieć PLUS GSM 13.12.05, 16:05 No teraz już działa, ale od piątku do poniedziałku była lipa. Pońoc jakiś nadajnik się popsuł im... Odpowiedz Link Zgłoś
fotobas Re: Sieć PLUS GSM 30.12.05, 16:28 Przyszłość jest jasna. Po dwóch latach w plusie to orencz. Po trzech miesiącach posiadania orencz goł brak jakichkolwiek problemów. :-))))))))))))))))))))))))))))). Odpowiedz Link Zgłoś
dora.96 Re: Sieć PLUS GSM 04.03.06, 11:37 Ja mam problem , bo jakiś miałam błąd przy uruchamianiu konta #2 i 30 zł poszło w zapomnienie a dotego zablokowali mi puk2 i pin2 !!! co zrobić ?? Odpowiedz Link Zgłoś