olianka 15.03.07, 19:14 Podobno dla niektórych jest to problem. A jak dla Was? Przeszkadzałoby to Wam? Dla mnie czerń to kolor elegancki, toteż mile widziany na takich imprezach. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mroofka2 Re: goście w czerni 15.03.07, 19:30 ale jak w czerni? taki przymus wprowadzić?;) Odpowiedz Link
olianka Re: goście w czerni 15.03.07, 19:51 nie przymus, a przyzwolenie raczej, bo na wesele podobno w czerni nie wypada Odpowiedz Link
mroofka2 Re: goście w czerni 15.03.07, 19:52 kiecki na wieczór owszem garnitury wiadomo, ale w sumie jakos mi to nie przeszkadza, niech każdy ubiera co chce;) -- WŁOSY,MAKIJAŻ,STYLIZACJA ...zajrzyj i tu... Odpowiedz Link
shameeka Re: goście w czerni 18.03.07, 18:35 ja kocham czern :) i wiekszosc moich rzeczy jest czarna :) a juz na pewno sukienki sa czarne na wesela :) ja nie mam ztym problemu :D Odpowiedz Link
lounger Re: goście w czerni 18.03.07, 18:58 ja nawet nie zastanawiałam się jak goście przyjdą ubrani na nasz ślub W kwietniu sama będę "gościem" i w pierwszy dzień zamierzam mieć czarne dodatki a w drugi małą czarną i do tego bordo topik Może być problem, bo mama pani młodej uważa że ten kolor nie jest odpowiedni na śluby Ale postanowiłam mieć to "w głębokim poważaniu" I tak już za dużo namieszała Odpowiedz Link