Dodaj do ulubionych

bukiet ślubny

11.11.16, 14:47
Jeśli chodzi o piękny i dodatkowo nie ekstremalnie drogi bukiet, to polecam Panią Annę Kurnik z kwiaciarni Artico. Dla mnie wyczarowała magiczne bukiety! Dodatko jest to niesamowicie ciepła osoba, która wysłucha uważnie każdego klienta, a bukiet, który stworzy przerośnie Wasze oczekiwania. Tak przynajmniej było w moim przypadku, a już dwa razy dla mnie plotła bukiety. Pierwszy raz na mój ślub cywilny, a drugi na moje wesele.

Więcej informacji o moim bukiecie znajdziecie w moim najnowszym poście na blogu: weselemi.blogspot.com/2016/11/bukiet-panny-modej-i-pozostae-kwiatowe.html
Obserwuj wątek
    • kawi1974 Re: bukiet ślubny 26.12.16, 17:25
      Naprawdę ładny bukiet, trochę się interesuję florystyką, coś tam czasami sam próbuję - zawsze jakaś inspiracja się przyda. Ogólnie co do bukietów ślubnych, to trudno o innowacyjne podejście. Wszystko obraca się wokół pewnych schematów i trudno o florystów, którzy je przełamują. Pewnym powiewem nowości w tym względzie jest Kwiatowy Ogród - chyba jedyna kwiaciarnia w kraju, która dostarcza bukiety okolicznościowe, w tym też bukiety ślubne, na terenie całej Polski. Jak dla mnie duże odkrycie, póki co bez analogicznej konkurencji.
    • blank88 Re: bukiet ślubny 11.01.17, 11:07
      Serdecznie polecam Kwiaciarnie Kwiaty i Wianki- Stary Sącz
      pl-pl.facebook.com/kwiatyiwianki/

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka