joasiana 30.07.09, 14:53 witam, szukam fotografa na ślub w Krakowie kogo możecie polecić? Koleżanka chwaliła sobie tego www.fotograf.info.pl co o nim sądzicie? Joasia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
artisticportrait polecam serdecznie - www.artisticportrait.com 30.07.09, 21:27 Witam serdecznie :) Polecam bardzo gorąco fotografa ślubnego: Adrian Wiśniowski www.artsticportrait.com tel. 502566790 Odpowiedz Link
photomk Polecam zdjęcia w takim stylu... 01.09.10, 14:14 Wiem jak ważną chwilą dla Państwa jest uroczystość zaślubin dlatego wykonując zlecenie dla Państwa zawsze mam zapasowy aparat jak i dodatkowe obiektywy. Staram się być niezauważalnym świadkiem tej uroczystej chwili i jak najwierniej oddać atmosferę. Fotografia to moje hobby i dlatego w każde zdjęcie staram się wkładać serce. Zdjęcia oddaję w pełnej rozdzielczości - do wydruków oraz w wersji dostosowanej do przeglądania na komputerze. Jestem otwarty na wszelkie sugestie ze strony Państwa Młodych jak i świadków. Zapraszam na moją stronę po więcej wiadomości. PhotoMK.pl Kontakt ze mną: tel. 506 927 684 email: marcin.kaldonek@gmail.com PhotoMK.pl Posiadam aktualne zezwolenie kurii na fotografowanie w obiektach sakralnych Odpowiedz Link
56pectus56 Re: Polecam zdjęcia w takim stylu... 14.03.12, 11:49 Polecam tego fotografa limuzyny.arem.pl/fotografia-lubna.html Odpowiedz Link
pac79 Re: szukam fotografa na ślub w Krakowie 02.08.09, 22:24 Witam, Polecam fotografa z firmy Blanc Photographie. Adres stronki to www.blanc-photographie.pl Robi naprawdę niebanalne zdjęcia i ma swój styl. Pozdrawiam pac79 Odpowiedz Link
twiggy-eu Re: szukam fotografa na ślub w Krakowie 01.09.09, 10:23 www.annakudlaacik.iportfolio.pl Strona w budowie więc są tylko miniaturki . Zapraszam do kontaktu wysle fotki na e-mail . Odpowiedz Link
karinakaka Re: szukam fotografa na ślub w Krakowie 04.08.09, 14:20 na pewno dobry jest ten: www.wed.com.pl chały nie odstawia. Odpowiedz Link
cafemokate Re: szukam fotografa na ślub w Krakowie 08.08.09, 18:28 A ja polecam tego: mokadesign.eu/. Trafiliśmy na niego też z polecenia. W zdjęciach jest to "coś". Poza tym jako jeden z niewielu, z którymi rozmawialiśmy oprócz zdjęć cyfrowych nadal bawi się w tradycyjną fotografię analogową. Takie prawdziwe czarno-białe zdjęcia z kliszy - coś niesamowitego. Jak fotki moich rodziców czy dziadków:) Odpowiedz Link
natoh Re: szukam fotografa na ślub w Krakowie 11.08.09, 07:33 Proszę spojrzeć na moją stronę: www.fotoarkadiusz.pl Odpowiedz Link
lukast2 Re: szukam fotografa na ślub w Krakowie 18.08.09, 20:25 Zapraszam do zapoznania się z moją ofertą: www.zdjecia-weselne.pl Odpowiedz Link
justysiabuczynska Re: szukam fotografa na ślub w Krakowie 30.08.09, 09:12 Gorąco polecam fachowca i wspaniałego człowieka: januszlaba.com - szczegóły na jego stronie. Odpowiedz Link
twiggy-eu Re: szukam fotografa na ślub w Krakowie 01.09.09, 10:26 www.annakudlacik.iportfolio.pl Piszcie zdjęcia na priv . Odpowiedz Link
benet.1 Re: szukam fotografa na ślub w Krakowie 02.09.09, 14:28 Zapraszam do obejrzenia moich zdjęć: www.truchanfoto.pl Odpowiedz Link
foto-marwex.cdx.pl FOTOGRAF ŚLUBNY+ FILMOWANIE - Mam WOLNE TERMINy 03.09.09, 14:54 Witam!!! Mamy jeszcze wolne terminy www.foto-marwex.cdx.pl Proponujemy usługi naszych profesjonalnych fotografów i kamerzystów w bardzo konkurencyjnych cenach!!! Łącznie ponad 500 zdjęć najwyższej jakości i wspaniały film z wesela i to w (HD)!!! Oto strona naszej firmy: www.foto-marwex.cdx.pl Opisane tam zostały zarówno pakiety jak i najwyzszej klasy sprzęt fotograficzny, którym dysponujemy. Jestesmy firmą z 6 letnim doświadczeniem-gwarantujemy 100% profesjonalnego podejścia i niższe ceny. Pozdrawiamy Foto-Marwex! Odpowiedz Link
zibi1970-1 Re: FOTOGRAF ŚLUBNY+ FILMOWANIE - Mam WOLNE TERMI 10.09.09, 12:08 link do strony: www.zeb_serban.citymedia.pl GG: 725829 mail: zeb_serban@o2.pl Tel. 0604 511 291 zapewniam atrakcyjna cenę i pełne zaangażowanie Odpowiedz Link
sebastiankaczorowski Re: szukam fotografa na ślub w Krakowie 11.09.09, 09:03 Czy fotograf się znalazł? Zapraszam www.sebfoto.com Odpowiedz Link
qarollo Re: szukam fotografa na ślub w Krakowie 11.09.09, 10:03 Zapraszam na www.karolkubara.pl Odpowiedz Link
fotografia-wielobob polecam fotografa na ślub 14.09.09, 20:51 Witam Joanno :) Jeżeli cenicie sobie naturalne ujęcia i miłą atmosferę w połączeniu z pełnym uśmiechu profesjonalizmem, polecam siebie :) moje portfolio - tymczasowo: fttp://mawielobob.iportfolio.pl (w pierwszym tygodniu października strona przeniesie się na: www.fotografia-wielobob.pl - obecnie w budowie) Odpowiedz Link
fotofabryka.info.pl Re: polecam fotografa na ślub 15.09.09, 08:15 Witamy Zapraszamy do współpracy. Pozdrawiamy. www.fotofabryka.info.pl www.fotofabryka.blogspot.com Odpowiedz Link
profesjonalnafotografia.com Re: szukam fotografa na ślub w Krakowie 09.10.09, 09:52 EKSKLUZYWNY REPORTAŻ ŚLUBNY (Artystyczna Fotografia Ślubna) Wyjątkowe chwile... Wyjątkowe emocje... Wyjątkowe zdjęcia… Ekskluzywny kompleksowy reportaż ślubny, który w profesjonalny sposób uwieczni Wasz Wymarzony Dzień! Gwarantuję artystyczne podejście, niebanalne pomysły, a przy tym dobrą zabawę! (Dojeżdżam w każde miejsce!. Koszty zawsze do negocjacji ;) ustalam indywidualnie z Parą) Zapraszam Państwa do zapoznania się z ofertą: www.Profesjonalnafotografia.com Odpowiedz Link
proaction Re: szukam fotografa na ślub w Krakowie 09.03.10, 13:32 Witam. Zapraszam do obejrzenia mojego porfolio na www.proaction.pl pozdrawiam Odpowiedz Link
justykon Re: szukam fotografa na ślub w Krakowie 09.03.10, 16:38 Ja znam namiary na dwóch - niebanalnych i oryginalnych: www.pawelpotoniec.com www.adamtchcionka.pl pozdr j Odpowiedz Link
ami0 Re: szukam fotografa na ślub w Krakowie 09.03.10, 16:42 Witam, Polecam tego fotografika www.mariuszlinkiewicz.pl ( świetna współpraca, piekne zdjęcia). pozdr Odpowiedz Link
dfoto Re: szukam fotografa na ślub w Krakowie 10.03.10, 17:37 Zapraszam do zapoznania się z ofertą na www.dawidmarkiewicz.com Pozdrawiam. Odpowiedz Link
piotrusb_1 Re: szukam fotografa na ślub w Krakowie 14.03.10, 10:29 Jeżeli szukacie fotografa, to dobrze trafiliście. Doświadczenie, dobre oko i świeże spojrzenie na temat - to moje atuty. Zapraszam do obejrzenia portfolio na stronie www.piotrbednarek.pl . Razem na pewno uda nam się wykonać PIĘKNE ZDJĘCIA ŚLUBNE! Uwaga, zachęcam do kontaktu, ponieważ przy podpisaniu umowy do końca kwietnia tego roku oferuję SPECJALNĄ OFERTĘ CENOWĄ. Promocja dotyczy również wesela dwudniowego :) www.piotrbednarek.pl Odpowiedz Link
beskidbike.1 Re: szukam fotografa na ślub w Krakowie 05.04.10, 09:42 Zapraszam do galerii i współpracy:) Odpowiedz Link
arturkos74 Re: szukam fotografa na ślub w Krakowie 08.04.10, 14:06 joasiana napisała: > witam, > szukam fotografa na ślub w Krakowie > kogo możecie polecić? Koleżanka chwaliła sobie tego www.fotograf.info.pl > co o nim sądzicie? > Joasia Witam, zapraszam na moją stronę www.arturkos.com, na której można oglądnąć kolekcje najciekawszych momentów. Natomiast na blogu arturkos.wordpress.com zapraszam do oglądania pełnych reportaży ślubnych. Pozdrawiam, Artur Kos tel.+48 607 60 30 21 e-mail: poczta@arturkos.com Odpowiedz Link
fotofabryka.info.pl Re: szukam fotografa na ślub w Krakowie 09.04.10, 07:43 Zapraszamy do spółpracy www.fotofabryka.info.pl Pozdrawiamy Jola, Rafał Odpowiedz Link
truchanfoto.pl Re: szukam fotografa na ślub w Krakowie 15.06.10, 13:51 Polecam obejrzeć zdjęcia z mojej strony: www.truchanfoto.pl Odpowiedz Link
pieknykwiatuszek Re: szukam fotografa na ślub w Krakowie 24.06.10, 19:16 Ja polecam firmę DoŻa. www.do-za.com.pl joasiana napisała: > witam, > szukam fotografa na ślub w Krakowie > kogo możecie polecić? Koleżanka chwaliła sobie tego www.fotograf.info.pl > co o nim sądzicie? > Joasia Odpowiedz Link