Gość: Krzys IP: 217.11.133.* 25.04.02, 16:53 Fajna rzecza w Starachowicach jest ul. Na Szlakowisku :-) Moze dlatego mi sie podoba bo mieszkalem przy niej. Czy cos sie tam zmienilo? Jak tam skalki? Nie bylem tam juz od kilku lat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szaran Re: Na Szlakowisku IP: *.poz.zigzag.pl 26.04.02, 09:56 Gość portalu: Krzys napisał(a): > Jak tam skalki? Nie bylem tam juz od kilku lat. Zalezy jak dawno byles w Starachowicach .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Na Szlakowisku IP: *.man.polbox.pl 26.04.02, 10:31 Gość portalu: Krzys napisał(a): > Fajna rzecza w Starachowicach jest ul. Na Szlakowisku :-) > Moze dlatego mi sie podoba bo mieszkalem przy niej. Ul. Na Szlakowisku wygląda jak wyglądała, jakieś 2 lata temu położona została nowa droga, a poza tym to nic sie ta ulica nie zmieniła ... Też uważam, że szlakowisko jest fajne :-) Też z tamtąd pochodzę :-) > Czy cos sie tam zmienilo? Jak tam skalki? Nie > bylem tam juz od kilku lat. Skłaki stoją, jak stały... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Na Szlakowisku IP: *.ntc.nokia.com / 192.168.95.* 06.05.02, 13:24 czesc, nie wiem jak dlugo nie byles. Ale w zeszlym roku chyba, polozyli nowy asfalt i podwyzszyli krawezniki. Do wszystkich: w ktorych blokach mieszkaliscie??? Odpowiedz Link Zgłoś