mag_nolia 26.11.01, 12:23 tym razem tylko dla tych, co im sie palniki psują, przytulam , by nie zmarzli w te zimowe chłody... buziaczki! PA! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag_nolia Re: Słoneczny uśmiech 26.11.01, 12:36 ...i...by całkim nieważne rzeczy...nie zdołały popsuć ważniejszych... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Słoneczny uśmiech 26.11.01, 12:38 A jesli juz palniki kolejne i jeszcze psuc sie nie maja odwagi, to czy tylko odpalnikowe cieplo dla tych ich uzytkownikow niewdziecznych i lobuzowatych? Dlatego tylko , ze lobuzowaci tak troche tylko i pewnie dosc niewinnie? A sypie jak diabli i ani mysli przestac, choc mroz zaden ... A kotu podoba sie powedrowac po sniegu , wysoko lapy podnoszac, choc chetniej kladzie sie mruczac obok tych grzejnikow co to palnikom zawdzieczaja swa przydatnosc. A zimy i tak nie polubie, a juz napewno za snieg topniejacy za kolnierzem i splywajaca po plecach kropelke a potem struzke. O ile lepiej latem. Czy ono juz niedlugo? krm znad filizanki z kawka Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Słoneczny uśmiech 26.11.01, 12:57 ...na razie zostaja tylko letnie wspomnienia, ciepłe marzenia, gorące plany... ...zimy, i chłodu - też nie lubię..., zatem...aby...do lata...!!!!!! PA! Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: Słoneczny uśmiech 26.11.01, 13:38 cześć - samych uśmiechów i to przed końcem zimy życzę Wam Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Słoneczny uśmiech 26.11.01, 13:46 Cześć Motor! ...Tobie też, i dobrze naładowanego akumulatora...!! gdzie byłeś, że Cię tyle nie było, pewno znów wszystko paliwo...wyjeździłeś...??? PA! Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: Słoneczny uśmiech 26.11.01, 13:50 Zakopane - jest piękne o tej porze roku Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Słoneczny uśmiech 26.11.01, 13:54 ...śniegiem zasypane...,ale zazdroszczę... PA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Słoneczny uśmiech IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.01, 14:00 mnie sie nic nie psuje ale nie mam nic przeciwko temu zebys mnie tez przytulila!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Słoneczny uśmiech dla Samanty 26.11.01, 14:04 ...nie jestem pewna, czy moje przytulenie, jest tym, na którym Ci najbardziej zależy, ale przytulam, i zapraszam na szarlotkę w polewie czekoladowej... Jak prezentuje się nasz Biziu na tle prawdziwego świata...???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Słoneczny uśmiech dla Magnolii IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.01, 14:18 Przytulenie kazdej zyczliwej mi istoty jest dla mnie bardzo cenne.szrlotka?? Mhhhm...mniam,mniam..,ale mi smaka narobilas:))) Wydawalo mi sie ,ze dosyc dokladnie opisalam Bizona wczoraj.Jest dokladnie taki jak na forum czyli wspanialy! (dla mnie oczywiscie) Oklamal jedynie z tym trzesacym sie siwym lbem i jednym okiem;))) Nawet nie myslalam ,ze tak wspaniale bedzie nasze spotkanie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: Słoneczny uśmiech 26.11.01, 14:07 mag_nolia napisał(a): > ...śniegiem zasypane...,ale zazdroszczę... Naprawdę jest czego - jeszcze nie tak dużo turystów a klimaty bajeczne. Ale wszystko co piękne szybko się kończy, więc jestem na posterunku Odpowiedz Link Zgłoś
ona12 Re: Słoneczny uśmiech 26.11.01, 14:35 i tu nie ma to tamto, tylko wsysać sie w robotę motorku i zapomnieć (może na trochę) o góralkach i ... nie tylko ! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Słoneczny uśmiech 27.11.01, 08:19 ...też chcę w góry...! ...muszę nauczyć się jeździć na nartach, bo wciąż kiepsko mi idzie... Pozdrawiam posterunkowego PA! Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: Słoneczny uśmiech 27.11.01, 08:29 Też mi się miska cieszy w Waszym kierunku..:) Zimy nie cerrrpię, bo mi nos drętwieje. A w dodatku tej zimy musze się uczyć na ostro, bo w marcu-kwietniu egzamin po byku :( Ale nic to. Jak dotrwam to chyba wszystkich będę ściskać razem i z osobna.:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Słoneczny uśmiech 27.11.01, 08:30 ...ściskamy Cię już dziś...i zdaj dobrze te egzzaminy, buziaczki! PA! Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: Słoneczny uśmiech 27.11.01, 08:33 Czuje sie ściśnięta.:) A dziękować nie będe bo zapeszę jeszcze.:) Odpowiedz Link Zgłoś