Dodaj do ulubionych

Serwis Renault w Radomiu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 16:45
Witam, chciałbym prosić o opinię na temat serwisu renault w Radomiu-
karasiewicz & syn- czy polecacie ich serwis, bo chciałbym oddać tam swój 1-
roczny samochód do kompleksowego przeglądu.
Będę wdzięczny za wszelkie uwagi i opinie:)
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: serwis Re: Serwis Renault w Radomiu IP: 80.249.0.* 01.09.04, 14:48
      Kiedyś ludzie jeździli serwisować samochody do Kielc, a bedąc w Stalowej woli w
      serwisie, spotkałem ludzi z Radomia (więc o czyms to swiadczy), ale może sie
      coś poprawiło. W moim przypadku to po pięciokrotnych wizytach w serwisie nie
      umiano odpowiednio zdjąć fabrycznego zabezpieczenia antykorozyjnego z nadwozia.
      Dopiero w Stalowej po dokładnym umyciu samochodu specjalnym środkiem zeszło.
      • Gość: macadam Re: Serwis Renault w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 20:41
        Od czterech lat serwisuję swoją Megankę w Radomiu i nie mam żadnych uwag do
        wykonanych przeglądów (poza ceną). Słyszałem także, że są oni jednymi z
        lepszych w regionie.
    • Gość: Bob Re: Serwis Renault w Radomiu IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.09.04, 21:07
      Kiedyś pojechałem z Kangoorem, bo coś ciekło. Serwisant znalazł przyczynę,
      usunął, ale.....niedokręcił termostatu...mało silnika nie zatarłem.
      Nie polecam
      • Gość: vay Re: Serwis Renault w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 17:53
        Dzięki za opinie:)
        Byłem, było w porządku, zrobili co do nich należało.. Co prawda był to jedynie
        przegląd eksploatacyjny, więc nie oczekiwałem od nich wznoszenia się na wyżyny
        swoich możliwości, ale odniosłem pozytywne wrażenia:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka