Dodaj do ulubionych

Po meczu Mostostal-Olympiakos !!!

23.03.02, 22:58
Dziękuję Panie trenerze za to jak dziś grał Mostostal, za to że walczył jak
równy z równym, prawie się udało ale co się odwlecze to nie ucieknie przecież
liga mistrzów i FF są też za rok a ja wierzę, że za rok Mostostal znów będzie
walczył o to trofeum.
Trenerze bardzo wiele już Pan osiągnął z Mostostalem, stworzył Pan niezwykłą
drużynę, proszę robić do dalej bo Wasi kibice zawsze są z Wami. Dzięki Wam,
dzięki waszej grze przeżywamy wiele radości i wzruszeń dlatego odwdzięczamy się
sercem.
Obserwuj wątek
    • Dolaczam sie do gratulacji . Stworzyliscie porywajace widowisko. Pozostal
      niedosyt to prawda . Widac , ze jeszcze wiele pracy (mam nadzieje ze w tym
      samym skladzie) przed Mostostalem Azoty. Moze bardziej od strony psychicznej.
      Bo przegralismy glownie od tej strony. Aczkolwiek nie musze sie wstydzic za
      nasz klub i za to Panu i zawodnikom jestem wdzieczny.
      • Gość portalu: X54 napisał(a):

> Dolaczam sie do gratulacji . Stworzyliscie porywajace widowisko. Pozostal
        > niedosyt to prawda . Widac , ze jeszcze wiele pracy (mam nadzieje ze w tym
        > samym skladzie) przed Mostostalem Azoty. Moze bardziej od strony psychicznej.
        > Bo przegralismy glownie od tej strony. Aczkolwiek nie musze sie wstydzic za
        > nasz klub i za to Panu i zawodnikom jestem wdzieczny.

Dziękuję za wyrazy wdzięczności. Tak jak wcześniej powiedziałem, cieszę się że są
        ludzie realnie podchodzący do siatkówki. Chłopaków zjadł trochę stres, grali u
        siebie, po raz pierwszy w tak ważnym turnieju. Musimy się wzmocnić, by grać
        jeszcze lepiej i zdobyć medal. Jednak nie ma się co okłamywać, dużo będzie
        zależeć od budżetu klubu.
    • Ja również gratuluje udziału w FF, z całą pewnością my kibice nie musimy
      wstydzić się za Mostostal. To prawda, że pozostał pewien niedosyt szczególnie
      po meczu z Iraklisem ale Mostostal zaprezentował się podczas tej imprezy bardzo
      dobrze szczególnie jeśli weźmiemy pod uwagę wszystkie kontuzje oraz to, że
      Mostostal po raz pierwszy awansował do FF Ligi Mistrzów. Panie trenerze mam
      nadzieję, że zostanie Pan w Mostostalu i dalej będzie Pan prowadził tą drużynę
      to jeszcze większych sukcesów.
      Jak głosi napis na szalikach Mostostalu, my Wasi fani jesteśmy "Dumni po
      zwycięstwie, wierni po przegranej"
      • norra napisał(a):

> Ja również gratuluje udziału w FF, z całą pewnością my kibice nie musimy
        > wstydzić się za Mostostal. To prawda, że pozostał pewien niedosyt szczególnie
        > po meczu z Iraklisem ale Mostostal zaprezentował się podczas tej imprezy bardzo
        >
        > dobrze szczególnie jeśli weźmiemy pod uwagę wszystkie kontuzje oraz to, że
        > Mostostal po raz pierwszy awansował do FF Ligi Mistrzów. Panie trenerze mam
        > nadzieję, że zostanie Pan w Mostostalu i dalej będzie Pan prowadził tą drużynę
        > to jeszcze większych sukcesów.
        > Jak głosi napis na szalikach Mostostalu, my Wasi fani jesteśmy "Dumni po
        > zwycięstwie, wierni po przegranej"
        To jest piękne i sympatyczne, że mamy takich kibiców. Są z nami zawsze, nawet
        wtedy gdy przegrywamy. Po tym poznaje się prawdziwych kibiców. To przykład dla
        innych klubów i reprezentacji. Mam nadzieję, że zostanę w Kędzierzynie, bo nie
        mam zamiaru nigdzie odchodzić. Wierzę, że będę mógł prowadzić także kadrę,
        ponieważ nie widzę konfliktu pomiędzy kadrą a prowadzeniem klubu. Dziękuję za
        ciepłe słowa, bądźcie nadal z drużyną.

• ofelia0 napisał(a):

> Dziękuję Panie trenerze za to jak dziś grał Mostostal, za to że walczył jak
      > równy z równym, prawie się udało ale co się odwlecze to nie ucieknie przecież
      > liga mistrzów i FF są też za rok a ja wierzę, że za rok Mostostal znów będzie
      > walczył o to trofeum.
      > Trenerze bardzo wiele już Pan osiągnął z Mostostalem, stworzył Pan niezwykłą
      > drużynę, proszę robić do dalej bo Wasi kibice zawsze są z Wami. Dzięki Wam,
      > dzięki waszej grze przeżywamy wiele radości i wzruszeń dlatego odwdzięczamy się
      >
      > sercem.
      By zagrać w Lidze Mistrzów to najperw trzeba zająć miejsce w pierwszej dwójce
      naszej ligi. Nasze dobre występy, a także Galaxii dały nam prawo wystawienia w
      przyszłym roku dwóch ekip w Lidze Mistrzów. Potrzebne są nam uzupełnienia by grać
      jeszcze lepiej, by zająć lepsze niż czwarte miejsce.
      Dziękuję w imieniu swoim i zawodników za słowa wsparcia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka