novakraqw 01.04.02, 19:21 Czy Marcin Prus zacznie w końcu troche częściej wchodzić na boisko? Mam nadzieję, że tak ponieważ Stancelewki ostatnio wszystko kapuści.... Zgłoś Obserwuj wątek
Re: Marcin Prus novakraqw napisał(a): > Czy Marcin Prus zacznie w końcu troche częściej wchodzić na boisko? > Mam nadzieję, że tak ponieważ Stancelewki ostatnio wszystko kapuści.... Marcin kilka ostatnich miesięcy nie trenował. Jego dochodzenie do pełni formy musi trochę trwać. Na razie trenuje na 50 proc obciążeń. Jarek Stancelewski gra słabiej, bo występował w Final Four z kontuzją. Trzeba o tym pamiętać przy ocenie jego ostatnich występów. Widzę w tym pytaniu troskę o zdrowie Marcina. Ja także chciałbym, by Marcin był zdrowy i gotowy do gry na 100 procent swoich możliwości. Zgłoś
Re: Marcin Prus W meczach ze Skrą Marcin przebywał na boisku już dłużej, jak Pan ocenia jego powrót na ligowe boiska i jak on czuje się po tych meczch? Zgłoś
Re: Marcin Prus norra napisał(a): > W meczach ze Skrą Marcin przebywał na boisku już dłużej, jak Pan ocenia jego > powrót na ligowe boiska i jak on czuje się po tych meczch? Powiem szczerze, że spodziewałem się, że z grą Marcina będzie gorzej. Nie jest gotowy na to by grać pełen mecz, ma braki kondycyjne. Posiada jednak walory jak atak czy blok, które mu zostały, tego się nie zapomina. Powrót Marcin ma bardzo dobry. Widać jeszcze problemy w zagrywce, ale mam nadzieję, że w meczach z Galaxią zagra może pełny mecz. Najważniejsze, że Prus wyszedł z trudnej sytuacji zdrowotnej i psychicznej. Przed nim jeszcze kariera. Zgłoś
Re: Marcin Prus waldemar.wspanialy napisał(a): > norra napisał(a): > > > W meczach ze Skrą Marcin przebywał na boisku już dłużej, jak Pan ocenia je > go > > powrót na ligowe boiska i jak on czuje się po tych meczch? > > Powiem szczerze, że spodziewałem się, że z grą Marcina będzie gorzej. Nie jest > gotowy na to by grać pełen mecz, ma braki kondycyjne. Posiada jednak walory jak > > atak czy blok, które mu zostały, tego się nie zapomina. Powrót Marcin ma bardzo > > dobry. Widać jeszcze problemy w zagrywce, ale mam nadzieję, że w meczach z > Galaxią zagra może pełny mecz. Najważniejsze, że Prus wyszedł z trudnej sytuacj > i > zdrowotnej i psychicznej. Przed nim jeszcze kariera. > Troska o zdrowie Marcina? Oczywiscie, tak jak troska o zdrowie wszystkich zawodników mostostalu! Ale miło było zobaczyć znów jego kolorową głowę na tle ,,blondynów". Osobiście do Jarka nic nie mam i podziwiam go ponieważ jest naprawdę świetnym graczem ale to nie to samo co stary skład mosto... Nadal brakuje Sławka ale Marek Kardoś i Piotr Lipinski świetnie daja sobie radę! Mam pytanie co z Duszanem??? Przecież Rafał nie może cały czas grac na pozycji libero... Zgłoś
Re: Marcin Prus novakraqw napisał(a): > waldemar.wspanialy napisał(a): > > > norra napisał(a): > > > > > W meczach ze Skrą Marcin przebywał na boisku już dłużej, jak Pan ocen > ia je > > go > > > powrót na ligowe boiska i jak on czuje się po tych meczch? > > > > Powiem szczerze, że spodziewałem się, że z grą Marcina będzie gorzej. Nie > jest > > gotowy na to by grać pełen mecz, ma braki kondycyjne. Posiada jednak walor > y jak > > > > atak czy blok, które mu zostały, tego się nie zapomina. Powrót Marcin ma b > ardzo > > > > dobry. Widać jeszcze problemy w zagrywce, ale mam nadzieję, że w meczach z > > > Galaxią zagra może pełny mecz. Najważniejsze, że Prus wyszedł z trudnej sy > tuacj > > i > > zdrowotnej i psychicznej. Przed nim jeszcze kariera. > > > > Troska o zdrowie Marcina? Oczywiscie, tak jak troska o zdrowie wszystkich > zawodników mostostalu! Ale miło było zobaczyć znów jego kolorową głowę na > tle ,,blondynów". Osobiście do Jarka nic nie mam i podziwiam go ponieważ jest > naprawdę świetnym graczem ale to nie to samo co stary skład mosto... Nadal > brakuje Sławka ale Marek Kardoś i Piotr Lipinski świetnie daja sobie radę! Mam > pytanie co z Duszanem??? Przecież Rafał nie może cały czas grac na pozycji > libero... Duszan nie będzie grał już w tym sezonie, ponieważ nie ma takiej możliwości. Dopiero zaczyna się na treningach ruszać. Co będzie w przyszłości? Tego nie wiem. Wiele zależy od zdrowia Duszana. Jeśli chodzi zaś o Rafała Musielaka to ma on predyspozycje do gry na pozycji libero. To jego przyszłość. Zgłoś
Re: Marcin Prus waldemar.wspanialy napisał(a): > novakraqw napisał(a): > > > waldemar.wspanialy napisał(a): > > > > > norra napisał(a): > > > > > > > W meczach ze Skrą Marcin przebywał na boisku już dłużej, jak Pan > ocen > > ia je > > > go > > > > powrót na ligowe boiska i jak on czuje się po tych meczch? > > > > > > Powiem szczerze, że spodziewałem się, że z grą Marcina będzie gorzej. > Nie > > jest > > > gotowy na to by grać pełen mecz, ma braki kondycyjne. Posiada jednak > walor > > y jak > > > > > > atak czy blok, które mu zostały, tego się nie zapomina. Powrót Marcin > ma b > > ardzo > > > > > > dobry. Widać jeszcze problemy w zagrywce, ale mam nadzieję, że w mecz > ach z > > > > > Galaxią zagra może pełny mecz. Najważniejsze, że Prus wyszedł z trudn > ej sy > > tuacj > > > i > > > zdrowotnej i psychicznej. Przed nim jeszcze kariera. > > > > > > > Troska o zdrowie Marcina? Oczywiscie, tak jak troska o zdrowie wszystkich > > zawodników mostostalu! Ale miło było zobaczyć znów jego kolorową głowę na > > tle ,,blondynów". Osobiście do Jarka nic nie mam i podziwiam go ponieważ j > est > > naprawdę świetnym graczem ale to nie to samo co stary skład mosto... Nadal > > > brakuje Sławka ale Marek Kardoś i Piotr Lipinski świetnie daja sobie radę! > Mam > > pytanie co z Duszanem??? Przecież Rafał nie może cały czas grac na pozycji > > > libero... > > Duszan nie będzie grał już w tym sezonie, ponieważ nie ma takiej możliwości. > Dopiero zaczyna się na treningach ruszać. Co będzie w przyszłości? Tego nie wie > m. > Wiele zależy od zdrowia Duszana. Jeśli chodzi zaś o Rafała Musielaka to ma on > predyspozycje do gry na pozycji libero. To jego przyszłość. > No może i ma predyspozycje ale trzeba przyznać, że tak dobry atakujący po prostu marnuje się na tej pozycji... Szkoda mi Duszana proszę przekazać mu życzenia powrotu do zdrowia. Pozdrawiam i 3mam kciuki! Mistrzostwo i tak jest już wasze :) Zgłoś
Re: Marcin Prus Marcin Prus w sobotnim zwycieskim meczu o mistrzostwo grał świetnie!Wyglądało tak jakby już prawie powrócił do swojej formy sprzed choroby ale to chyba nie do konca prawda? Czy Marcina na boisku zobaczymy dopiero w Mostostalu w następnym sezonie?Nie ma szans aby zagrał w tym roku w reprezentacji Polski? Zgłoś
Re: Marcin Prus cutegirl napisał(a): > Marcin Prus w sobotnim zwycieskim meczu o mistrzostwo grał świetnie!Wyglądało > tak jakby już prawie powrócił do swojej formy sprzed choroby ale to chyba nie > do konca prawda? Czy Marcina na boisku zobaczymy dopiero w Mostostalu w > następnym sezonie?Nie ma szans aby zagrał w tym roku w reprezentacji Polski? W reprezentacji nie zagra, bo kadra już została zamknięta. Po drugie Marcin nie jest gotowy po kontuzji na 100 proc. do gry. Kończy mu się kontrakt w Mostostalu, ale liczę, że tu zostanie. Musi w przerwie popracować. Występ w finale mistrzostw miał bardzo dobry, głównie dzięki talentowi jaki ma. Zgłoś