Gość: Widzew rządzi!!! IP: *.toya.net.pl 04.03.08, 20:36 Ja tam mam karnet, ale na jedno muszę pwoiedzieć. Nowa kiełbasa jest straszliwie kiepska..... Oprócz tej na a - ta pozostała bez zmian :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 100% Czy będzie komplet na meczu Widzew - Lech? IP: *.astral.lodz.pl 04.03.08, 20:42 Komplet biletów sprzeda sie na bank o to nie ma sie co martwic. Cenny sa zbyt wygórowane jak na ten poziom gry! Niezbyt miło klub traktuje kibiców zmuszajac do kupienia karntów! Cóż nowe władze nie rozumieja jeszcze co to znaczy "WIDZEW"...zrozumieja! Mam nadzieje że piłkarze udowodnią że nie przepłaciłem za bilet!? Tylko Widzew RTS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sobol Czy będzie komplet na meczu Widzew - Lech? IP: *.toya.net.pl 04.03.08, 22:38 C - slyszalem, ze pod masztami - a tutaj GW poinformowala mnie, ze pod flagami...Dobrze wiedziec :) Ech, pismaki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Czy będzie komplet na meczu Widzew - Lech? IP: *.astral.lodz.pl 04.03.08, 22:48 Gość portalu: Sobol napisał(a): > C - slyszalem, ze pod masztami - a tutaj GW poinformowala mnie, ze pod > flagami...Dobrze wiedziec :) Ech, pismaki... No jak na masztach są flagi to nich im będzie że pod flagami :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faja Skoro nowa kiełbasa ci nie odpowiada to obciągnij IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.08, 23:59 komuś innemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin lepsza kiełbasa niż maca z aleja unii. IP: *.toya.net.pl 05.03.08, 01:27 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoda Re: Czy będzie komplet na meczu Widzew - Lech? IP: *.toya.net.pl 05.03.08, 09:35 to ze u was tak sie dzieje ze wy tak robicie to nie znaczy ze u nas jest podobnie.bo my cywilizowani jestesmy.tak wiec kibice klubu bez adresu nie szczekac na PANA:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CityofLodz Re: Hehe IP: *.mofnet.gov.pl 05.03.08, 09:53 Uderz w stół, a yoda się odezwie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kidler Czy będzie komplet na meczu Widzew - Lech? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 20:22 Mam nadzieje że bedzie komplet chociasz bym sie nie zdziwil gdyby nie bylo ale ceny biletow to kompletna gupota rozumiem o 5zl drozej ale nie 100% Odpowiedz Link Zgłoś