Dodaj do ulubionych

super pizza

IP: *.ostnet.pl 25.02.09, 09:24
gdzie jest najlepsza
Obserwuj wątek
    • Gość: najlepsza pizza Rz Re: super pizza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 00:33
      www.kryjowka.eu/index.php?hit=13
      • Gość: s Re: super pizza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 19:22
        najlepsza w "Piwnicy". Najgorsza w europizza straszny syf
        • Gość: asik Re: super pizza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 21:39
          jak dla mnie najlepsza pizza w rzeszowie to:

-marini (teraz rynek główny - wcześniejszy dexter - mam nadzieję, że
          kucharz się nie zmienił z racji przeniesienia knajpki)
          -al forno - jesli ktos lubi cieniutka włoską pizzę
          -dexter przy ul. 3 maja

pozdrawiam
          • Gość: rss Re: super pizza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.09, 10:00
            Zależy, na jaką pizzę masz ochotę, jak w stylu amerykańskim to
            Maria's, jak zbliżoną do włoskiej to Gondola.
            • Gość: Prezes_Wawa Re: super pizza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.09, 15:54
              W Rzeszowie najlepsza w Gondoli
              • Gość: King of pizza Only Kryjówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 03:03
                Najlepsza jest w Kryjówce... ale niestety tylko dostępna na miejscu na Mickiewicza. Mimo wszystko warto spróbować i się tam udać. Nie wiem skąd ale przepis mają zatrąbisty. ;)
                • Gość: dddddd Re: Only Kryjówka IP: *.rzeszow.vectranet.pl 07.06.09, 08:58
                  g...no prawda, moze wreszcie moderator zacznie usuwac te reklamy
                  • insert0 Re: Only Kryjówka 07.06.09, 20:22
                    Zaczyna mnie już wkurzać ta Kryjówka, bo ciągle słyszę że najlepsze wszystko
                    jest w Kryjówce. Kryptoreklama ? Otóż pizza, jest zdecydowanie lepsza w innych
                    miejscach, bo kosztowałam u Was....Nie powiem inne rzeczy są smaczne, no ale
                    wybaczcie pizza zdecydowanie nie !!!!!!
          • neotp82 Re: super pizza 09.11.14, 15:08
            Ja tam polecam Pizzerie Przyjaciele koło WSIZu www.przyjaciele.rzeszow.pl/
    • Gość: bob Re: super pizza IP: 193.42.154.* 11.09.09, 13:03
      super pizza bylem polecam chmielnik
      • Gość: suoloofk Re: super pizza IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.10.09, 20:18
        Jedyna prawdziwa pizza jest w Boguchwale. Reszta to podkarpackie wariacje nt
        placka: gondola kryjówka i cała reszta nie ma zbyt wiele wspólnego z prawdziwą
        pizzą, ale jak ktoś nie zna jej smaku to wszystkie "pizzerie" mogą smakować.
    • Gość: Adrian Re: super pizza IP: *.ostnet.pl 13.11.09, 23:59
      Ostatnio otworzyli taki lokal jak się jedzie do Głogowa Pod Dębami
      czy jakoś tam zaglądnołem i zjadłem pizze jak jadłem w
      Włoszech ,piec na drewno na cieńkim cieście po prostu pycha polecam
      • Gość: tomerskn Re: super pizza IP: *.19.165.53.osk.enformatic.pl 17.11.09, 13:44
        mozesz sprawdzic dokladnie jak sie nazywa lokal?
      • hooda Re: super pizza 15.01.10, 16:03
        tak potwierdzam, maja tam pyszna pizze na cienkim ciescie - prosto z
        pieca. Smakuje tak jak pizza we Wloszech. Jak juz tam bedziecie to
        polecam tez lasagne.
        • hooda Re: super pizza 15.01.10, 16:05
          mialam na mysli oczywscie restauracje w drodze do Glogowa
    • Gość: Adrian Re: super pizza IP: *.ostnet.pl 19.11.09, 22:01
      byłem znowu nazywa się gospoda pod dębami przy głównej drodze pozdro
    • Gość: Maksymilian Re: super pizza IP: 80.50.132.* 25.01.10, 10:17
      Pub Piwnica.
      Najlepsza pizza w mieście.
      Dowóz do domu błyskawiczny.
    • Gość: nina Re: super pizza IP: *.ostnet.pl 20.05.10, 21:59
      najlepsza Pod Dębami z prawdziwego pieca na drewno pycha
      • Gość: Polska A Re: super pizza IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.05.10, 17:06
        najlepsza w mieście - PUB "Piwnica"
        najlepsza w powiecie - Boguchwała "Pippo"
        a kryjówka niech się schowa ;P
        • Gość: migotka_5 Re: super pizza IP: *.19.165.82.osk.enformatic.pl 07.07.10, 20:34
          "Skorpion" na Baranówce 4, najlepsze pizze: gustosa, wegetariana 2 i skorpion.
          Tak dobrej pizzy nie ma w całym R-wie. Szkoda tylko, że nie rozwożą jej po całym
          mieście tylko po pobliskich osiedlach:(
          • Gość: DOM Re: super pizza IP: *.adsl2.static.versatel.nl 01.07.11, 22:16
            NAPRAWDE REWELACJA POTWIERDZAM . INNI NAWET JAK SIE STARAJA TERAZ NAPEWNO ZARAZ COS SPIEPSZA ALBO W MYSL ZASADY JACY JESESMY FANTASTYCZNI ZACZNA ROBIC JAKIES SCIERWO.A TUTAJ WSZYSTKO JEST NA POZIOMIE OD LAT.
    • Gość: avatar Re: super pizza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.11, 16:56
      bardzo dobra pizze maja w Plazie na cienkim cieście :) polecam
      • Gość: kokoszka Re: super pizza IP: *.rz.izeto.pl 28.01.12, 20:05
        gospoda pod dębami najlepsza jaką jadlam muszę przyznać że utrzymują poziom
        polecam również pierogi ruskie bezkonkurencyjne
    • Gość: baltonka Re: super pizza IP: *.mofnet.gov.pl 19.06.12, 13:21
      A ja jadłem ostatnio pizze w tawernie żeglarskiej na ul. kr. kazimierza. Warto - za dużą zapłaciłem 20 zł, smaczna, jak dla mnie w okolciy rynku bez konkurencji (choć nr 1 to gondola, a nr 2 Gościniec, chyba że jedziemy za rzeszów, to wygrywa Pippo z boguchwały) - kasują konkurentów dodatkami, bo sosy są robione, no i oliwa w dwóch smakach. dla mnie spoko
      • redo125 Re: super pizza 25.08.13, 14:11
        Bardzo Pyszną pizze jadłem wczoraj w galerii Rzeszów na poziomie +1 w samym rogu pizzeria się nazywała Padrini pizza na ciękim włoskim cieście bardzo dobra z oliwą ceny bardzo przystępne i co najważniejsze bardzo miła obsługa na pewno tam wrócę ! z tego co jeszcze doczytałem w ulotce można zamówić na wynos ! Bardzo polecam wszystkim
    • Gość: pb Re: super pizza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.13, 19:38
      Polecam "Dominium", na prawde bardzo dobra.
    • hardweld Re: super pizza 22.09.13, 11:41
      Polecam pizze z Gondoli, bardzo dobra jest też w restauracji Pascas na ul. Jałowego, ale najlepsza Pippo w Boguchwale, niestety nie ma dowozu i nieczynne w niedzielę
      • ortpol Re: super pizza 09.12.14, 16:06
        Pippo zdecydowanie nr 1, dobra jest tez w La Grotta w Millenium.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka