lepian4 19.11.10, 10:34 Jak spedzacie ten piekny dzien? Pytanie musialem rzucic na to forum, bo naszemu Januszkowi Milosciwemu nerwy puszczaja Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maria421 Re: Welttoilettentag 19.11.10, 10:45 Mysle ze spuszczenie Sekta do toalety bedzie wlasciwa forma uczczenia jej dnia P.S. Wystarczy Rotkäppchen Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: Welttoilettentag 19.11.10, 11:10 Zagadnienie bardzo poważne... Patrz Haiti i problemy jakie powstają z jej braku... Ot co... Odpowiedz Link
lepian4 Re: Welttoilettentag 19.11.10, 12:09 Wczesniej tez nie mieli toalet. Teraz przynajmniej maja solidne namioty naiwnego Czerwonego Krzyza i w komplecie urzadzenia sanitarne. Teoria, iz amerykanscy zolnierze przywlekli te choroby, wydaje sie rozsadniejsza. W tym kontekscie interesuje mnie opinia Januschka Milosciwego, ktory nalegal nas do szczodrych darow, by wspomniani wyspiarze sie najedli i starym zwyczajem domagali sie wiecej za frajer. Uprzedze gadupe, wszystkiemu winni so Polaczki, ktorzy tych Kulturbereicherer nie chcieli wybic! Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Welttoilettentag 19.11.10, 12:23 Co ty wiesz o Haiti jebnięty lumpie. Dla ciebie wystarczy że mieszkańcy są czarni już zaczynasz wylewać, to swoje brunatne gówno. Zajmij się lepiej swoim zasranym podwórkiem, zanim twój konus wyrośnie na takiego samego skurwiela jak ty - a chuj z wami - i tak wyrośnie. Odpowiedz Link
maria421 Re: Welttoilettentag 19.11.10, 12:48 lepian4 napisał: > Wczesniej tez nie mieli toalet. Teraz przynajmniej maja solidne namioty naiwneg > o Czerwonego Krzyza i w komplecie urzadzenia sanitarne. Teoria, iz amerykanscy > zolnierze przywlekli te choroby, wydaje sie rozsadniejsza. W tym kontekscie int > eresuje mnie opinia Januschka Milosciwego, ktory nalegal nas do szczodrych daro > w, by wspomniani wyspiarze sie najedli i starym zwyczajem domagali sie wiecej z > a frajer. Uprzedze gadupe, wszystkiemu winni so Polaczki, ktorzy tych Kulturber > eicherer nie chcieli wybic! > Lepian, zanim jeszcze cos na ten temat napiszesz, postaraj sie wyobrazic sobie ze miasto w ktorym mieszkasz w ciagu kilku minut przestaje istniec, zamienia sie w ruine, a Ty, jezeli udalo Ci sie przezyc, blakasz sie po gruzach nie rozpoznajac ulic. Tez bylbys zadowolony gdybys sie mogl "za darmo najesc" lapiac jakas paczke zywnosci zrzucona z helikoptera lub z ciezarowki . Wyobraz sobie ze trzesienie ziemi nie zburzylo tylko budynkow, ale rowniez cala infrastrukture, czyli kanalizacje i wodociagi tez i woda pitna miesza sie ze sciekami. I ze woda ktora moze jeszcze z jakiegos kranu leci, jest zdatna do picia tylko po oczyszczeniu jej specjalnymi tabletkami neutralizujacymi. Najprawdopodobniej tego wlasnie ostatnio zabraklo i stad epidemia. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Welttoilettentag 19.11.10, 13:06 Mario, daremne żale, próżny trud, bezsilne złorzeczenia - lepian nic sobie nie potrafi sobie wyobrazić - on za sekundę zabełkocze w ten sam brunatny sposób na temat ofiar powodzi w Pakistanie i innych katastrof z udziałem ludności niebiałej. Na temat ofiar wojen światowych też już publikował tu swoje brunatne rozprawki - wzruszał się do łez tylko z powodu ofiar w mundurach z trupią czaszką. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Welttoilettentag 19.11.10, 13:30 Mario, wyobraz sobie, ze ci, ktorych wspominasz, nie posiadali nic. O wlasnym domostwie nawet nie marzyli. Juz wczesniej sily przyrody wielokrotnie im wszystko zniszczyly. Pomoc miedzynarodowa trafila jedynie do rak skorumpowanej wladzy, ktora nawet przez chwile nie pomyslala o wlasnych obywatelach. Wracajac do tematu, toalet w zdecydowanej wiekszosci nie mielli przed ostatnim trzesieniem ziemii. Laczy ich jednak duzo z naszym ukochanym guru: wine za ich nieszczescia ponosza zwykle inni. Odpowiedz Link
jureek Re: Welttoilettentag 19.11.10, 14:38 lepian4 napisał: > Laczy ich jednak duzo z naszym ukochanym guru: wine za ich nieszczescia > ponosza zwykle inni. Pod imieniem guru masz na myśli Asieka, tak? On zawsze obwinia jakichś "innych" (a to Eskimosów, a to innych "innych") o to, że mu emeryturę obcinają. Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: Welttoilettentag 19.11.10, 15:01 Naszym jedynym gur jest januschek Milosciwy- zawsze ma racje. Ot, co! Odpowiedz Link
jureek Re: Welttoilettentag 19.11.10, 16:04 lepian4 napisał: > Naszym jedynym gur jest januschek Milosciwy- zawsze ma racje. Ot, co! W takim razie zmyliło mnie to zwalanie winy na innych, bo to jest specjalność Asieka, a nie Janusza. Jura Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Then will you find that money cannot be eaten... 20.11.10, 04:53 jureek napisał: > lepian4 napisał: > > > Naszym jedynym gur jest januschek Milosciwy- zawsze ma racje. Ot, co! > > W takim razie zmyliło mnie to zwalanie winy na innych, bo to jest specjalność A > sieka, a nie Janusza. > Jura ========================================== Only after the last tree has been cut down / Only after the last river has been poisoned / Only after the last fish has been caught / Then will you find that money cannot be eaten. Oto dlaczego mamy światowy kryzys bankowy! Ja tu od lat rządam odpowiednich kwot przedstawicieli Indian z Lasów Brazylijskich oraz Aboriginal People z Australii w zarządach większych banków światowach. A nasz Pan Mecenas tu z takimi duperelami przychodzi... Ot co... Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: Then will you find that money cannot be eaten 20.11.10, 05:23 folksdojczer4kategorji napisała: Then will you find that money cannot be eaten Orientuje się może kto, ilu przedstawicieli Indian z Lasów Brazylijskich oraz Aboriginal People z Australii zasiadało w bankach irlandzkich? Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: Then will you find that money cannot be eaten 20.11.10, 05:30 Orientuje się tu może kto, kiedy Pan Mecenas razem ze swoim pupilkiem zajmą się z nieludzką, barbarzyńską deportacją Romów z Europy, zamiast siać tu niezgodę na forum? Ot co... Pytam się: Czy jeden Herszel Grynszpan nie wystarczy? Odpowiedz Link
maria421 Re: Then will you find that money cannot be eaten 20.11.10, 09:24 Jaka znow deportacja Romow z Europy? Narazie deportowano ich tylko z Francji i zamierza sie deportowac z Wloch, ale tylko Romow ktorzy nie maja obywatelstwa Francji czy Wloch. Przy okazji- orientuje sie tu moze kto (jak to zwykle Folks pyta) czy prawo do swobodnego przemieszczania sie obywateli krajow UE w krajach UE obejmuje rowniez prawo tych obywateli do budowania nielegalnych koczowisk w dowolnie wybranym kraju UE? Odpowiedz Link
gaarsch mają prawo do życia "artgerecht", 20.11.10, 09:32 podobne prawo mają rówmież zwierzęta, zapewnia to ustawa o ochronie gatunków. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Then will you find that money cannot be eaten 20.11.10, 10:14 maria421 napisała: > > Przy okazji- orientuje sie tu moze kto (jak to zwykle Folks pyta) czy prawo do > swobodnego przemieszczania sie obywateli krajow UE w krajach UE obejmuje rownie > z prawo tych obywateli do budowania nielegalnych koczowisk w dowolnie wybranym > kraju UE? Widzisz Mario, oparłaś jedno pytanie na "twórczości" asieka i już wyszedł debilizm. Prawo do czegoś nielegalnego - poezja. Odpowiedz Link
maria421 Re: Then will you find that money cannot be eaten 20.11.10, 10:20 Januszku, pytanie bylo retoryczne, nastepnym razem gdy takie pytanie zadam, to zaznacze specjalnie dla Ciebie "Uwaga! pytanie retoryczne" Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Then will you find that money cannot be eaten 20.11.10, 10:32 Dla mnie pytanie to po prostu śmierdziało asiekiem - stąd reakcja. Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: Then will you find that money cannot be eaten 20.11.10, 10:41 ja.nusz napisał: > Dla mnie pytanie to po prostu śmierdziało asiekiem - stąd reakcja. -------------------------------------------------- Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: Then will you find that money cannot be eaten 20.11.10, 10:25 maria421 napisała: > Jaka znow deportacja Romow z Europy? Narazie deportowano ich tylko z Francji i > zamierza sie deportowac z Wloch, ale tylko Romow ktorzy nie maja obywatelstwa F > rancji czy Wloch. > > Przy okazji- orientuje sie tu moze kto (jak to zwykle Folks pyta) czy prawo do > swobodnego przemieszczania sie obywateli krajow UE w krajach UE obejmuje rownie > z prawo tych obywateli do budowania nielegalnych koczowisk w dowolnie wybranym > kraju UE? Nu! Ja bardzo proszę o więcej szacunku do innych ways of life! Jeśli prawo nie nadąża za życiem, trza je zmienić. Po co opłacamy tych państwa w parlamentach? Za pierdzenie w stołki? Albo co? Ot co... Odpowiedz Link
maria421 Re: Welttoilettentag 19.11.10, 16:01 lepian4 napisał: > Mario, wyobraz sobie, ze ci, ktorych wspominasz, nie posiadali nic. O wlasnym d > omostwie nawet nie marzyli. Juz wczesniej sily przyrody wielokrotnie im wszystk > o zniszczyly. Pomoc miedzynarodowa trafila jedynie do rak skorumpowanej wladzy, > ktora nawet przez chwile nie pomyslala o wlasnych obywatelach. Wracajac do te > matu, toalet w zdecydowanej wiekszosci nie mielli przed ostatnim trzesieniem zi > emii. Laczy ich jednak duzo z naszym ukochanym guru: wine za ich nieszczescia > ponosza zwykle inni. Lepian, wybacz, ale bzdury piszesz. Trzesienie ziemi nie wybiera, traca wszyscy, biedni i bogaci i wszyscy sa zdani na wybor- albo picie wody butelkowanej lub uzdatnianej specjalnymi pastylkami, albo , z braku innych mozliwosci wybor- albo umre z pragnienia, albo napije sie nieoczyszczonej wody i zaryzykuje ze moze mnie cholera nie chwyci, a jak chwyci, to moze mnie uratuja. Mam zaszczyt znac osobiscie tego czlowieka: www.donboscomission.de/index.php?id=3938 Jak chcesz wiedziec jak jest na Haiti to sie z nim skontaktuj, on tam pomaga najbiedniejszym od 35 lat. Dzieki takim ludziom istnieja na Haiti szkoly. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Welttoilettentag 19.11.10, 19:06 "In Haiti redet unterwegs jeder mit jedem. Wenn man den Menschen unterwegs zuhört, ist das einzige Gesprächsthema Essen, Lebensmittel – Geld für Essen aufbringen. " Besonders nach 18 Uhr!!!! Odpowiedz Link
gadupa Re: Welttoilettentag 19.11.10, 11:18 Lepiance zwieracz puszcza caly czas! Slabe nerwy ma blondynka. buahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link
lepian4 Re: Welttoilettentag 19.11.10, 15:07 Aus Hygienegründen werden in Indien und muslimisch geprägten Ländern Hocktoiletten verwendet. Wenn die Einheimischen gezwungen sind, ein Sitzklo zu benutzen, so tun sie dies, indem sie sich auf die Klobrille stellen und eine hockende Haltung einnehmen. Dies führt zu deren Verschmutzung und Unbenutzbarkeit für die Nachfolgenden. Bei dauerhaftem Missbrauch ergeben sich Verkratzungen, die eine ordnungsgemäße Benutzung nicht mehr möglich machen. Dies ist insbesondere in öffentlichen Toiletten der Vereinigten Arabischen Emirate ein Problem. Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: Welttoilettentag 19.11.10, 15:14 lepian4 napisał: indem sie sich auf die Klobrille stellen -------------------------- Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: Welttoilettentag 19.11.10, 15:19 lepian4 napisał: > > Donnerbalken ----------------------------------- Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: Welttoilettentag 19.11.10, 15:41 U indyjskich specjalistów od programowania, którzy pomagają Niemiaszkom w zapoznywaniu się z Compucerem i którym altkanzler Szreder wystawił grinkarty, takich urządzeń prawie w ogóle nie znają. Globtroterowie podróżujący przez Indie pociągiem, donoszą, że w porannych godzinach widać na poboczach torów olbrzymią ilość nagich dupsk. Ale ja mimo to uważam, że Hindusi zrobili dużo dobrego dla naszej gospodarki. Nasz Pan Mecenas miał poprzez kilka miesięcy zajęcie w Koloni nad Renem, oby się zapoznać z hinduskim sposobem pracy. Ja wcale nie twierdzę, że Pan Mecenas ma skłonności rasistowskie, o nie! Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji The German Way of Life... 20.11.10, 07:02 Nasz kochany Zbycho outował się kilkakrotnie na łamach niniejszego forum jako zapalony zwolennik The German Way of Life. Orientuje się kto może jaki jest jego stosunek do niemiaszkowego zwyczaju wyposażania sroczy w tekstylia? Ja mam zamiar zorganizować razem z naszym kochanym Zbychem taki Komitet Pomocy Polskim Uczniom. W każdym polskim szkolnym wychodku tekstylny garniturek ku polepszeniu poczucia i godności osobistej uczni i uczennic. Kto ma zamiar nasz projekt financyjnie wesprzec, jest mile widziany. Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: Welttoilettentag 20.11.10, 10:12 Podróżny bidet tylko dla niewiast... Jaka szkoda, że nie jestem niewiastą... Ot co... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Welttoilettentag 20.11.10, 10:15 olksdojczer4kategorji napisała: > > Jaka szkoda, że nie jestem niewiastą... Niewiastą może nie jesteś, ale pizdą do kwadratu na pewno. > Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: Welttoilettentag 20.11.10, 10:36 ja.nusz napisał w swoim wykwintnym stylu: > olksdojczer4kategorji napisała: > > > > Jaka szkoda, że nie jestem niewiastą... > > Niewiastą może nie jesteś, ale pizdą do kwadratu na pewno. > > ---------------------------------------------> Ale cycki to mam owłosione.... Ot co... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Welttoilettentag 20.11.10, 10:40 Co jak co, ale twój wygląd zewnętrzny naprawdę nikogo nie interesuje. Wystarczą twoje perwersyjne poglądy. Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: Welttoilettentag 20.11.10, 10:53 ja.nusz napisał: > Co jak co, ale twój wygląd zewnętrzny naprawdę nikogo nie interesuje. Wystarczą > twoje perwersyjne poglądy. ------------------------------------------ Odpowiedz Link