cuski 04.08.06, 04:11 Cos dla samcow, he he he... W okienku ponizej, gdzie pisze "GO!" probujcie wpisywac jakies angielskie slowka i zobaczcie, jak bedzie reagowala ta blondyna za barem, he he he... PS. Na poczatek sprobujcie wpisac slowo: smile. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jozek_cork Re: Cos dla samcow :))) 04.08.06, 08:05 hmm, takie sobie, dziewczyny nie brzydkie ale, haha hah a pozdrawiam Odpowiedz Link
tadeuszx Nic nie ma. Po pobraniu 04.08.06, 17:01 pokazuje nieznany format pliku i nie otwiera!? I do kitu z takim linkiem...hahaha.... Odpowiedz Link
aldona401 Tadeusz 04.08.06, 17:05 wez mojego kompa. Nie jestem samcem a u mnie otwiera. Tyle, ze nie mam dla niej zadnych "zadan" hahaha. A zreszta, co to za przyjemnosc jesc cukierka przez monitor. Odpowiedz Link
kiki-sriki Re: Tadeusz 04.08.06, 17:20 z mojego tez sobie obejrzalam i sie strachu najadlam bo jakies dwie lalunie barbie straszyl jakis brzydal!!! ale wczesniej milo mi panienka powiedziala HAAAAJ Odpowiedz Link
cuski Tadeusz 05.08.06, 02:32 Moze powinienes sobie zainstalowac na kompie Java script ? PS. Program ten jest potrzebny do otwierania niektorych stron w necie. Odpowiedz Link
zettrzy Re: Cos dla samcow :))) 05.08.06, 17:31 kazalam jej sie rozebrac, a tu przyszedl jakis gostek, zlapal ja za tylek i dostal w odpowiedzi kopa w czesci wystajace... do tej pory lezy na ekranie i cierpi ale ona sie nie rozebrala co jest? Odpowiedz Link
jozek_cork cuski 06.08.06, 13:20 cos slabo mi idzie haha ha, moze jakas podpowiedz ? pozdrawiam Odpowiedz Link
kiki-sriki Re: He he he... 06.08.06, 17:14 ja wpisalam "run" to mi jakies barbie wyskoczyly) Odpowiedz Link
jozek_cork Re: He he he... 06.08.06, 19:23 nie bede pisal co wpisywalem ha ha ahi co sie dzialo, pozdrawiam Odpowiedz Link
kiki-sriki Re: He he he... 06.08.06, 19:25 hehehe a ja jeszcze kilka polecen znalazlam) Odpowiedz Link
aldona401 Re: aldona 06.08.06, 19:32 Kiki, zdecydowanie wole facetow! i do tego takich ktorych nie musze prosic )))) Odpowiedz Link
jozek_cork Aldona 06.08.06, 21:11 niestety nie chce wyjsc, taka malpa! ha ha ha, pozdrawiam Odpowiedz Link
kiki-sriki cuski 08.08.06, 09:05 no to prosze polecenia: run; jump; write; draw; read; wiecej narazie nie wyczailam) a ty wy kurna mieszkacie w hameryce i znacie lepiej angielski mi sie skonczyly pomysly na czasowniki hahaha Odpowiedz Link
harajukugirl Re: cuski 08.08.06, 20:02 A tam ja troche Freddy Kruger przesladuje. Co to za historia? Ja tez generalnie wole facetow ale od Frediego to juz ta niunie wole ogladac. Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Cos dla samcow :))) 08.08.06, 19:51 zettrzy napisała: > kazalam jej sie rozebrac, a tu przyszedl jakis gostek, zlapal ja za tylek i > dostal w odpowiedzi kopa w czesci wystajace... do tej pory lezy na ekranie i ci > erpi > ale ona sie nie rozebrala > co jest? Dla mnie sie nie tylko rozebrala ale jeszze nachylila dwa razy!!! Oj chyba jej polece cos naprawde fajnego! Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Strip 08.08.06, 19:53 Napiszcie jej to take her bra off and than bend down . A kto sie odwazy poprosic ja o cos naprawde sprosnego niech opisze tutaj koniecznie. Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Jozek i Cuski 09.08.06, 19:27 A u mnie to polecenie zawsze dziala ; staje poprostu przed lustrem i wydaje polecenia ha,ha. Odpowiedz Link
jozek_cork hurajukugirl 09.08.06, 19:31 ha ha ha dobre,a my mozemy wydac Ci taka komende ? ha ha ) Odpowiedz Link
aldona401 Dajcie jej odpoczac 09.08.06, 19:32 hahaha, ona juz sama nie wie co ma pokazywac, ubierac sie czy rozbierac. Kazdy pisze cos od siebie. Odpowiedz Link
jozek_cork Re: Dajcie jej odpoczac 09.08.06, 19:35 ha ha ha Aldona, o kim piszesz ? ha ha Odpowiedz Link
aldona401 Jozek 09.08.06, 19:39 o lalce pisze, miala byc dla samcow a i dziewczyny dorwaly sie do niej. Ale z tego co czytam, tak ja wszyscy mecza, ze dziewcze raz reaguje a raz nie hahaha. W koncu i za barem czasem trzeba miec przerwe ))). Odpowiedz Link
aldona401 Jozek 09.08.06, 19:45 piwa nie pijam, naucz ja robic drinki z ginu. I niech przyprowadzi do baru ojca hahaha, to i zaczne tam latac. Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Jozek & Aldona 10.08.06, 00:32 Aldona ojca nie! Niech przyprowadzi brata to i ja sie zalapie i wino koniecznie zamiast piwa musi byc a jak bedzie wino to, Jozek,ja na polecenia napewno sie dam namowic. Ha,ha. Odpowiedz Link
cuski Harajuku 10.08.06, 02:49 Czyli jak bedzie wino, to pokazesz nam to swoje co nieco ? Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Cuski 10.08.06, 16:14 No to wszystko od polecen zalezy!!! A tak jak i ta wasza niunia moge sobie co niekture ignorowac no nie? Odpowiedz Link