Dodaj do ulubionych

Zemsta p.o.dyretkora Kowalewskiego

IP: *.tkb.net.pl 04.02.02, 12:27
Sytuacja w Dramatycznym woła o pomstę do Niega.
To wstyd dla Białegostoku na całą Polskę.
Kto powołał tego faceta? Kto go popiera?
Czy polityka, układy i układziki musza wdzierać się nawet za próg teatru?
Ludzi o tym trzeba mówić głośno! Wywalić Kowalewskiego z roboty!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Maciej Re: Zemsta p.o.dyretkora Kowalewskiego IP: *.siemens.pl 04.02.02, 15:16
      To ciekawe, iż przypadkowi ludzie kierują (nawet p.o.) taką instytucją! No ale
      Urząd Marszałkowski i Wojewódzki w moim rodzinnym mieście już nie raz pokazał
      co potrafi! Panowie!, chciałoby sie rzec "robotnicy do fabryk , artyści do
      pióra" ale może lepiej "schowajcie słomę bo widać jak wystaje z butów". Oj
      Polska B (sam sie tu urodziłem i wstyd mi!!!)Jak widać nawet wichury nie zmiotą
      stołków spod szanownych...

Pozdrawiam
    • Gość: karol Re: Zemsta głupoty IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 04.02.02, 16:14
      Dajcie facetowi wystawic i popracować.
      Jest szefem i ma prawo robić to robi. Jak sztuki bedą ok. to dobrze a ,ak nie
      to dopiero wtedy WON ! Ja tam nie mam nic przeciwko temu w w Teatrze coś się
      zmieniło. A nagonka GAzetki jest tak stronnicza jak pismo związkowe.
      • anka1 Re: Zemsta głupoty 04.02.02, 18:11
        a dlaczego zaczyna od zwolnien i to niezlych aktorek? nic dziwnego ze sprawa
        zaczyna nieprzyjemnie pachniec.zobaczymy po wyborach samorzadowych co bedzie
        dalej:)
        • Gość: k. Re: Zemsta głupoty IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 04.02.02, 18:21
          Zostań dyrektorem to będziesz oceniał kto jest niezły a kto dobry. Uważam że
          dożywocie dla aktorów w teatrze to nie jest najlepszy pomysł. Dyrektora nie
          bronię bo nie wiem kto on jest i co potrafi - a chętnie bym zobaczył. A że
          każdy dyrektor ma prawo zwalniać - z tym chcecie polemizować to zakładać już
          komisje robotniczo-chłopską ze red. Żmijewską na czele i w miasto !
          • anka1 Re: Zemsta głupoty 04.02.02, 18:24
            uchacha! dobry pomysl! zaraz napisze podanie do Gazety zeby mnie dyrektorem
            teatru mianowala jak bede miala 5000 post na naszym forum. to bedzie najlepsza
            nagroda.
          • Gość: Wojtal Re: Zemsta głupoty IP: *.csk.pl 04.02.02, 21:52
            Gość portalu: k. napisał(a):

> A że
            > każdy dyrektor ma prawo zwalniać - z tym chcecie polemizować

To niech pozwalnia wszystkich aktorów i sam występuje. Będziemy mieli teatr
            jednego aktora. I dwa w jednym- aktora i dyrektora
    • Gość: Marat Re: Zemsta p.o.dyretkora Kowalewskiego IP: *.ec.bialystok.pl 05.02.02, 11:02
      Pan Dyrektor Kowalewski jest bardzo mądrym i religijnym człowiekiem. Nic to, że
      przywieziono go z Ełku w worku. Nic to, że stało się to z poparcia
      lobby "katolicko-narodowego" w urzędzie marszałkowskim, które to lobby było
      przeciwne wystawianiu skądinąd wyśmienitej "Konopielki" (widziałem -
      rewelacja!). Nie przeszkadza mi też zupełnie stwierdzenie Pana Dyrektora
      Kowalewskiego "... <Moralność Pani Dulskiej> propaguje seks przedmałżeński...".
      Nie przekonują mnie ci, którzy mówią, że jego wizerunek jawi im się jako
      zakompleksiona osoba z prowincji, nie mająca wizji ani pojęcia o teatrze, ale
      starająca się za wszelką cenę zadowolić swoich protektorów.

Jedno mnie tylko niepokoi.

Dlaczego moi sąsiedzi spod mostu mówią, że gdyby on trafił w nasze towarzystwo,
      mógłby ze swoją dyspozycyjnością i poglądami robić co najwyżej za cwela?...
      • Gość: Marat Re: Zemsta - dodatek IP: *.ec.bialystok.pl 05.02.02, 11:25
        A tak już w ogóle - dlaczego niektóre skrajne środowiska, np te typu Akcji
        Katolickiej tak boją się nawet rozmawiać o seksie?
        Czyżby ci ludzie byli kiepscy w łóżku?
        • anka1 Re: Zemsta - dodatek 05.02.02, 13:14
          pewnie tak. a na dodatek niektorym sie chyba wydaje ze zostali niepokalanie
          poczeci.zadufki!
          • Gość: jaca Re: Zemsta - dodatek IP: *.ec.bialystok.pl 06.02.02, 18:06
            JEŻELI p.Kowalewski ma pojęcie tylko o teatrze (jeżeli wogóle ma)to niech się
            dalej tym zajmuje, ale na poziomie amtorskim i nie bierze się za profesjonalizm
            o którym nie ma pojęcia. A może p.Kowalewski dostał się do teatru dzięki
            szerokim plecom. Z tego co pamiętam "Moralność Pani Dulskiej " jest lekturą
            szkolną, która nie demoralizuje, ale wychowuje kolejne pokolenia. Więc moim
            zdaniem p. Kowalewski jeśli tego nie wie powinien może zacząć swą edukację od
            lektury szkolnej:-)))Ciekaw jestem też dlaczego nowy "dyrektor" jest taki
            mściwy. Polecam p. Kowaleskiemu wypowidź p.Kazimierza Kaczora, który jest dla
            mnie autorytetem w swojej dziedzinie kultury i popieram też zdanie w którym p.
            Kaczor sugeruje ustąpienie z zajmowanego stanowiska jeżeli się nie potrafi być
            człowiekiem z klasą.
            • Gość: tutu Re: Zemsta - dodatek IP: *.csk.pl 06.02.02, 18:16
              Właśnie słyszałam wypowiedź pana Kowalewskiego, w której stwierdził, że ma
              wyższe oczekiwania artystyczne od zespołu aktorskiego, niż jego poprzednicy

To bardzo chwalebne, tylko po co pchał się do Białegostoku? Powinien był od
              razu zacząć co najmniejod Warszawy

Aha, zwolnień podobno ma nie być bo zainterweniował Urząd Marszałkowski
              • Gość: adam Re: Zemsta - dodatek IP: *.ec.bialystok.pl 06.02.02, 18:32
                Jeśli przyjeżdża jakiś Krzyżak za szanownym biskupem i zaczyna od takich
                porządków, to znaczy że cofamy się do średniowiecza. I co na to Urząd
                Marszałkowski?
    • Gość: piłat Re: Zemsta p.o.dyretkora Kowalewskiego IP: *.ec.bialystok.pl 06.02.02, 20:03
      Wstyd mi że mieszkam w tym mieście, które jest obśmiewane przez cały kraj. To
      tutaj obcina się genitalia, połyka prezerwatywy, a na dworcach stoją furmanki i
      zaprzęgi konne. "Śledzia" z białostockiego poznają zaś wszyscy i wszędzie.
      Dumny zaś byłem jedynie z kultury. Niestety głupota ludzka ma długie macki, a
      jeżeli na miejscu brak takowej importuje się ją z Ełku. Sytuacja w teatrze
      dramatycznym jest dramatyczna. Do filharmonii zaś proponuję na dyrektora
      jakiegoś bezrobotnego muzyka disco polo. Wówczas kultura podlasia będzie
      nwzajem się uzupełniać ku pokrzepieniu serc przyszłych pokoleń.
    • Gość: Zibi Re: Zemsta p.o.dyretkora Kowalewskiego IP: *.ec.bialystok.pl 08.02.02, 19:17
      Ludzi o tym trzeba mówić głośno! Trzeba bronić kultury w naszym mieście tak jak
      to wypowiada się p.Śmigiewicz. Wywalić Kowalewskiego z roboty!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Jan Re: Zemsta p.o.dyretkora Kowalewskiego IP: *.proxy.aol.com 12.02.02, 06:07
      Pierwszy raz slysze o Panu Kowalewskim.
      Czemu go nie lubicie. :-)
      • Gość: ryba Re: Zemsta p.o.dyretkora Kowalewskiego IP: 192.168.6.* 13.02.02, 23:56
        Czytaj gazety!!!
        • anka1 Re: Zemsta p.o.dyretkora Kowalewskiego 14.02.02, 08:22
          albo idz do teatru poki jeszcze jest na co:)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka