gwiazdeczka79 22.09.09, 22:08 Gdzie w Białymstoku mozna zrobić badanie HSG poza Klinika Rozrodczości Uniwersytetu Medycznego?Bardzo prosze o odpowiedź! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwonka50 Re: badanie HSG 23.09.09, 21:43 Oho. To trudne pytanie. To dosyć skomplikowane badanie z podaniem kontrastu. A u Arciszewskiego pytałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
natt Re: badanie HSG 23.09.09, 21:49 Poza kliniką raczej nigdzie. To skomplikowane, wymagające specjalistycznego sprzętu badanie. A lekarze w klinice akurat należą do najlepszych w Białymstoku. Większość z nich zresztą praktykuje też prywatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdeczka79 Re: badanie HSG 23.09.09, 22:15 no własnie chodze prywatnie do jednego z lekarzy,który pracuje w klinice,nie moga mnie teraz przyjąc na to badanie ze względu na wyczerpany limit zbiegów z NFZ:-( Odpowiedz Link Zgłoś
natt Re: badanie HSG 24.09.09, 09:20 Wypytaj jeszcze swojego lekarza, może ci coś doradzi, ale obawiam się że badanie będziesz musiała zrobić w innym mieście. W przypadku Białego najłatwiej będzie ci pewnie w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonka50 Re: badanie HSG 25.09.09, 13:38 > no własnie chodze prywatnie do jednego z lekarzy,który pracuje w > klinice,nie moga mnie teraz przyjąc na to badanie ze względu na > wyczerpany limit zbiegów z NFZ:-( Tak myślałam :-( Twój lekarz powinien ci coś doradzić. Odpowiedz Link Zgłoś