Dodaj do ulubionych

Breakdance

IP: dns.d* / *.mofnet.gov.pl 30.01.04, 10:50
Występ breakdanserów przed papieżem był wielką nobilitacją dla stylu.
Obserwuj wątek
    • Gość: breakdoode Re: Breakdance IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.04, 22:08
      Zaraz, zaraz...(a propo zdjęcia..) jaki konkurs? Jakie II miejsce?...dlaczego
      nie ma zdjęć osób, które wypowiadają się w artykule? Albo, dlaczego nie ma mowy
      o owym konkursie?W gazecie(druk) zdjęcia ok., ale tutaj...nieporozumienie?:/
      • alex.4 Re: Breakdance 01.02.04, 15:04
        a papiez jeszcze kontaktuje?
        • Gość: rick Re: Breakdance IP: *.home.cgocable.net 01.02.04, 15:09
          tak i modli sie o twoje zdrowie,bo orozum moze juz za puzno
          • alex.4 Re: Breakdance 01.02.04, 15:30
            papiez od dawna juz chyba nie za bardzo lapie co sie na swiecie dzieje. Juz
            kilka lat temu jak rozmawial z Ronaldo to nie mial pojecia kto to jest. a od
            tego czasu papiez wyglada znacznie gorzej...
            Pozdr
            • Gość: rick Re: Breakdance IP: *.home.cgocable.net 01.02.04, 15:45
              jestes wyjatkowo odkrywczy.Do tej pory myslalem ze jak Go pokazuja jest
              dopiero co po bardzo dlugiej przejazdzce na nartach i dlatego tak wyglada.
              alex.4 podziwiam cie
              • alex.4 Re: Breakdance 01.02.04, 15:58
                nie iwdzisz jak on wyglada kiedy celebruje msze? Albo kiedy czyta kazanie?
                Niedoleznosc w jego wieku jest czyms normalnym. Klopoty z umyslem tez sie
                zdarzaja...
                Pozdr
                • Gość: rick Re: Breakdance IP: *.home.cgocable.net 01.02.04, 16:05
                  papiez jest w coraz gorszej formie,to prawda. Jakie masz mozliwosci
                  wylapywania problemow w Jego mysleniu.Czyzbys byl w jego najblizszym otoczeniu
                  i wiesz wiecej na ten temat.
                • Gość: katolik Re: Breakdance IP: 81.15.254.* 01.02.04, 16:09
                  Alex 4 odpi....l sie od naszego kochanego papieża . On jest w bardzo dobrej
                  formie fizycznej {w telewizji bardzo często mówią: Ojciec święty był w
                  doskonałej formie. Jezeli jesteś slepy to mozesz zaufać telewizji. W tamtym
                  roku w kwietniu podali że papież udał się na wycieczkę w góry
                  • Gość: rick Re: Breakdance IP: *.home.cgocable.net 01.02.04, 16:13
                    katolik,idz do spowiedzi bo zgrzeszyles.Nie wiem z czego powstales,ale w proch
                    sie obrucisz grzeszniku.Bog z Toba bracie.
                    • wanda35 Re: Breakdance 01.02.04, 16:22
                      A co na temat papieża nie mozna sobie pożarować jak czyni to "katolik"? Nie
                      wiem ile masz lat, ja jednak doskonale pamietam jakie jaja robili Polacy z
                      Brezniewa na temat jego zdrowia, chociaż Breżniew był okazem zdrowia w
                      porównaniu z papieżem. Z tą wycieczką w góry to prawda , sama to słyszałam
                    • Gość: katolik Re: Breakdance IP: 81.15.254.* 01.02.04, 16:34
                      W tym "świetym" kraju nawet mysleć krytycznie o Wojtyle nie można, bo to juz
                      zakrawa na herezję. Rick czesciej siegaj do słownika ortograficznego a mniej do
                      pisma sw. Obrócisz pisze sie przez "ó"
                      • Gość: rick Re: Breakdance IP: *.home.cgocable.net 01.02.04, 17:05
                        katolik,jestes swietny z ortografii,z opinja o inteligencji powstrzymam sie bo
                        nie jestem w stanie tego ocenic.Szczesc Boze dobry czlowieku.
                        • alex.4 Re: Breakdance 01.02.04, 19:18
                          Sposob mowienia papieza, trudnosc jaka mu to sprawia jest bardzo
                          symptomatyczne. Wszyscy wiedza, ze Jan Pawel II ma problemy zwiazane z choroba
                          parkinsona. To biedny stary czlowiek, ktory potrzebuje odpoczynku. To ze nie
                          rezygnuje mimo bolaczek wynika przede wszystkim z naciskow jego otoczenia (z
                          dziwiszem na zcele), ktore boi sie o swoje posady.
                          Mnie sie zawsze czuje smutek kiedy widze ze ten stary czlowiek poddaje sie
                          takiemu wysilkowi
                          Pozdr
                          • Gość: aneta Re: Breakdance IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.04, 22:06
                            hmm wydawało mi się, że coś mądrego tu przeczytam, głos naszej białostockiej
                            młodzieży, która pragnie coś ze sobą zrobic. Tańcze hip-hop od roku, wcześniej
                            był tradycyjny rap <== fajna sprawa. Brakuje mi trochę techniki, bo w hh są
                            elementy breaka, a ja nic z tego nie potrafię:P nie mam od kogo się uczyć, no i
                            jestem dziewczyną:D co mi sprawy nie ułatwia specjalnie. Chętnie dowiedziałabym
                            się o tym czegoś więcej i zobaczyła jak wyglądają zajęcia w szkole Pana:P
                            Bogusławskiego. A tv osobiście nie znosze i dowiedziałam się o tym występie dla
                            Papieża pare dni później:D. Szkoda. Może wiecie, gdzie można coś o tym
                            przeczytać??? heeeh
                            No i wydaje mi się, że osoba Papieża nie podlega dyskusji i ocenom, ani jego
                            stan fizyczny, ani psychiczny. Chyba nie do nas to należy, a Papież jak na
                            swoje lata 3ma się nieźle (szczególnie biorąc pod uwagę to co robił i robi
                            przez całe życie).
                            • ogabignac Re: Breakdance 12.02.04, 23:02
                              Trzyma no się Aneto!
                              Tańcz mała tańcz.
                              • Gość: aneta Re: Breakdance IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.04, 18:09
                                hehe takie życzenia walentynkowe???? ;]]]
                                thx:P
                                tancze tancze co innego mi pozostalo:P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka