norikate 19.03.10, 03:57 Och jak wspaniale, ze sa zdjecia tych debili. Moi koledzy z Kuby juz maja na nich oko, a ja kopa przyloze w te glupie mordy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
manhu Re: Wyrok w zawieszeniu to żaden wyrok !. 19.03.10, 13:15 Re: Wyrok w zawieszeniu to żaden wyrok !. Zgadza się, a zdjęcia dodadzą im sławy jako "bojownikom białej rasy", w skrócie było warto, a zatem takich akcji przybędzie - żenada (przynajmniej mogli dostać z 20 000 grzywny). Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Wyrok za napaść na czarnoskórą studentkę 19.03.10, 05:43 W Londynie za taki czyn dostaliby 15 lat do odsiadki w Polsce mordobicia pod dyskotekami to dalej lokalny folklor a zaatakowanie kobiety to zaloty. Odpowiedz Link Zgłoś
prof_uj Re: Wyrok za napaść na czarnoskórą studentkę 19.03.10, 08:34 no bo w Polsce sady tez sa rasistowskie i traktuja "kolorowych" jak zwierzeta: wysokosc wyroku zasadzonego przez POLSKIEGO SEDZIEGO w tej sprawie jest podobna do ostatnich wyrokow zasadzonych przez POLSKICH SEDZIOW za znecanie sie nad zwierzetami. Moze nie mam racji? Poniewaz takie wyroki zapadaja WSZEDZIE w Polsce mam pytanie: czy jest to nastepstwem rasizmu jednostkowego czy systemowego: czy aby system uczenia przyszlych prawnikow nie jest chory? Bo, jak napisał "ogabignac" >W Londynie za taki czyn dostaliby 15 lat do odsiadki<. Dodam, ze nie tylko w Londynie ale w calej cywilizowanej Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
pacal2 W Londynie 15? a dla kogo ten wywiad? 19.03.10, 10:44 Dla Dziennika Zachodniego? To bez kozery powiem pińcet. Albo pieprzysz trzy po trzy, albo w Londynie prawo stanęło na głowie. Za pobicie (niezależnie od kontekstu) więcej niż za zabójstwo? Jeśli tak jest naprawdę, to nie chciałbym mieszkać w takim kraju. > w Polsce mordobicia pod dyskotekami to dalej lokalny folklor Taaak, bo w tej twojej cudownej UK nawaleni goście po scysjach nie piorą się przy okazji imprez, tylko podają sobie rączki i idą na nocnego fajfokloka. Cudowny naród ci Anglicy. Szkoda że tylko w twoich zwidach nocnych. > A zaatakowanie kobiety to zaloty. Może w twoich rodzinnych stronach. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.wrt Re: Wyrok za napaść na czarnoskórą studentkę 19.03.10, 05:48 może ich dzieci założą rodzine w innym kraju i będą mieli wnuczęta o innym kolorze skóry. Co wtedy uczynia Ci sprawcy ? Odpowiedz Link Zgłoś
azjael Jaki k.... wyrok?! 19.03.10, 10:56 Co to jest parę miechów w zawieszeniu na 5 lat? Jak ma być w tym kraju dobrze jak sady jaja se robią? Jest pobicie czy go nie ma? Skoro ją stłukli, to od 3 lat na łeb powinna zacząć się rozmowa i to bez zawieszenia. Sędzia chyba też rasistka, skoro w zawiasy się bawi Odpowiedz Link Zgłoś
borys996 Wyrok sądu rozbawił bandytów.. 19.03.10, 11:00 ...Taki powinien być tytuł artykułu. "Sąd... Chce też pomóc osobom takim jak pokrzywdzona, by nie bały się pójść do sklepu, kina, czy wyjść z domu." Jaasne po takim wyroku na pewno juz nikt nie będzie się bał. Dla skinów wyrok w zawiasach to powód do dumy. Będą się mogli chwalić kumplom. Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Wyrok za napaść na czarnoskórą studentkę 19.03.10, 11:27 Dlaczego w zawieszeniu? Odpowiedz Link Zgłoś
mppmpp "White power" - zlać czarnoskórą kobietę. 19.03.10, 11:51 "White power" - zlać czarnoskórą kobietę. No faktycznie "power" jak cholera. Jak odwaga! Jak przemyślność! "White power" jak nic! Jesteśmy panami świata, bo daliśmy wycisk kobiecie przy wychodku. No , Super! I te twarze, jakże natchnione i inteligentne! Super! Odpowiedz Link Zgłoś
predyktor_666 Wyrok za napaść na czarnoskórą studentkę 19.03.10, 12:40 Szok. Za to rozbawienie sędzia powinien natychmiast zdjąć zawiasy! ogłoszenie natychmiastowej wykonalności zdjęłoby uśmieszek z gąb tych zarozumialców! Odpowiedz Link Zgłoś
anders76 Re: Wyrok za napaść na czarnoskórą studentkę 19.03.10, 12:54 Sad ma takze mozliwosc ukarania za niewlasciwe zachowanie, powinien dolozyc 3 miechy aresztu od razu na sali rozpraw i popatrzec jak ich to bawi. Caly wyrok smiesznie lagodny. Odpowiedz Link Zgłoś
filthpurger Zenujacy sa ci "white power" ludzie 19.03.10, 13:08 skad sie biora te zasciankowe przyglupy z tymi usmieszkami na sali??? zalosny spektakl,sad powinien sie bardziej szanowac i nie dopuscic do tych durnowartych i prowokacyjnych usmieszkow w czasie procesu i po wyroku. Wyrok nie wyglada mi na kare, jest reprymanda w stylu " oj niegrzeczny chlopczyk jesli jeszcze raz tak zrobisz to dostaniesz klapsa". Nie wiem czy wyrok ma na celu zapewnienie bezpieczenstwa obcokrajowcow ale na pewno jest sukcesem extremalnych durniow typu "white power". Odpowiedz Link Zgłoś
emigrant38 Wyrok za napaść na czarnoskórą studentkę 19.03.10, 13:26 Polscy sedziowie sa niedouczeni i sprzedajni. Przestepcy drwia z wyrokow. Sady polskie sa dobre w skazywaniu bezdomnych, alimenciarzy itp. A juz celebrytow, czy politykow nie rusza - laskawie pogroza paluszkiem. Zenada. Odpowiedz Link Zgłoś
men_53 wyrok, który nie jest wyrokiem 19.03.10, 13:47 Pewnie, że byli rozbawieni. Ewidentne przestepstwo, tyle szumu wokół sprawy i wyrok, który nie jest wyrokiem. Miesiąc bezwzględnego wiezienia wart byłby więcej niż dekada w "zawiasach" Odpowiedz Link Zgłoś
grigori102 Wyrok za napaść na czarnoskórą studentkę 19.03.10, 13:59 Guma i wąskie drzwi na takich typów Odpowiedz Link Zgłoś
jokanda102 ale debile... skoro nie okazali nawet cienia skru 19.03.10, 14:52 chy, to dlaczego wyrok jest w zawieszeniu??? niczego sie nie nauczyli i nie naucza, nie ma wiec sensu sie z nimi cackac. swoja droga gratulacje dla ich rodzicow - rzeczywiscie swietnie wychowaliscie dzieci - na klasycznych gnoi Odpowiedz Link Zgłoś
kundzior Wyrok za napaść na czarnoskórą studentkę 19.03.10, 17:55 W zawieszeniu??? Może jak by sobie posiedzieli, ktoś by im przez otwór dupny natłukł szacunku. Odpowiedz Link Zgłoś
kundzior Re: Wyrok za napaść na czarnoskórą studentkę 19.03.10, 18:02 Z ta akcją był cyrk na całą Polskę, teraz znów cyrk na całą Polskę...ja nie mogę. Często spotykam się z ludźmi z innych miast w Polsce i wiem że wszyscy słyszeli o tym berbeciach i ich wybryku, Ci co nie znają nie byli w Białymstoku to się pytali czy rzeczywiście u nas tak się traktuje obcokrajowców. Odpowiedz Link Zgłoś
shiva772 Re: male ch_jki 19.03.10, 22:31 No pięknie :( Na miejscu tej studentki odwołałabym się. Mam nadzieję że to zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś