Gość: Master IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.04, 13:51 .... ja nie pamiętam ... :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dj.noiserr:)<lol2> Re: gdzie wczoraj balowaliście? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.04, 13:57 hm musialbym duzo myslec ale raczej odsypialem to gdzie sie bawilem ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: gdzie wczoraj balowaliście? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.04, 13:58 wczoraj nigdzie nie balowałem ale odpoczywałem po sobocie ktora była bardzo ciezka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nef Re: gdzie wczoraj balowaliście? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.04, 14:01 Wczoraj balowałem na niezłej balandze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karool Re: gdzie wczoraj balowaliście? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.04, 14:01 siema witam wczoraj sie kurowalem po sobotnim wieczorze no nara wam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojciech Szymula Re: gdzie wczoraj balowaliście? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.04, 14:01 Bawiłem się wyjebiście tylko niewim co się dziło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: gdzie wczoraj balowaliście? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.04, 14:03 Wczoraj bawiłem się na brata urodzinach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: gdzie wczoraj balowaliście? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.04, 14:05 no a wiec wczora bylem u kumpla byla tam mala imprezka kameralna wsumie bylo tam cztery osoby czyli dwie pary.Fajnie bylo ale krutko.hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: gdzie wczoraj balowaliście? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.04, 14:05 no a wiec wczora bylem u kumpla byla tam mala imprezka kameralna wsumie bylo tam cztery osoby czyli dwie pary.Fajnie bylo ale krutko.hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cleaner Atak klonów? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 23.02.04, 14:11 Atak prymitywnych klonów z jednego komputera, czy inna zaraza?. Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Atak klonów? 23.02.04, 23:25 Gość portalu: cleaner napisał(a): > Atak prymitywnych klonów z jednego komputera, czy inna zaraza?. Szuka takich co jak i on bawili. Jak w Białym powiadają - "na białej sali" - w łóżku;) Odpowiedz Link Zgłoś