Dodaj do ulubionych

Ania1 brawo

IP: *.interserw.com 18.02.02, 19:12
Ania1 przyczynia sie do porawy rankingu naszego forum bierzcie przykład bo
Białystok nie może być zawsze ostatni!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Akir Re: Ania1 brawo IP: 212.160.130.* 19.02.02, 09:40
      Oczywiście brawo dla Ani ale za jakość nie za ilość, ja osobiście nie czuję
      potrzeby czytania/wysyłania postów w stylu : temat: buup treść: wzzzzz.
      • Gość: Sylve Re: Ania1 brawo IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 09:54
        Trzeba powiedzie iz u Ani mozemy zauwazyc duzą ilosc postow o wysokiej jakosci.
        • anka1 Re: Ania1 brawo 19.02.02, 10:22
          dziekuje za wyrazy uznania:) ale moze mnie tak nie chwalcie bo sie zepsuje, a
          zreszta nie wszyscy moja tworczosc cenia, do czego zreszta maja prawo:)
        • Gość: Ra Ładnie pisze! IP: 195.116.68.* 26.02.02, 18:51
          Gość portalu: Sylve napisał(a):

> Trzeba powiedzie iz u Ani mozemy zauwazyc duzą ilosc postow o wysokiej jakosci.
          >

A i owszem: ma ładny charakter pisma - takie równe linijeczki!
    • Gość: Oka Re: Ania1 brawo IP: *.17.79.204.lifespan.org 19.02.02, 19:21
      Ja tez z wielka przyjemnoscia czytam wszystko, co napisala Ania1.
      I bardzo zaluje, ze jak na razie nie moge spotkac sie z nia i jeszcze paroma
      osobami w celu zwiedzenia bialostockich barow!!!
      Oka.
      • Gość: Elvis Re: Oka... IP: *.interserw.com 19.02.02, 20:55
        ... też jesteś fajna.
        • Gość: Oka Re: Oka... IP: *.17.79.204.lifespan.org 19.02.02, 22:18
          Gość portalu: Elvis napisał(a):

> ... też jesteś fajna.

Jezu, dostalam komplement!!! Wielkie dzieki. Jak bede w Bialymstoku, zapraszam
          Cie na duzego browca z mala pianka.
          Pozdrowienia!
          Oka.
          • Gość: Elvis Re: Oka... IP: *.interserw.com 20.02.02, 13:17
            Dzięki, to miłe. Będę pamiętał. ;)
            Pozdrawiam.
            • anka1 Re: Oka... 20.02.02, 17:27
              cos mi sie zdaje ze trzeba zrobic zebranie i podebatowac nad spotkaniem
              bialostockich forumowiczow! niniejszym przenosze sie na watek zebraniowy i
              poddam te propozycje pod rozwage!:)
              • Gość: Elvisek Re: Oka... IP: *.interserw.com 20.02.02, 17:52
                Ok. Rozumiem, wszystko jest pięknie, ładnie. W Białymstoku jest tyle świetnych
                pubów, że przydałoby się spotkanie ( jako koneserzy w celach ...).
                ps
                Proszę nie mylić Elvisa z Elviskiem ( to nie ten sam człowiek ) aczkolwiek
                znam tego drugiego i muszę powiedzieć, że jest w porządku. Mój serdeczny
                przyjaciel.
                • Gość: Elvis Re: Elvisek IP: *.interserw.com 20.02.02, 17:59
                  Stary ........brak mi słów.
            • Gość: Oka Re: Oka... IP: *.17.79.204.lifespan.org 20.02.02, 20:05
              Umawiacie sie na spotkanie przy czyms w plynie, a dla mnie to tortura. Ale
              dajcie mi znac kiedy zamierzacie dac wspolnie ognia, wiec ja tez o tej sanej
              porze dam czadu...do lusterka!
              Ale zaraz, zaraz... Chyba nawet i to nie wypali. Przeciez jak Wy macie
              wieczor, to ja jestem w pracy!
              Oka.
              • Gość: ........ Re: Oka... IP: *.sympatico.ca 20.02.02, 20:51
                A co to, w pracy juz nawet wypic nie mozna? Zrob ten wyjatek
                i strzel sobie. Dla towarzystwa ktos sie kiedys nawet powiesil.
                To nie jest moja rada dla Ciebie bron Boze, ale solidarna
                badz zawsze. Pozdrawiam ( chyba z bliska, bo ja tez mam inaczej
                z dniami i nocami)
                • Gość: Oka Re: Oka... IP: *.17.79.204.lifespan.org 20.02.02, 23:00
                  A gdzie jestes?
                  Ja w Bostonie.
                  Oka.
                  • Gość: ........ Re: Oka... IP: *.sympatico.ca 22.02.02, 20:16
                    A ja w kanadyjskim Vancouver. Pozdrawiam
                    • Gość: Acro Byłem pierwszy! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.02, 21:19
                      chciałem tylko nieskromnie zaznaczyć, że to ja pierwszy zauważyłem i
                      pochwaliłem niebagatelny wpływ Anki w forumową twórczość.

A co do picia proponuję rozwiązanie ponad podziałami (geograficznymi) wznosimy
                      kielichy na trzy-czte-ry!
                      • Gość: oka Re: Byłem pierwszy! IP: *.17.79.204.lifespan.org 22.02.02, 22:13
                        Super! Bardzo mi sie podoba ten pomysl!!! A wiec trzy-czte-ry!!!
                        No, moze niezupelnie, bo bede w pracy jeszcze 2 godziny. Ale jak tylko wroce
                        do domu...
                        Wasze zdrowie!!!
                        Oka
                        • Gość: ........ Re: Byłem pierwszy! IP: *.sympatico.ca 23.02.02, 04:30
                          Co tam pijesz? Ja najczesciej Absolutna. Ty razem zgodnie na
                          trzy, cztery i na zdrowie.
                          • anka1 Re: Byłem pierwszy! 23.02.02, 15:41
                            a ja powinnam za Wasze zdrowie wypic bo sama nic bym nie zdzialala na naszym
                            forumowym podworku!:)))
                            • Gość: Elvis Re: Byłem pierwszy! IP: *.interserw.com 23.02.02, 16:05
                              To jak myślisz, dogonimy Rzeszów i Olsztyn???
                              • anka1 Re: Byłem pierwszy! 23.02.02, 16:43
                                przegonimy!:)))
                                • Gość: Elvis Re: Byłem pierwszy! IP: *.interserw.com 23.02.02, 17:46
                                  O to jest właściwe podejście. :-)))))))))))))))))))))))))))))
                            • Gość: ........ Re: Byłem pierwszy! IP: *.sympatico.ca 24.02.02, 03:10
                              anka1 napisał(a):

> a ja powinnam za Wasze zdrowie wypic bo sama nic bym nie zdzialala na naszym
                              > forumowym podworku!:)))

A no niech Ci choc raz niepewnie przyznam racje. Tylko piszac
                              to, musze dodac ze Ty bez nas a my bez Ciebie nic. A wypic
                              jak zawsze razem najlepiej, i nie tylko wypic. Pozdrawiam
                              • anka1 Re: Byłem pierwszy! Wielokropek 25.02.02, 10:30
                                a dlaczego niepewne to przyznawanie mi racji?:)))
                                tez pozdrawiam!!!
                                • Gość: ........ Re: Byłem pierwszy! Wielokropek IP: *.sympatico.ca 26.02.02, 18:26
                                  anka1 napisał(a):

> a dlaczego niepewne to przyznawanie mi racji?:)))
                                  > tez pozdrawiam!!!

* Dlatego niepewne gdyz ciagle nie wiem na sto procent czy
                                  sama bys cos zdzialala bez nas czy tez nie ( to moje pisanie
                                  dotyczylo Twojej wczesniejszej wypowiedzi, nic wiecej). Przyznajac Ci
                                  racje powiedzialem ze tak, ze zdzialalabys bez nas. Czy tego
                                  Ci za malo? Nie przywiazuj az tak wielkiej uwagi do moich
                                  slow, czasami luznie pisanych. Pozdrawiam
                                  • anka1 Re: Byłem pierwszy! Wielokropek 27.02.02, 10:26
                                    dobrze, bede sie do twoich slow przywiazywac luzno:)))
                          • Gość: oka Re: Byłem pierwszy! IP: *.17.79.204.lifespan.org 26.02.02, 00:24
                            Z wodek tez Absoluta. Ale ogolnie wole czerwone winiacha wytrawne (moje
                            ulubione chilijskie Casillero Del Diablo). Za piwem nie przepadam, ale jak juz
                            cos to czeski Kumburak.
                            Oka
      • Gość: Jaz Adres proszę! IP: 195.116.68.* 26.02.02, 18:53
        Gość portalu: Oka napisał(a):

> Ja tez z wielka przyjemnoscia czytam wszystko, co napisala Ania1.
        > I bardzo zaluje, ze jak na razie nie moge spotkac sie z nia i jeszcze paroma
        > osobami w celu zwiedzenia bialostockich barow!!!
        > Oka.

Dajcie namiar, przyłączam się, walnąłbym ze dwa browarki pod ekumeniczną
        pogaduchę!
        • anka1 Re: Adres proszę! 27.02.02, 10:26
          jak cos z tego wyjdzie, namiary podamy:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka