Gość: pchelka IP: *.rthfrd01.tn.comcast.net 03.03.04, 01:57 jestem ciekawa gdzie najbardziej lubicie sie bawic w bialymstoku i w jakim pubie jest najlepsza atmosfera , pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: chinagirl Re: najlepsze puby i kluby w bialym IP: 195.136.45.* 04.03.04, 15:38 Polecam tawerne Ryczace Czterdziestki na Orzeszkowej w piatek wieczorem, a do potanczenie klub Mesa naprzeciw Golebiewskiego. Klub Metro odradzam -no, chyba, ze lubisz tlok i nacpane malolaty. Na kawke w trakcie niedzelnego spaceru - Odeon. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
beatty Re: Pub Strych 05.03.04, 15:07 Moim ulubionym pubem jest Stryszek. Podczas studiów spędziłam tam duuużo czasu. Bardzo fajna atmosfera. A poza tym poznałam tam mojego męża :) A za dyskotekami w Białymstoku nie przepadam, kiedys chodziliśmy do Herkulesów - ale teraz podobno tam sie zmieniło... Pozadrawiam Beatty Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: 05.03.04, 15:34 główną zaletą pubów Białostockich są ceny. Tu mozna pobawić się bardzo tanio. Ale jakość oferowanych usług najczęściej jest proporcjonalna do cen, niestety... Puby nie mają swojego klimatu, pomysły na nie najczęściej są monco nijakie. Przydałoby się jakiś sensowniejszy pomysł. Ja lubie Gryf, Odeon. Strych i ajkoś dziwnie niebo. Tam bawię się najczęściej. Ale niestety wszystkim białostockim pubom czegoś brakuje... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anfernee Re: najlepsze puby i kluby w bialym IP: *.iig.pl / *.iig.pl 05.03.04, 20:57 Antrakt, dalej eq aequo Odeon i Gryf Pub, następnie Wall Street (powstał na miejsce Labiryntu) i nieźle zapowiadający się Camelot (choć to chyba z wyższej półki). Mecze fajnie się ogląda w Polanie. A co do klimatu - klimat był w "Ratuszowej", gdy prowadził ją Michał Strokowski. Na jego wyjeździe do Łodzi miasto wiele straciło, nawet z racji tego, że Strokowski znał wielu muzyków i wiele fajnych kapel, które tu ściągał (że wyliczę chociażby Kiniora). Teraz nigdzie takiego klimatu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: najlepsze puby i kluby w bialym 06.03.04, 13:49 czarci miałby fajna atmosferę (choć ma konsekwentny wystrój), ale tam bawią się głównie malołaty (liceum), i dobór muzyki jest czasami mocno dyskusyjny... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
majkelm Re: najlepsze puby i kluby w bialym 06.03.04, 16:06 Ja osobiście polecam "Dyspensę" (dawne "pod kariatydami"). Pozdrawiam majkelm Odpowiedz Link Zgłoś