Gość: shylina IP: *.lubin.dialog.net.pl 09.07.03, 11:36 Czy jest na forum ktos, kto slyszal o tym zespole? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bolo Re: Livin' Blues IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.07.03, 22:48 Gość portalu: shylina napisał(a): > Czy jest na forum ktos, kto slyszal o tym zespole? Dobra holenderska kapela lat 70-tych, grająca obrzeża bluesa i rocka. W Polsce wydano ich dwie płyty, w tym niezłą Live, także koncertowali... sam widziałem ich w najlepszym składzie w Kongresowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosiak Re: Livin' Blues IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 10.07.03, 01:39 A ja ich widzialem w Hali Wisly! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teddy Re: Livin' Blues IP: 62.233.138.* 10.07.03, 14:46 Gość portalu: Kosiak napisał(a): > A ja ich widzialem w Hali Wisly! A nie grali oni aby w Filharmonii Krakowskiej? Bo tam ich widziałem. PS. Bardzo sprawna kapela, traktująca blues (na szczęście) mało ortodoksyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shylina Re: Livin' Blues IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.07.03, 20:59 Ciesze sie niezmiernie. W calym necie nie moge znalezc tekstu "Shyliny". Pomozecie? Odpowiedz Link Zgłoś