Dodaj do ulubionych

Joga w Białymstoku

25.08.10, 14:43
może wiecie, czy w Białymstoku są jakieś zajęcia Jogi. Będę wdzięczna za inf.
na ten temat...
Obserwuj wątek
    • jaziubaziu Re: Joga w Białymstoku 27.08.10, 19:55
      wejdź na stronę klubu mulitifit albo colosseum (przykłady pierwsze z brzegu) -
      mają w ofercie jogę.
    • virago6 Re: Joga w Białymstoku 24.09.10, 13:07
      Colloseum czy multifit, tudzież maniac -ok, ale gorąco polecam klub GAMMA na ul. Skłodowskiej, nad "opałkiem". Zajęcia wspaniałe, w żadnym klubie w mieście nie jest tak fajnie, tam jakos można sie poczuć wyjątkowo. Chyba dlatego, że tam nie ma anonimowości! Prowadząca jest młoda mama i dodatkowo zawsze mozna pogadac. Ja jestem zachwycon, serio. I chyba taniej niz w innych klubach, 78zł za miesiąc 2 razy w tygodniu.
    • leneczkaz Re: Joga w Białymstoku 24.09.10, 14:55
      rio fitness lub maniac gym (w maniacu jest fajna instruktorka, która uczy stawać na głowie i rękach nawet 50-latki :P)
    • doro_rara Re: Joga w Białymstoku 24.09.10, 23:15
      To jeszcze dodam, że w BEBE można ćwiczyć jogę z dzieckiem 2-6 lat. To taka autorska joga muzyczna. Można przyjść i sprawdzić w każdy wtorek o 17.40
      a tu jest filmik z zajęć www.youtube.com/watch?v=SmLQXOjiGDA
      • leneczkaz Re: Joga w Białymstoku 25.09.10, 08:20
        My się wybieramy.. wybieramy i dojść nie możemy ;)
    • beso_78 Re: Joga w Białymstoku 05.10.10, 14:52
      dziękuję za odzew. Tak się mocno napaliłam na jogę, a teraz jak juz wiem co i jak, to nie mogę sie przybrać...
      • bogga Re: Joga w Białymstoku 22.10.10, 15:11
        Zaproponuję także zajęcia jogi w ARTFIT Studio -przy ul. Św. A. Boboli 47 (Starosielce, dojazd 12, 23; blisko Zielone Wzgórza, Leśna Dolina) - we środy - godz 18. Ćwiczymy przy muzyce, można poznać układy ćwiczeń.

www.jogadance.pl/
    • kichigai_ushi Re: Joga w Białymstoku 25.10.10, 18:44
      dobry temat, ja na joge od stycznia planuje. teraz kasy niet niestety ;/
      takze temat niech sie rozwija. bede podgladac. :)
      • vanilka-on-line Re: Joga w Białymstoku 17.11.10, 16:43
        Joga jest też w Kangurku w Starosielcach na Nowosielskiej. Zajęcia typu: Hata Joga. Instruktorka to prawdziwa pasjonatka jogi:)
    • mamzielone21 Re: Joga w Białymstoku 26.12.16, 20:58
      Seva joga na Lwowskiej 23 koło atrium Biała. Zajęcia jogi klasycznej każdy poziom zaawansowania, zajęcia dostosowywane za każdym razem do poziomu grupy, są tam też prowadzone zajęcia jogi delikatnej dla seniorów i kobiet w ciąży . 1 stycznia zajecia z relaksacja dzwiękiem gongów www.facebook.com/events/731018660388771/ polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka