Dodaj do ulubionych

PO- partia standartow moralnych

19.09.10, 10:16
PO oglosilo,ze jest partia wysokich standartow moralnych.Nie poprze prezydentow Sopotu i Poznania..
P. redaktor Medek opisuje żenująca postawe p Antypiuk- z PIS-u(słusznie zresztą-takie postawy należy piętnować!)
A oto pewna historia:
Radny X ,składa donos do prokuratury,że radny Y ( z tej samej partii) proponował mu łapówkę. Prokuratura toczy sledztwo, stawia zarzuty radnemu Y. Partia wysokich standartów wyrzuca ze swojego grona radnego Y. Prokuratora ustala, że radny Y jest niewinny,że radny X złożył fałszywe doniesienie. Śledztwo zostaje umorzone.
Finał -zgodny z "wysokimi standartami moralnymi"- radny X jest dalej działaczem partyjnym i otwiera listę wyborcza partii wysokich standartów, radny Y zas nie zostaje dopuszczony do kandydowania, ani też przywrócony do partii.
Obserwuj wątek
    • rika48 Re: PO- partia standartow moralnych 19.09.10, 10:19
      A pytanie ,zapomniałam napisać. Do pana redaktora Medka. Pisze pan,że czeka na wskazanie innych zachowań radnych, by także o nich napisać. Niestety, jakoś tak wydaje mi się,że w pańskiej gazecie potępienie radnego( i lokalnych kacyków) z PO raczej nie da się opublikowac?
      Chyba sie nie mylę?
      • stach.konwa Re: PO- partia standartow moralnych 19.09.10, 12:21
        Dziwnym trafem po tym "donosie" inwestor się wycofał.
    • followthesun Re: PO- partia standartow moralnych 19.09.10, 12:44
      Bardzo słuszna uwaga przed wyborami.
      Mam nadzieję, zę zainteresowani wysokimi standardami pamiętają nazwisko radnego X. ;)
    • stach.konwa Re: PO- partia standartow moralnych 19.09.10, 16:58
      - rozumiem, że gdy tobie tkoś zaproponuje łapówkę, będziesz milczeć, jak grób, a być może ją weźmiesz: to gratuluję standardów moralnych;
      - prokuratura nie stwierdziła, że doniesienie o podejrzeniu popełnieniu przestępstwa było fałszywe, ale umorzyła postępowanie z braku dowodów popełnienia przestępstwa, to nie jest to samo, co uniewinnienie
      - rozumie, że wysokie standardy moralne są wtedy, gdy partyjny kolega zaproponuje koledze udział w przestępstwie,. a ten będzie milczał jak grób; to po co jakieś tam wykrywanie afer itd., przecież to bronienie się przed udziałem w aferze, jak to zrobił radny X ,jest godne najwyższej pogardy i tzreba mu to zapamiętać...kapusiów nam tu nie trzeba!
      • followthesun Re: PO- partia standartow moralnych 19.09.10, 17:49
        Ku przypomnieniu.

'
        Wczoraj prokuratura opublikowała decyzję o umorzeniu z krótkim uzasadnieniem. Kończy się jednym zdaniem: "podejrzany nie popełnił zarzuconego mu przestępstwa".

Nieoficjalnie Gazecie udało się ustalić, że śledczy nie dopatrzyli się żadnego sensu w doniesieniu Nikitorowicza. Inwestor nie miał żadnych powodów, by za pośrednictwem Bil-Jaruzelskiego proponować komukolwiek łapówkę. Zarówno władze miasta, jak i popierający je klub PO był bowiem za uchwaleniem zmian umożliwiających budowę galerii. Potwierdzenia nie znalazła też teza, że Bil-Jaruzelski usiłował naciągnąć nieorientującego się w lokalnych realiach inwestora. '

www.wirtualny.bialystok.pl/_archiwum/?popen=news&id_art=3721
        • 141288bs Re: PO- partia standartow moralnych 19.09.10, 20:12
          Czolowe standarty moralne PO; Chlebowski,Drzewiecki,Rosol,Palikot... i mozna wyliczac bez
          konca,bo lita ciagle rosnie. - Kazdy dzien POkazuje nowego,moralnego standartiste.
      • alzb Re: PO- partia standartow moralnych 19.09.10, 19:28
        - rozumiem, że gdy tobie tkoś zaproponuje łapówkę, będziesz milczeć, jak grób, a być może ją weźmiesz: to gratuluję standardów moralnych;
        --
        Rozumiem ,że jak ktos mi sie nie podoba to ide do prokuratury i mówie: "on chial dac mi lapowke" I juz. gdy prokuratura po 2 letnim sledztwie stwierdzi : nie bylo sensu , nie ma mozliwosci, to zawsze znajdzie sie ktos kto powie, skoro ja powiedzialem ze chcial dac , znaczy napewno chcial dac,
        Zauwaz, ze w takiej sytuacji(oby cie nie spotkala) jestes bez szans.Zawsze juz jestes umoczony, zawsze znajda sie ludzie ktorzy ,obojetnie od wyroku, uznaja cie winnym.
        • alzb Re: PO- partia standartow moralnych 19.09.10, 19:33
          I jeszcze jedno.Jak to jest. Pan, Kracik zostal oskarzony. przez 4 lata trwala sprawa. Zostal oczyszczony. Dzis jest -z ramienia PO wojewoda. Ok, niewinny, wiec o co chodzi. W podlaskiem zas, Bil -niewinny... ale, ... Nikita - sklada falszywy donos, ale...
          O co tu chodzi?????????????/
          • competer1 Re: PO- partia standartow moralnych 19.09.10, 19:39
            Prędzej po byłym komuszku spodziewałbym się propozycji łapówki, niż po Nikitorowiczu fałszywego oskarżenia. Jak było chyba się nie dowiemy. Nagrań chyba nie ma : D
            • alzb Re: PO- partia standartow moralnych 19.09.10, 19:53
              competer1 napisał:

> Prędzej po byłym komuszku spodziewałbym się propozycji łapówki, niż po Nikitoro
              > wiczu fałszywego oskarżenia. Jak było chyba się nie dowiemy. Nagrań chyba nie m
              > a : D
              Byly komuszek to Bil? Dzilacz NZS-u w latach 80-dziesiatych? Czy Nikita Zspowiec z tego okresu?
              Nie rozumiem, mozesz "dookreslic?
              • zewsi Re: PO- partia standartow moralnych 19.09.10, 19:57
                Oczywiście, ze Competerowi chodziło o Nikitorowicza.
                No chyba, że pisze bzdety, byle pisać.
              • competer1 Re: PO- partia standartow moralnych 19.09.10, 20:02
                Pisząc "komuszku" miałem oczywiście na myśli jego miłość i przynależność do lewicy. W tym wieku raczej z głęboką komuną nie można było mieć wiele wspólnego. Nawyki mogły jednak pozostać.
                • followthesun Re: PO- partia standartow moralnych 19.09.10, 20:05
                  Czyli jesteś kłamczuszkiem.
                  Takie nawyki masz.
                  • competer1 Re: PO- partia standartow moralnych 19.09.10, 20:39
                    followthesun napisała:

> Czyli jesteś kłamczuszkiem.
                    > Takie nawyki masz.

Nie wiem czy to do mnie, ale jeśli to wytłumacz proszę co miałeś na myśli. Nikitorowicz siedział w SLD - partii z nawykami czy Bil?
                    • followthesun Re: PO- partia standartow moralnych 19.09.10, 20:46
                      Oczywiście, że do ciebie.

Kłamiesz pisząc w ten sposób o ludziach, którym niczego nie udowodniono i przekładasz na ludzi o określonych poglądach. I tyle.
                      • competer1 Re: PO- partia standartow moralnych 19.09.10, 21:24
                        followthesun napisała:

> Oczywiście, że do ciebie.

To cytuj leniu.
                        >
                        > Kłamiesz pisząc w ten sposób o ludziach, którym niczego nie udowodniono i przek
                        > ładasz na ludzi o określonych poglądach. I tyle.

Jeśli się czegoś po kimś spodziewam i o tym piszę to raczej kłamstwem tego nie można nazwać. Jakiś brak logiki widzę w tym co napisałeś. Chyba następnym forumowym profesorem chcesz zostać.
                        • followthesun Re: PO- partia standartow moralnych 19.09.10, 21:46
                          Zasady drzewka nie rozumiesz robaczku?

O tak, ty masz braki w czytaniu ze zrozumieniem również.

Sam sobie dojdź dlaczego. EOT
                          • competer1 Re: PO- partia standartow moralnych 19.09.10, 22:00
                            followthesun napisała:

> Zasady drzewka nie rozumiesz robaczku?
                            >
                            > O tak, ty masz braki w czytaniu ze zrozumieniem również.
                            >
                            > Sam sobie dojdź dlaczego. EOT

Drzewko to ty jesteś. Kilka osób się wypowiada w tym drzewku. I nie spoufalaj się.
                            • followthesun Re: PO- partia standartow moralnych 19.09.10, 22:01
                              :D :D :D :D :D
                              competer1 napisał:

I nie spoufalaj się

EOT
                              • competer1 Re: PO- partia standartow moralnych 19.09.10, 22:07
                                Eot, skończ już. Drzewka zabraknie.
                      • stach.konwa Re: PO- partia standartow moralnych 20.09.10, 10:35
                        > Kłamiesz pisząc w ten sposób o ludziach, którym niczego nie udowodniono i przek
                        > ładasz na ludzi o określonych poglądach. I tyle.

Ale ty też nie masz dowodów, że pan Nikitorowicz składając doniesienie kłamał. Byłaś przy tym? Potrafisz udowodnić, że kłamał? Np. pan Wałęsa ma kilka wyroków sądoqwych, że nie był tw, a pan Wyszkowski i inni twierdzą nadal, że był tw. Tyle w kwestii wiarygodności niektórych ustaleń organów ściganai i sądów w Polsce.
                        No więc twój zarzut mozna odnieść także do ciebie.
                        • followthesun Re: PO- partia standartow moralnych 20.09.10, 15:36
                          To było skierowane do ciebie , wforum.gazeta.pl/forum/w,52,116647281,116658783,Re_PO_partia_standartow_moralnych.html
                          więc nie musisz odpowiadać na to, co ciebie nie dotyczy.
                          • stach.konwa Re: PO- partia standartow moralnych 20.09.10, 22:39
                            Czy prokuratura znalazła potwierdzenie, że radny X kłamał? Możesz mi odpowiedzieć?
                            • followthesun Re: PO- partia standartow moralnych 21.09.10, 05:53
                              Z tego samego artykułu:

"
                              Wczoraj prokuratura opublikowała decyzję o umorzeniu z krótkim uzasadnieniem. Kończy się jednym zdaniem: "podejrzany nie popełnił zarzuconego mu przestępstwa".

Nieoficjalnie Gazecie udało się ustalić, że śledczy nie dopatrzyli się żadnego sensu w doniesieniu Nikitorowicza.
                          • stach.konwa Re: PO- partia standartow moralnych 20.09.10, 22:42
                            Jeszcze jedno: skoro radny X oczernił radnego Y, dlaczego radny Y nie pozwał radnego X o naruszenie dóbr osobistych?
                            • followthesun Re: PO- partia standartow moralnych 21.09.10, 05:54
                              O to zapytaj radnego Y.

Od siebie mogę tylko powiedzieć, iż nie każdy lubi się babrać w g...nie.
                              • stach.konwa Re: PO- partia standartow moralnych 21.09.10, 09:43
                                W jakim g...? Przecież twierdzisz, że radny Y jest niewinny jak dziewica orleańska. czyżby jakieś g... miałoby przy oazkji wypłynąć i ta niewinność i nie taka czysta miałaby być?
                                Od siebie zapytam-
                                a co ty byś zrobiła, gdyby ktoś zaproponował ci parę złotych za pewną sprawę i nie potrafiłabyś udowodnić, że taka propozycja padła? Siedziałabyś cichutko?
                                • followthesun Re: PO- partia standartow moralnych 21.09.10, 13:26
                                  Przeczytaj linkowany artykuł Pana Med(e)ka jeszcze raz. ( Nie jestem pewna odmiany. )

EOT
                                  • stach.konwa Re: PO- partia standartow moralnych 22.09.10, 09:16
                                    A dlaczego firma sie wycofała po całej tej historii?
            • alzb Re: PO- partia standartow moralnych 19.09.10, 22:41
              Nie rozumiem tej dyskusji. Ten komuszek, ten nie. Tu chodzi o prosty fakt. Oto nie lubie mojego wspolnika, wspolpracownika itd. Chce go wyeliminowac. Skladam donos ze chcial mi dac lapowke. Prokuratura wyjasnia, stwierdza ze moj donos jest bezpodstawny. I.. No wlasnie. Moj konkuret jest aut ,a ja jestem bohater?
              Przecez w ten sposob kazdego tu piszacego mozna bezkarnie ustrzelic!
              To jest problem PO. Dlaczego gdy okazlo sie ze BIl jest czysty nie pogonili Nikitorowicza?
              Jakie "argumenty" ma na miejscowych bonzów?
        • stach.konwa Re: PO- partia standartow moralnych 20.09.10, 10:29
          To jest sytuacja "słowo przeciwko słowu", więc można tę sytuację odwrócić. czy łapówka nie miała sensu? Nie wiem, umożlwienie budowy galerii to jedno, a kwestia tego, kto ma wygrać przetarg to zupełnie inna sprawa. A to już było przesądzone, że akurat ta firma zbuduje tam galerię? Jakim cudem? W każdym razie mam nauczkę od was, drodzy moi adwersarze: gdy ktoś mi zaproponuję łapówkę, będę siedział cicho, jak mysz pod miotłą. To przecież nie moje zmartwienie, a nie będę ryzykował, że anonimowe osobniki będą mnie nazywać kapusiem.
    • bogo2 PO = partia oportunistyczna, ale 19.09.10, 20:05
      tez PO = partia oportunistow... !!!
      • bogo2 i prosze nie mylic jednego z drugim.... :) 19.09.10, 20:10
        bogo2 napisał: (..)
        PO = partia oportunistyczna, ale tez PO = partia oportunistow... !!!
        • spragniony_bidet Re: i prosze nie mylic jednego z drugim.... :) 19.09.10, 22:45
          a co ty dziadek wiesz o PO czy PIS ?
          Pilnuj swoich azbestów i swojej starej , żeby u żydów dobrze kible wymyła :)
          • 141288bs Re: i prosze nie mylic jednego z drugim.... :) 20.09.10, 01:04
            Wioze,ze przetestowales ta robote i spodobala ci sie. - Na co czekasz,wroc ... i daj wreszcie upust bidetowemu pragnieniu.
            • bogo2 Re: i prosze nie mylic jednego z drugim.... :) 25.09.10, 16:59
              po co..? .przeciez, takim jak tobie, bidet, podam zawsze...!!!
              upustow nie potrzebuje, wolny jestem...:) !!!
              141288bs napisał:

> Na co czekasz,wroc ...
              > i daj wreszcie upust bidetowemu pragnieniu.
              • 141288bs Re: i prosze nie mylic jednego z drugim.... :) 26.09.10, 01:33
                bogo2 napisał:

> po co..? .przeciez, takim jak tobie, bidet, podam zawsze...!!!
                > upustow nie potrzebuje, wolny jestem...:) !!!
                > 141288bs napisał:
                >
                > > Na co czekasz,wroc ...

> > i daj wreszcie upust bidetowemu pragnieniu.
                To bylo do spragnionego bideta. - Byc moze uzywasz ten nick?
      • stach.konwa Re: PO = partia oportunistyczna, ale 20.09.10, 10:30
        Moim zdaniem radny X ryzykując dobre imię i zgłaszając podejrzenie popełnienia przestępstwa pokazał, że nie jest oportunistą.
        • alzb Re: PO = partia oportunistyczna, ale 20.09.10, 20:10
          Stach, gdy ktos oczerni cie i zawiadomi organa ze popelniles przestepstwo. Ot, z zawisci, lub z innych powodow. Chialbym bys wowczas tez z taka sama gorliwosia po oczyszczeniu cie z pomowien pisal o twoim oszczercy,ze "nie jest opurtonista".
          • stach.konwa Re: PO = partia oportunistyczna, ale 20.09.10, 22:41
            1) Wskaż mi dowód, że radny X jest oszczercą.
            2) A gdy tobie ktoś zaporponuje łapówkę, a potem zostanie uniewinniony, jak sie będziesz czuł jako oszczerca?
            ---
            ten medal ma dwie strony i obaj nie wiemy, co zaszło. Nie bądź tak zapalczywy w ocenaniu innych, ponieważ kiedyś ktoś ciebie może ocenić niesprawiedliwie.
            • alzb Re: PO = partia oportunistyczna, ale 21.09.10, 19:55
              "1) Wskaż mi dowód, że radny X jest oszczercą.
              2) A gdy tobie ktoś zaporponuje łapówkę, a potem zostanie uniewinniony, jak sie będziesz czuł jako oszczerca? "
              -Czyli to że prokuratura po 2 latch sledztwa stwierdza ,że Y nie zaproponował łapowki, ba ,że nie miał takiej możliwosci, to nie jest dowód? Ostatnio, po 13 latach sąd w końcu prawomocnie uniewinnił Lewandowskiego. Zgodnie z twoja logika i tak Lewandowski jest winny. Ba, każdy oskarzony jest zawsze winny! Wyrok sądu, badż dowody wskazujace na niewinnośc nie maja żadnego znaczenia.Oczywista wina doktora Garlickiego, itd.

Z naszego podwórka , winna jest uniewiniona sedzia z Suwałk, docent Hinrle. Czy naprawdę każdy kto złoży donos zawsze jest i bedzie twoim bohaterem? A ktoś pomówiony nie ma juz żadnych szans?
              Czy naprawdę były dziennikarz nie umiał nagrac korupcyjnej propozycji?
              Dlaczego organa które zawiadomił nie zechciały zastawic razem z "zatroskanym obywatelem"( bo "donosiciel" cie razi) pułapki na radnego B?
              • stach.konwa Re: PO = partia oportunistyczna, ale 22.09.10, 09:20
                Pan Lech Wałęsa ma kilka orzeczeń, że jest niewinny, a mimo to są tacy, co stale twierdzą, że jednak jest. W opisywanym przypadku mamy słowo przeciwko słowu oraz wywód prokuratury wychodzący z zasady domniemania niewinności. Natomiast nie wiem, jak było naprawdę, a jeśli ty wiesz, podobnie, jak follothesun, to uchylcie rąbka tajemnicy i powiedzcie mi skąd to wiecie.
                • alzb Re: PO = partia oportunistyczna, ale 22.09.10, 11:29
                  stach.konwa napisał:

> Pan Lech Wałęsa ma kilka orzeczeń, że jest niewinny, a mimo to są tacy, co stal
                  > e twierdzą, że jednak jest. W opisywanym przypadku mamy słowo przeciwko słowu o
                  > raz wywód prokuratury wychodzący z zasady domniemania niewinności. Natomiast ni
                  > e wiem, jak było naprawdę, a jeśli ty wiesz, podobnie, jak follothesun, to uchy
                  > lcie rąbka tajemnicy i powiedzcie mi skąd to wiecie.
                  Naprawde nie rozumiesz o co chodzi? twierdzisz że mamy słowo przeciw słowu i to wystarczy.
                  Ok, nazywam więc ciebie tutaj publicznie pedofilem. Twirdzę ,że lubisz malych chlopców, ba widziałem,że z 12-latkiem uprawiałeś seks. I już, mamy słowo przeciw słowu. Jezeli prokuratura ustali, ,że kłamałem, to i tak zawsze juz dla wielu będziesz pedofilem. Słowo przeciw słowu. Ja- kłamliwie cie oskarżając nie muszę miec zadnych dowodów. Tak?

• stach.konwa Re: PO = partia oportunistyczna, ale 22.09.10, 13:34
                    Stwierdxam, że alzb jest zakompleksionym dziennikarzem konkurencji gazety, w której pisał radny X. Tenże alzb powiedział mi to wprost i zapowiedział, że radnego "X" up..li. Powiedział mi to jakiś czas temu. Powiedział też, że zaproponował radnemu X łapówkę, a ten powieedział, że chętnie ją przyjmie, bo ma długi, gdyż buduje dom i, ja cytuje azlb, każdy grosz się przyda. A potem proluratura uznała, że opinie azlb są bez sensu, bo radny X jako przewodniczący klubu ma wpływ tylko na swój klub, więc doniesienie azlb sensu nie ma.
                    ----
                    Azlb, ty donosicielu (a propos: jaki donosiciel, donos oznacza, że jest mowa o jakichkolwiek faktach)
                    • alzb Re: PO = partia oportunistyczna, ale 22.09.10, 18:20
                      Hi hi. Sam wiec widzisz ze pomowic mozna kazdego. I chyba od tego jest wymiar sprawiedliwosci by sprawdzic wartosc pomowienia. I.. Roznimy sie tym, ze ja stwierdzam iz skoro prokuratura po -przesluchaniu kilkudziesieciu swiadkow, po analizie bilingow, po roku podsluchiwan telefonow radnego Y i jego rodziny, stwierdza ze donos nie ma sensu i jest KLAMSTWEM, to "zlym " bohaterem tej bajki jest radny X. Ty zas stwierdzasz ,ze obojetne jaki bylby wyrok, radny X ma zawsze racje.
                      Przypomne ze w Sopocie p Jujko(albo jakos podobnie), wylecial z PO nastepnego dnia po zlozeniu donosu!
                      • stach.konwa Re: PO = partia oportunistyczna, ale 23.09.10, 10:12
                        A gdzie jest orzeczenie, że ten "donos" był kłamstwem? I skoro to było kłamstwo, dlaczego prokuratura nie zajmuje się składaniem przez radnego X fałszywych oświadczeń? czy umiesz odpowiedzieć na to pytanie? I odpowiedz w końcu na zadane przeze mnie kilka razy już pytanie: co zrobiłbyś, gdyby ktoś tobie zaproponował łapówkę, a ty nie miałbyś pewności, że potrafisz to wykazać. Milczałbyś? To gratuluję standardów moralnych.
                  • stach.konwa Re: PO = partia oportunistyczna, ale 22.09.10, 13:36
                    Nie. Pozwałbym cię w sprawie cywilnej i zażądał dowodów. A potem bym cię z torbami puścił.
                • 141288bs Re: PO = partia oportunistyczna, ale 22.09.10, 18:16
                  Walesa podejmujac agenturalna prace(tak tonazywam,poniewaz bral za donosy pieniadze)
                  w SB,mial juz za soba staz w donoszeniu z wojska.- Dowody na to sa,chociazby,ostatnio
                  "wyciek"filmu dokumentalnego.
                  • stach.konwa Re: PO = partia oportunistyczna, ale 23.09.10, 10:14
                    A wyroki sądowe mowią coś innego. Dlatego nie można w 100% wykluczyć, że ustalenia prokuratury są podobnie wiarygodne. Natomiast bardzo dobrze się stało, że prokuratura zachowała się zgodnie z zasadą domniemania niewinności. Prawdę w omawianej sprawie znaja tylko dwie osoby.
                    • alzb Re: PO = partia oportunistyczna, ale 23.09.10, 18:38
                      Skoro piszesz ,ze prokuratura zachowala sie dobrze ,zgodnie z domniemaniem niewinnosci, to moze skomentujesz postawe PO? Oni jakos uznali winnym Bila, zas Nikitorowicz jest cacy?
                      to jest chyba istota problemu. Zobacz- masz recepte jak zniszczyc kolego-konkurenta. skladasz donos, na dowod sa tylko twoje slowa, i z kolega-konkurentem koniec,a ty mozesz spac spokojnie. Czy to tez uwazasz za normalne?
                      • alzb Re: PO = partia oportunistyczna, ale 23.09.10, 18:40
                        I jeszcze jedno. Gdyby bylo odwrotnioe. gdyby to Bil zlozyl doniesienie na Nikitorowicza, czy wowczas wywalili by z partii Nikite?
                        • stach.konwa Re: PO = partia oportunistyczna, ale 23.09.10, 19:46
                          Nie odpowiem na twoje pytanie, ponieważ ty nie odpowiedziałeś na moje. Poza tym: czy potrafisz udowodnić, że radny X sobie wykombinował sposób na uwalenie konkurenta? Bo zatakie sugestie to też sie niekoniecznie jest bezkarnym. A i sposób na uwalenie drugiej strony też to jest jakiś.
                • azp11 Re: PO = partia oportunistyczna, ale 23.09.10, 17:59
                  Jeżeli Bolek mówi, że nie donosił, to nie donosił.
                  • 141288bs Re: PO = partia oportunistyczna, ale 25.09.10, 01:08
                    Bolek wie co ma mowic,przeicez jest medrcem Europy.
          • stach.konwa Re: PO = partia oportunistyczna, ale 20.09.10, 22:42
            forum.gazeta.pl/forum/w,52,116647281,116707016,Re_PO_partia_standartow_moralnych.html
            jakbym był kryształowo czysty i niewinny, to bym skorzystał z tej drogi po prostu.
            • bogo2 Re: PO = partia oportunistyczna, ale 23.09.10, 18:46
              ale nie jestes,wiec , spoko ...!!!

stach.konwa napisał: (..)
              > jakbym był kryształowo czysty i niewinny, to bym skorzystał z tej drogi po prostu.(...)
              • stach.konwa Re: PO = partia oportunistyczna, ale 23.09.10, 19:47
                Nie rób z forum Białystok forum Chamowo.
                • bogo2 Re: PO = partia oportunistyczna, ale 23.09.10, 19:56
                  nie jest moim zamiarem... jezeli tak wyszlo, to zupelnie bezwiednie.....przepraszam...!!!

stach.konwa napisał:

> Nie rób z forum Białystok forum Chamowo.
    • venus99 Re: PO- partia standartow moralnych 23.09.10, 20:52
      dobrze,że te standarty nie dotyczą ortografii.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka