myslacyszaryczlowiek1 18.10.10, 16:28 Powinien walnąć młotkiem jakiegoś wolnorynkowca, korposzczura, albo innego wyznawcę sekty Balcerowicza, to oni zgotowali mu taki los. A tak by poszedł siedzieć i by miał jedzenie i dach nad głową. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szczepionkipowodujaraka Pierwsza ofiara chłodu 18.10.10, 17:31 wychlodzenie jest bardzo podstepne raz w bardzo mrozna zime zabraklo mi benzyny pod chicago i czekalem na policjanta zeby mnie zabral do stacji benzynowej a wczesniej operator 911 kazal mi wyjsc z auta do najblizszego slupka zeby zobaczyc gdzie dokladnie jestem gdy wrocilem do zimnego auta zaczalem nagle odchodzic serce bilo mi jak glupie tracilem swiadomosc, okrylem sie spiworem ale nic nie pomoglo zadzwonilem ponownie ze jest bardzo zle ze mna a policjanci ciagle nie nadjezdzaja (paru mnie nawet minelo ch uje) w koncu pojawil sie policijny k utas amerykanski po moim siodmym telefonie na 911. Amerykanska policja to zimne nieczule s ku...wsyny obrazone ze musza miec kontakt z publika. Ch uj im d upe jeszcze zaplaca za to s ku...synstwo. W polsce przynajmniej ludzie jakos sie zachowuja chociaz operatorzy pogotowia tez zachowuja sie jak gnoje nie chca przyjezdzac kiedy ludzie bardzo ich potrzebuja Odpowiedz Link Zgłoś
adria-prawdziwe Re: Pierwsza ofiara chłodu 19.10.10, 08:38 Pewnie zajrali,ze jestes polakiem .Do rodaka mieliby inne podejscie. Odpowiedz Link Zgłoś
sid_6.8 Re: Pierwsza ofiara chłodu 18.10.10, 18:23 No i szkoda że cie nie walnął... Odpowiedz Link Zgłoś
emsa777 Najważniejsze że majątki dla pedofilów oddane 18.10.10, 21:47 a Ludzie mogą zdychać na ulicy. 10667 przypadków pedofilii w USA a kiera chcą natychmiast subito - OBŁUDA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jagger2009 Pierwsza ofiara chłodu 19.10.10, 03:33 a gdyby tak spasiony kler zamiast siedziec i wtracac sie do rzadu zaczal faktycznie isc za przyklademChrystusa i codziennie wychodzic na ulice i zbierac bezdomnych do swoich cieplych posiadlosci i karmic ich zarciem na ktore wiele ludzi w Polsce niestety nie moze sobie pozwolic, wtedy napewno mieliby wieksze poszanowanie od ludzi Odpowiedz Link Zgłoś