Dodaj do ulubionych

Kandydaci na Eurowybory

19.04.04, 17:46
3 Warmińsko-Mazurskie, Podlaskie

PO Barbara Kudrycka, rektor Wyższej Szkoły Administracji Publicznej w
Białymstoku
Samoobrona ?
PiS Aleksander Szczygło, poseł PiS
LPR Bogusław Rogalski, radny sejmiku warmińsko-mazurskiego, prezes warmińsko-
mazurskiego LPR
SLD Janusz Lorenz, senator SLD, członek OPZZ
SdPl Wojciech Szewko, b. doradca premiera Leszka Millera, b. wiceminister
nauki w jego rządzie
PSL Stanisław Żelichowski, poseł PSL, b. minister środowiska w rządzie
Millera (za czasów koalicji SLD-PSL)
UW Michał Klinger, prawosławny teolog, b. ambasador RP w Rumunii
Obserwuj wątek
    • oszolom.z.radia.maryja Re: Kandydaci na Eurowybory 19.04.04, 18:50
      mama nadzieję ze pan Bogusław zdobedzie mandat eurodeputowanego. To młody i
      wykształcony człowiek ze znajomoscią dwóch jęz obcych (niemieckiego i
      angielskiego) a tacy sa tam potrzebni
      • Gość: CZarny Re: Kandydaci na Eurowybory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.04, 21:20
        A francuza zna???? A może lubi????
        • alex.4 Re: Kandydaci na Eurowybory 20.04.04, 10:42
          Lista nie jest specjalnie bogata. Kandydaci w większości są miałcy i słąbi. Oj
          partie się nie wysiliły. Z kandydató którzy zajmą pierwsze miejsca na listach
          najlepszy jest chyba Klinger
          pozdr
          • Gość: UD-ek Re: Kandydaci na Eurowybory IP: 195.193.177.* 20.04.04, 16:47
            Najlepszy jest Michal Klinger.
            Urodzony w Lesznie Wielkopolskim, potem mieszkaniec Ketrzyna i Warszawy.
            Ambasador RP w Rumunii.
            Odslonie kulisy jego nominacji ambasadorskiej. Zawdziecza ja glownie swojej
            zonie wyznania mojzeszowego. Dzialo sie to w okresie, kiedy ministrem spraw
            zagranicznych byl Geremek.
            Jednym slowem, doskonaly kandydat j-UD-ecji do Parlamentu Europejskiego, tylko
            dlaczego akurat z Podlasia?
            • Gość: Czarny Re: Kandydaci na Eurowybory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.04, 21:17
              A co ten jakiś Klingier ma wspólnego z Białymstokiem???? Spadochroniarz jeden.
              A może on z Jedwabnego???
              • alex.4 Re: Kandydaci na Eurowybory 21.04.04, 10:18
                jest osobą kompetentną
                • Gość: UD-ek Re: Kandydaci na Eurowybory IP: 195.193.177.* 21.04.04, 13:21
                  A na czym polega ta jego "kompetencja"?
                  Sadzisz, ze w Parlamencie Europejskim potrzebuja wlasnie najbardziej
                  prawoslawnego teologa?
      • Gość: spok Re: Kandydaci na Eurowybory IP: *.pl 21.04.04, 20:08
        Myślę,że takie kompendium wiedzy nie jest wyznacznikiem otrzymania takiego
        mandatu, jest to minimum potrzebne aby się nie wstydzić
    • Gość: spok Re: Kandydaci na Eurowybory IP: *.pl 21.04.04, 20:04
      czem
      • alex.4 Re: Kandydaci na Eurowybory 22.04.04, 17:30
        ludzi wykształconaych dobrze znajacych j ęzyki obytych w świecie na listach nie
        ma specjalnie duzo...
        pozdr
        • Gość: siostra Lukrecja Re: Kandydaci na Eurowybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 17:36
          a po co aż tylu z LPR . Wszyscy znają pacierze.
          • Gość: dvd Re: Kandydaci na Eurowybory IP: 80.55.170.* 23.04.04, 06:55
            dokładnie :)
            • Gość: biedronka Re: Kandydaci na Eurowybory IP: *.light.csk.pl 25.04.04, 18:35
              A Kudrycka? Chyba w sumie w fachowiec, tak mi sie wydaje.
              • Gość: rodia Re: Kandydaci na Eurowybory IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 25.04.04, 21:20
                Tez jestem za nia, chociaz "zazwyczaj" wybieram lewice. W obecnej sytuacji
                trzeba wybierac ludzi, za ktorych pozniej nie bedziemy sie wstydzic.
                • alex.4 Re: Kandydaci na Eurowybory 26.04.04, 14:44
                  a tych na lisatch jest mało...
                  Co się porobiło, ze w wyborach startują głównie miernoty...
                  pozdr
                  • agutka Re: Kandydaci na Eurowybory 26.04.04, 15:51
                    A ja tez jestem za Kudrycka. To dobry kandydat, chyba najlepszy ze wszystkich
                    zgloszonych.
                    • Gość: sakowicz Re: Kandydaci na Eurowybory IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 27.04.04, 10:45
                      To bardzo dobry kandydat. A jeszcz lepszy to sędzia Kudrycki.
                    • Gość: tiddi Re: Kandydaci na Eurowybory IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 27.04.04, 15:35
                      a ja jestem zdecydowanie za Michałem Klingerem- ma doświadczenie i z tego co
                      Frasyniuk mówił na konwencji- naprawdę będzie miał w Unii otwarte każde drzwi.
                      • alex.4 Re: Kandydaci na Eurowybory 27.04.04, 16:26
                        ja też jestem za Klingerem
                        pozdr
                        • agutka Re: Kandydaci na Eurowybory 28.04.04, 09:11
                          A ja nie uwazam go za dobrzego kandydata... tylko z jednego powodu. Podlasie
                          mialo juz tyle razy to nieszzcescie, ze poslami zostawali sadochroniarze nie
                          wiadomo skad... i tutaj nic nie zostawalo. Nikt sie z tych wybranych z ziemi
                          podlaskiej poslow nie upominal sie za bardzo o nasz region. A Kudrycka jest
                          stad! I na pewno bedzie lepszym fachowcem i bardziej przydatna w naszym
                          regionie.
                          • Gość: biedronka Re: Kandydaci na Eurowybory IP: *.light.csk.pl 28.04.04, 16:55
                            Dokladnie. Agutka masz racje! Czas najwyzszy, zeby byla to osoba stad i znala
                            sie na rzeczy, a nie religii. Tego tu chyba i tak w nadmiarze.
                            • alex.4 Re: Kandydaci na Eurowybory 28.04.04, 17:34
                              WSAP to nie jest najlepsza wizytówka, więc nie wiem czy pani Kudrycka to taki
                              dobry kandydat
                              pozdr
                              • agutka Re: Kandydaci na Eurowybory 03.05.04, 14:34
                                Alex, teraz to przesadziles... WSAP to jedna z najlepiej ocenianych uczelni
                                niepublicznych w Polsce, wiec moze zastanow sie co mowisz.
                        • Gość: piecyk gazowy Re: Kandydaci na Eurowybory IP: *.visp.energis.pl 03.05.04, 21:43
                          alex.4 napisał:

> ja też jestem za Klingerem
                          > pozdr

A to nie ten co się przebierał w babskie ciuszki??? ROTFL

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka