Dodaj do ulubionych

Jakie osiedle w Bialymstoku jest najlepsze ?

14.01.11, 09:09

Najlepsze, a wiec : spokojne, czyste, bezpieczne, bez huliganow, bez pijanstwa ?

Bede wdzieczna za opinie !
Obserwuj wątek
    • czarekzxs Re: Jakie osiedle w Bialymstoku jest najlepsze ? 14.01.11, 10:57
      polecam oś. Piasta he he he
      • naattt Re: Jakie osiedle w Bialymstoku jest najlepsze ? 14.01.11, 13:51
        Osiedle Marzeń , czyli Barszczańska , Klepacka
        • 141288bs Re: Jakie osiedle w Bialymstoku jest najlepsze ? 15.01.11, 01:31
          Najlepszym osiedlem w Bialymstoku,jest moje Osiedle.
    • bogo2 a twoj budzet , to ile..? 14.01.11, 16:41

redsquare napisała:

>
      > Najlepsze, a wiec : spokojne, czyste, bezpieczne, bez huliganow, bez pijanstwa

• shiva772 Re: a twoj budzet , to ile..? 14.01.11, 17:53
        Oczywiście: Skorupy, Dojlidy Górne, Oś. Dojlidy.
        • ida.lipcowa Re: a twoj budzet , to ile..? 14.01.11, 21:13
          shiva772 napisała:

> Oczywiście: Skorupy, Dojlidy Górne, Oś. Dojlidy.

Z jednym malutkim ,starym,marnym,dwuoddzialowym przedszkolem,starą/rozpadającą się podstawówką ,śmierdzacymi oparami po odpadach z domków z niektorych uliczek ,z minimalnymi udogodnieniami dla mieszkańcow(albo jeśli są to ceny nowojorskie),świetneeeee osiedle!
          • shiva772 Re: a twoj budzet , to ile..? 14.01.11, 21:54
            Bzdury. Podstawówka na Skorupach i w Górnych jest super - duże przestrzenne szkoły, z dobrą opinią, w Górnych szkoła ma niewiele ponad 10 lat. Przedszkole... co kto lubi ja wolę małe niż moloch, chodzi w końcu o indywidualne podejście do dziecka :) Sorry ale pytanie było o bezpieczeństwo i brak pijaństwa. Jakie to są minimalne udogodnieniea dla mieszkańców? Nie rozumiem. A ceny nowojorskie to niby czego?
            Śmierdzące opary...to mnie zastanawia. W tymsezonie grzewczym chyba coś sie zmieniło, spaceruję nieraz po Skorupach i autentycznie uważam ten zarzut (jeżeli chodzi o to) za wyjęty z buta.
            Opary zsypu albo kocich sików w każdym wieżowcu, agresywne wyrostki pod każdym blokiem, świetne miejsca do życia.
        • naattt Re: a twoj budzet , to ile..? 14.01.11, 21:24
          Te wiochy osiedlami nazywasz ???
          Może jeszcze Rozedrankę Górną do osiedli zaliczysz ?
          Ograniczona baba , głupoty wypisuje !

shiva772 napisała:

> Oczywiście: Skorupy, Dojlidy Górne, Oś. Dojlidy.
          • shiva772 Re: a twoj budzet , to ile..? 14.01.11, 22:00
            Ograniczony głąbie to są dzielnice willowe :)
            • naattt Re: a twoj budzet , to ile..? 14.01.11, 22:07
              Ograniczona wrono , każda wiocha , to dzielnica willowa !!!
              • shiva772 Re: a twoj budzet , to ile..? 14.01.11, 22:28
                Myślisz, że jak mieszkasz w mieście to nie jesteś wieśniakiem? Hehehehehe :) Wieśniak to nie miejsce zamieszkania, to mentalność :)
                To takie typowe dla zawistych chamów: pogardzać i pluć na ludzi którzy coś osiagnęli.
                • naattt Re: a twoj budzet , to ile..? 15.01.11, 00:20
                  Twój język pokazuje , że mieszkasz we właściwym miejscu .
                  Swoje kompleksy lecz w inny sposób , bo tu na forum , nie za bardzo ci to nie wychodzi .
                  • shiva772 Re: a twoj budzet , to ile..? 15.01.11, 00:46
                    Doprawdy? Ja mam leczyć?
    • fabianonly Re: Jakie osiedle w Bialymstoku jest najlepsze ? 15.01.11, 06:02
      Pytanie trochę bez sensu. Myślę że dla osób które wychowały się na jakimś osiedlu właśnie jego jest najlepsze.Zna wszystkich ludzi,każdy kąt i dzięki temu czuje się bezpiecznie.
      • adam_mischa_zuckerberg Re: Jakie osiedle w Bialymstoku jest najlepsze ? 15.01.11, 18:02

Slusznie.
        Jak nawet znajomy menel da w rylo to i tak wtedy jakby mniej boli...
        • bogo_2 Re: Jakie osiedle w Bialymstoku jest najlepsze ? 16.01.11, 17:38
          W melbourne mamy dobre osiedla , czasami tam ide , bo ruskie , ukrainki i czeszki daja pobzykac , za naprawde niewielkie pieniadze . Naprawde warto , polecam !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka