alo76 24.03.11, 18:28 czy mozecie podac mi namiary na dobrego stomatologa z fajnym podejsciem do dzieci? musimy zalozyc plombe na "4" naszemu siedmiolatkowi, tak wiec nie bedzie to tylko wizyta kontrolna. z gory bardzo dziekuje :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kredens2 Re: dentysta dla dziecka 24.03.11, 20:07 Ja polecam Centrum uśmiechu na Starobojarskiej. Właśnie jestem po czterech zaleczonych ząbkach u swego dwulatka:) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_amelii Re: dentysta dla dziecka 25.03.11, 07:18 Może tu coś znajdziesz.Dla chłopca 7 letniego polecam Tomaszka z Tbsów.Mój 7 letni siostrzeniec tylko dla niego dał zaleczyć zęby(wcześniej nawet pod żaden gabinet nie chciał podejść).Jadąc od szkoły pdst na Tbs to jest ostatni blok po prawej stronie(w stronę szosy ełckiej).Mówi się o nim pan Tomaszek(moja siostrzenica i przyjaciółki córka tez tylko do niego chcą chodzić :)Przyjmuje na Komisji Edukacji narodowej chyba 54. www.bialystokonline.pl/nzoz-stomatologia-rodzinna,firma,10381,24,07,1.html Może tu coś znajdziesz. forum.gazeta.pl/forum/w,46412,105759793,106429854,Re_gdzie_do_dentysty_z_3_5_latkiem_.html Odpowiedz Link Zgłoś
alo76 Re: dentysta dla dziecka 25.03.11, 14:08 fajnie, ze napisalyscie :-) umowie syna na wizyte do p. Tomka, to blisko nas i co najwazniejsze, stomatolog godny polecenia. dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
alo76 Re: dentysta dla dziecka 25.03.11, 15:00 mamo ameli, czy ten Tomaszek to p. Adam? chyba czegos nie zrozumialam, bo jak zadzwonilam i poprosilam o wizyte u dr Tomka to powiedziano mi, ze taki nie pracuje, tylko Adam. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_amelii tak to Adam Rećko:) 25.03.11, 15:32 Kurcze pomyliłam się i napisałam pan Tomaszek zamiast pan Ząbek:D Dopiero zauważyłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
aniutka77 BABY-DENT 31.03.11, 10:38 Na Rumiankowej, w szkole. Ale gabinet jest prywatny. Funkcjonuje od około miesiąca, jeszcze w trakcie organizacji, ale podejście lekarki, pani Agnieszki jest fantastyczne. Polecam. U nas się sprawdziła. Moje dziecko, 4,5 roku ma teraz zdrowe ząbki. Odpowiedz Link Zgłoś
kasza82 Re: BABY-DENT 01.04.11, 16:33 a ja polecam Kasię Kozłowska. Ma swój prywatny gabinet na brukowej 28 A, w nowych blokach. Leczyłam w ciąży kilka zębów, i leczy mojego 4,5 latka. Mały jest zachwycony panią Kasią, bez problemu zaleczona 4 :) Polecamy Odpowiedz Link Zgłoś
mamagaby Dentico - POLECAM !!!!! 21.04.11, 12:42 polecam gabinet dentico i lekarza stomatologa Iwonę Iwanowicz: www.dentico.bialystok.pl/ moja 5 letnia córeczka ma leczone ząbki z zastosowaniem gazu rozweselającego oraz dodatkowo ze znieczuleniem. z gabinetu wychodzi uśmiechnięta i radosna. z przyjemnością wraca do "cioci" Iwonki. Dzielny pacjent po zakończonym leczeniu wybiera sobie nagrodę. sama miałam w tym gabinecie leczone zęby, nigdy mnie nic nie bolało, nawet zastrzyk znieczulający podawany jest bezboleśnie (w tym leczenie kanałowe). mam traumatyczne przeżycia dentystyczne z lat dzieciństwa, w tym gabinecie uwierzyłam ,że leczenie zębów może być przyjemne i bezbolesne :) Odpowiedz Link Zgłoś
virago6 Re: dentysta dla dziecka 02.05.11, 16:09 Mogę polecić genialną panią stomatolog Ewę Sienkiewicz. Przyjmuje przy ul. Kraszewskiego 19A, tel 508 636 718. www.edent.com.pl/body.php?id=3 Pierwsza wizyta u dentysty, jak każdą chyba mamę napawała mnie lękiem. Nie wiedziałam czego się spodziewać. Prędzej nastawiałam się na histerię, łzy, ból? Natomiast tak pomyślnego przebiegu wizyty, a szczególnie niesamowitej empatii ze strony pani doktor się nie spodziewałam! Zanim cokolwiek zrobiła przy mojej córce-najpierw tłumaczyła co będzie się działo. I tak np zanim włożyła do buzi ssak który zbiera ślinę, nalała do kubeczka wody i wyssała ja tym właśnie ssakiem mówiąc:"Zobacz, kto ci wypił całą wodę? Co to za sprytny robalek?:-)" I tak dalej. Wizyta trwała godzinę, bez chemii, bez znieczulenia, a córcia cały czas uśmiechnięta, chociaż ubytek spory i borowanie konkretne. Na koniec oczywiście nagroda. Dziecko może sobie wybrać z całej szuflady wspaniałości naklejki, pluszaka, biżuterię z księżniczkami itp. Chyba za najlepszą reklamę wystarczy moje uczucie niedowierzania połączone z wdzięcznością za tak wspaniałe i rzetelne potraktowanie mojego dziecka. Byłyśmy na leczeniu ząbków w sumie 4 razy i każda wizyta zakończona sukcesem i uśmiechem zamiast łez. Podczas pierwszej wizyty córka miała 4 latka. Pozdrawiam Ulę mamę Majeczki i Gabrysi :-))) Odpowiedz Link Zgłoś